• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomenle ikiz gebelik

Ben ilk kullanımda hamile kaldım. adetin 3.cü günü basladım ıcmeye ve bıter bıtmez nerdeyse her gece beraber olduk , ama altıma yastık koyuyordum beklıyordum. birde yumurtalıklarımın catladıgını anlıyordum degısık bır akıntı oluyor hep degerlendırdım ve şükürler olsun nasip oldu
Bende adetin 3uncu günü kullandım bitirdim bugün de kontrole gittim muayane etti catlatma iğnesi vurdu. Yarın ve pazar günü ilişki yaşayan dedi. Inşallah sizin gibi güzel haberler alırım bende 🤲🤗

ben ıkıncı ayımdayım gecen ay yumurtlama oldu ama gebelık olmadı bende gun aşırı ılışkıye gırıom esımle adetın 5.gunu basladım bende klomene ama bnm fsh hormonumda az bısey yukseklık var ondn tedavı göruorm
Fsh ve LH kaç sizin ???? Benim fsh 9.40 doktor normal dedi.

Tebrikler cnm darisi bizlerre ins dua edin hamislerin duasi kabul olur sag salim kucaginizada almak nasip olsun ins 😍
Bu klomeni neden niçin kullandıniz ben istedigimde gebe kalabiliyorum ama ikizlerim de olsun istiyorum ve eşimin dayilari ikiz kullansam benimle ikiz olma olasılığı varmidir arkadasim birde kullanım şekli nasıl

Yazali baya olmusta canım bende klomen kullandim bugün kese için gittiğimde kese 2 tane gördü yani ikiz olabilir dedi ama daha kalp atışı duymadik haftaya gideceğiz kalp atışı için ben sok oldum genetikte de yok:emir_bebek::emir_bebek::KK49:senin gebelik nasıl geçti ben nedense hala inanamıyorum bide klomen le olunca suandaha çok korkuyorum
İkiz miymiş

Merhabalar bende klomen kullandim. U ay 5 tane yumurtam olgunlasmis doktor cok iyi dedi catlatma ignesi vurdu. Sizin yumurta sayisi kacti ikiz oldu. Bende cok istiyorum. Saglicakla kucagina alirsin insallah canim darisida isteyenlere
Bebeğiniz oldu mu inşallah duanız kabul olmuştur 😊

Ben ilk kullanımda hamile kaldım. adetin 3.cü günü basladım ıcmeye ve bıter bıtmez nerdeyse her gece beraber olduk , ama altıma yastık koyuyordum beklıyordum. birde yumurtalıklarımın catladıgını anlıyordum degısık bır akıntı oluyor hep degerlendırdım ve şükürler olsun nasip oldu

MasaaAllah Allahüme Barik , pco Halde yinede adetiniz düzenliymidi? Ve catlama ignesi kullandinizmi?

Back
X