- 7 Ocak 2020
- 103
- 90
- 18
- 30
- Konu Sahibi Mutlukalbim
Klomenle hamile kalanlar? kalmayı planlayanlar?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım sağolasınCanım ben planlıyorum benim gibi baska arkadaşlar da var istersen bizim topiğimize gelebilirsin. KLOMEN E BAŞLIYORUM HADİ BİSMİLLAH
ŞUBAT AYI HAMİLELİK PLANLAYANLAR
İkisi de çok aktif. Herkes yardımcı olacaktır. Soruların varsa yanıtlarız.![]()
Ben varım bekliyorumKlomenle hamile kalanlar? kalmayı planlayanlar?![]()
Kaçıncı gününüzdesininiz günde kaç tane içtinizBende başladım bu ay klomene :)
Kaçıncı günündesin canımBen varım bekliyorum
Klomen den sonra 29 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum. 15. gün bekliyorumKaçıncı günündesin canım
Kendi kendine çatlamış olabilirBende başladım bu ay ama doktorum çatlatma iğnesi vermedi duphaston verdi benimde kafam ona takıldı
2. Gün daha kullanalı adetimin 6. Günündeyim 5. Günü başladım . Günde iki tane içiyorumKaçıncı gününüzdesininiz günde kaç tane içtiniz
Şimdi doktordan çıktım yumurtalarım 20 ve 22 mm sağda solda hepsi on on iki falan iğne yaparsaknçoklu gebelik olur dedi kendi çatlamasına bakalım dedi ama büyük yumurta oluncada sorun oluyormuş yine psikolojim bozuldu napıcam bilmiyorum2. Gün daha kullanalı adetimin 6. Günündeyim 5. Günü başladım . Günde iki tane içiyorum
Hadi ya ne güzel keşke igne vurdursaydın :)Şimdi doktordan çıktım yumurtalarım 20 ve 22 mm sağda solda hepsi on on iki falan iğne yaparsaknçoklu gebelik olur dedi kendi çatlamasına bakalım dedi ama büyük yumurta oluncada sorun oluyormuş yine psikolojim bozuldu napıcam bilmiyorum
Çoklu gebelik olur dedi beşiz altız falanHadi ya ne güzel keşke igne vurdursaydın :)
Olsun ben olsam yapardım tutmazdı be o kadar zatenÇoklu gebelik olur dedi beşiz altız falanyumurtalarım çok gelişmiş ama o zaman olsa bile düşük olurmuş valla insan kafayı yicek gibi oluyo ya siz ne kadardır çocuk istiyorsunuz
Bizde sekiz aydır istiyoruz ama hala hiç bişey yokOlsun ben olsam yapardım tutmazdı be o kadar zaten3 senedir evliyim 2 senedir istiyorım iki kez oldu sonra kalbi durdu 7 aydır deniyoruz
Olur Allah’ın izniyle bak benim triodimde var onunlada uğraşıyorumBizde sekiz aydır istiyoruz ama hala hiç bişey yok☹
Merhaba, kayiplarin nedenini tiroide mi bagladilar pihtilasma testi vs yapıldı mı? Ilk kayiptan sonra aspirin baslamislar miydiOlur Allah’ın izniyle bak benim triodimde var onunlada uğraşıyorum![]()
Yok triod yeni olan bşey bebek benim için herşeye bakıldı herşey temiz hsg genetiğe varana kadar . Triod 3 aydır başladı bende iniyor çıkıuır sürekli hastanedeyim hepMerhaba, kayiplarin nedenini tiroide mi bagladilar pihtilasma testi vs yapıldı mı? Ilk kayiptan sonra aspirin baslamislar miydi
Çok çok geçmiş olsun, sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz zamanı gelince inşallahYok triod yeni olan bşey bebek benim için herşeye bakıldı herşey temiz hsg genetiğe varana kadar . Triod 3 aydır başladı bende iniyor çıkıuır sürekli hastanedeyim hep