- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
-
- Konu Sahibi huzurolsun
Ben de bugün gittim dr a yumurtalarin 2 si çatlamış ama catlayali 2-3 gün oluyo bence, dr un yanlış yonlendirmesinden bu ayi kacirdik benceBenim 1 yumurtam oldu çatlatma igneside vermedi doktor 9 gündür 4 kere ilişki oldu benim umudum yok
Ama senin neden umudun yok ki, hemen hemen gün aşırı olmuş gibi, kacirmamissindir catlamayi sen.Benim 1 yumurtam oldu çatlatma igneside vermedi doktor 9 gündür 4 kere ilişki oldu benim umudum yok
Siz yine degerlendirin canım bikaç günü inşallah tutarBen de bugün gittim dr a yumurtalarin 2 si çatlamış ama catlayali 2-3 gün oluyo bence, dr un yanlış yonlendirmesinden bu ayi kacirdik benceBana bundan sonra 3 gün üst üste ilişki dedi ama bence bosuna, yumurta catladiktan sonra ömrü zaten 1 gün Hayırlısı olsun..
Bilmiyorum ki canım ya iki üç gündür bi sıkıntı var içimde umutsuzum ya hiç olmazsa dşe korkuyorumAma senin neden umudun yok ki, hemen hemen gün aşırı olmuş gibi, kacirmamissindir catlamayi sen.
Inşallah canım ama bu aydan pek umudum yok, uzuldugum sey o kadar ilac ic, kontrole git, sonra yumurtlama gününü kaçırSiz yine degerlendirin
canım bikaç günü inşallah tutar
Umutsuz olma canım sen elinden geleni yapmissin bundan sonrasi Allaha kalmış, hakkında hayırlısı olsun, adet tarihin ne zaman canım?Bilmiyorum ki canım ya iki üç gündür bi sıkıntı var içimde umutsuzum ya hiç olmazsa dşe korkuyorum
Olsun canım üzülme vardır bi hayır senin suçun yok doktor yanlış sölemiş 29 unda adet tarihim inşallah olmam ama acaip karnım şiş nefes zor alıyomInşallah canım ama bu aydan pek umudum yok, uzuldugum sey o kadar ilac ic, kontrole git, sonra yumurtlama gününü kaçır
Umutsuz olma canım sen elinden geleni yapmissin bundan sonrasi Allaha kalmış, hakkında hayırlısı olsun, adet tarihin ne zaman canım?
Inşallah canım, Allah yardimcin olsun.merhaba bende klomen kullanıyorum 5 tane yumurtalığım var. sağda 18 solda 19 20 22 30 henüz çatlamamış cuma tekrar kontrol inş. çatlarlar kist olmadan...
Olmaz olur mu var tabiki, cogul gebelik bile olabilir :)beş yumurtalıkla şansım var mı acaba ne diyosunuz????