Klomenle kaç yumurtanız oldu?

huzurolsun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
3.243
1.934
Benim 3 tane olmuş, 20 24 ve 26 mm, dr normalde çatlatma iğnesi verecekti riskli diye vermedi, yumurtalarim kendi kendine catlamaz diye korkuyorum, incir havuç kürü yapiyorum simdi, perşembe yine dr a gidicem catlar mi acaba bu kadar büyük yumurtalar Bi yandan da ovulasyon testi yapiyorum ama hafif koyuydu dün, bugün daha da açılmış gibi Bu kadar büyük yumurtası olup da catlayan var mı?

Benim 1 yumurtam oldu çatlatma igneside vermedi doktor 9 gündür 4 kere ilişki oldu benim umudum yok
Ben de bugün gittim dr a yumurtalarin 2 si çatlamış ama catlayali 2-3 gün oluyo bence, dr un yanlış yonlendirmesinden bu ayi kacirdik bence Bana bundan sonra 3 gün üst üste ilişki dedi ama bence bosuna, yumurta catladiktan sonra ömrü zaten 1 gün Hayırlısı olsun..

Benim 1 yumurtam oldu çatlatma igneside vermedi doktor 9 gündür 4 kere ilişki oldu benim umudum yok
Ama senin neden umudun yok ki, hemen hemen gün aşırı olmuş gibi, kacirmamissindir catlamayi sen.

Siz yine degerlendirin canım bikaç günü inşallah tutar

Siz yine degerlendirin
canım bikaç günü inşallah tutar
Inşallah canım ama bu aydan pek umudum yok, uzuldugum sey o kadar ilac ic, kontrole git, sonra yumurtlama gününü kaçır

Bilmiyorum ki canım ya iki üç gündür bi sıkıntı var içimde umutsuzum ya hiç olmazsa dşe korkuyorum
Umutsuz olma canım sen elinden geleni yapmissin bundan sonrasi Allaha kalmış, hakkında hayırlısı olsun, adet tarihin ne zaman canım?

Olsun canım üzülme vardır bi hayır senin suçun yok doktor yanlış sölemiş 29 unda adet tarihim inşallah olmam ama acaip karnım şiş nefes zor alıyom

Bende yeni başladım bu ilaca..daha önce düşüğüm oldu ve yeniden istediğim için doktoruma gittim pko var dedi klomen verdi bakalım Perşembe ilk kontrolüm var nasıl sonuç alıcam

merhaba bende klomen kullanıyorum 5 tane yumurtalığım var. sağda 18 solda 19 20 22 30 henüz çatlamamış cuma tekrar kontrol inş. çatlarlar kist olmadan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…