- 21 Ekim 2015
- 2
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi Muzdarip33
-
ben varım:) ama genetiktede var ikiz bizdeKlomen kullanip ikizlere hamile kalanlar varmi arkadaslar
klomen kullanıyorum ıkıncı ayım fsh sorunum var yuksek ama sınırda yım cok rısk tasımıyorum 9,75 ikizimn olmasını cok isterım üstelik annemde ikiz genetk faktörde varrben varım:) ama genetiktede var ikiz bizde
klomen sürecınden bahsedermsnz cnm nasıl gebe kaldnben varım:) ama genetiktede var ikiz bizde
Ben ilk kullanımda hamile kaldım. adetin 3.cü günü basladım ıcmeye ve bıter bıtmez nerdeyse her gece beraber olduk , ama altıma yastık koyuyordum beklıyordum. birde yumurtalıklarımın catladıgını anlıyordum degısık bır akıntı oluyor hep degerlendırdım ve şükürler olsun nasip olduklomen sürecınden bahsedermsnz cnm nasıl gebe kaldn
ben ıkıncı ayımdayım gecen ay yumurtlama oldu ama gebelık olmadı bende gun aşırı ılışkıye gırıom esımle adetın 5.gunu basladım bende klomene ama bnm fsh hormonumda az bısey yukseklık var ondn tedavı göruormBen ilk kullanımda hamile kaldım. adetin 3.cü günü basladım ıcmeye ve bıter bıtmez nerdeyse her gece beraber olduk , ama altıma yastık koyuyordum beklıyordum. birde yumurtalıklarımın catladıgını anlıyordum degısık bır akıntı oluyor hep degerlendırdım ve şükürler olsun nasip oldu
az önce doktordan geldım eve2. ayki klomenı dun bıtırdım kontrole gttım cok şükür büyüme olmus bıraz yumurtalarda gecen ay gec olmustu bu ay büyümüş azda olsa gun aşırı ilşki verdi p.tesı gtcem bakalımBen ilk kullanımda hamile kaldım. adetin 3.cü günü basladım ıcmeye ve bıter bıtmez nerdeyse her gece beraber olduk , ama altıma yastık koyuyordum beklıyordum. birde yumurtalıklarımın catladıgını anlıyordum degısık bır akıntı oluyor hep degerlendırdım ve şükürler olsun nasip oldu
Yumurta büyüyünce kendiliğinden mi çatlıyo bide çatlatma iğnesi duydum ama klomen kullanan iğnede kullaniyo mu canım?az önce doktordan geldım eve2. ayki klomenı dun bıtırdım kontrole gttım cok şükür büyüme olmus bıraz yumurtalarda gecen ay gec olmustu bu ay büyümüş azda olsa gun aşırı ilşki verdi p.tesı gtcem bakalım
evet doktorlar genelde ıkısını bır uyguluyo bn ıkıncı ayımdayım gecen ay uygulamadı bu ay napcak bılmıorm evet yumurta kendılıgndn catlıo gun aşırı ilşki yumurtayı buyutrYumurta büyüyünce kendiliğinden mi çatlıyo bide çatlatma iğnesi duydum ama klomen kullanan iğnede kullaniyo mu canım?
Bakalım biz napcaz hayırlısıevet doktorlar genelde ıkısını bır uyguluyo bn ıkıncı ayımdayım gecen ay uygulamadı bu ay napcak bılmıorm evet yumurta kendılıgndn catlıo gun aşırı ilşki yumurtayı buyutr
aynenn cnm hayırlısıBakalım biz napcaz hayırlısı
Allah bagislasin :) darısı başımıza artıkBen de varim ama üçüz:)
Genetikte yok bu arada
Darisi sizlerin de basina inşallah
Yazali baya olmusta canım bende klomen kullandim bugün kese için gittiğimde kese 2 tane gördü yani ikiz olabilir dedi ama daha kalp atışı duymadik haftaya gideceğiz kalp atışı için ben sok oldum genetikte de yokBen de varim ama üçüz:)
Genetikte yok bu arada
Darisi sizlerin de basina inşallah
Oncelikle tebrikler canimYazali baya olmusta canım bende klomen kullandim bugün kese için gittiğimde kese 2 tane gördü yani ikiz olabilir dedi ama daha kalp atışı duymadik haftaya gideceğiz kalp atışı için ben sok oldum genetikte de yoksenin gebelik nasıl geçti ben nedense hala inanamıyorum bide klomen le olunca suandaha çok korkuyorum
Cok tesekkur ederim canimOncelikle tebrikler canim
Sag salim kucagina al insallah yavrularini
Benim sipalar 2 yas 9 aylik oldular bile:))
Darisi basina:))
GEbelik yatarak gecti hep 32 haftalik dogum yaptim tabi benimkiler 3uz olduklarindan bu kadar erken dogdular
Merhabalar bende klomen kullandim. U ay 5 tane yumurtam olgunlasmis doktor cok iyi dedi catlatma ignesi vurdu. Sizin yumurta sayisi kacti ikiz oldu. Bende cok istiyorum. Saglicakla kucagina alirsin insallah canim darisida isteyenlereYazali baya olmusta canım bende klomen kullandim bugün kese için gittiğimde kese 2 tane gördü yani ikiz olabilir dedi ama daha kalp atışı duymadik haftaya gideceğiz kalp atışı için ben sok oldum genetikte de yoksenin gebelik nasıl geçti ben nedense hala inanamıyorum bide klomen le olunca suandaha çok korkuyorum
Bende bu ay klomene başladım merak ettim sizin gebelik gerçekleşti miMerhabalar bende klomen kullandim. U ay 5 tane yumurtam olgunlasmis doktor cok iyi dedi catlatma ignesi vurdu. Sizin yumurta sayisi kacti ikiz oldu. Bende cok istiyorum. Saglicakla kucagina alirsin insallah canim darisida isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?