Bende bu ay ilk kez klomen kullandım adetime çok az kaldı heyecanla bekliyorum canım hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına al belirtin var mıydıMeraba hanımlar 15 aydır evliyim ve 15 aydirda bebek istiyodum olmadi cok moralim bozuldu agladim sanki hiç olmayacak gibi. Eşimde de bende de sorun yoktu. Iki kere klomen ve çatlatma iğnesi kullandim yine olmadi. Bi kaç ay ara verdim ve geçen ay yine klomene başladım 4 tane yumurtam oluştu ve catlatma ignesi olmadim. Doktorum gerek görmedi. Adetim 5 gün geçti dün evde test yaptim anında çift çizgi çıktı. Bugünde kan verdim pozitif. Minicik nokta kadar ultrasonda da gördüm. Dünyalar benim oldu hamileyim hâlâ ınanamiyorum. İnşallah isteyen herkese Rabbim nasip eder. Allahim gönlünüze göre versin..
günün geçmediyse bekle canım geçince tekrar yapBenim bugun igne vuruldgm gun dahil 14. Gunum ama dun test yaptm idrar testi negatifti yoktur deglmi kzlar
Çok sağol canım amin. Vardi biraz belirtim. Adetime 3 4 gün kala değişik bi karin ağrım oldu kesilmis gibi aciyodu özellikle hapsurunca öksurunce egilince değişik bi agriydi ilk defa bu ay oldu. Sonra rahimde kramplar vardi. Akintim vardi. Sürekli adet sancim vardi ozellikle adet gunumden itibaren heran olacak gibiydim o yüzden testi geç yaptim korkudan. Ama çok şükür oldu. İnşallah sende hamilesindir canimm :)Bende bu ay ilk kez klomen kullandım adetime çok az kaldı heyecanla bekliyorum canım hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına al belirtin var mıydı
Ben bu ay iğne olmadim ama adetim gecikince test yaptim canim adetine kaç gün var normalde. Gecikince test yap istersenBenim bugun igne vuruldgm gun dahil 14. Gunum ama dun test yaptm idrar testi negatifti yoktur deglmi kzlar
Geçmiş olsun canim inşallah en kisa zamanda hamile kalırsınO klomen yüzünden düşük yaptım üstü ne görme olmuşum yani adette yakın hamile kalmışım ben normal adet oldum diye düşüyordum 5.gunu kullanmaya başladım kanamam bitti 3 gün sonra tekrar başladı test yaptım sonuç pozitifti sevincim kursağımda kaldı ve düşükle sonuçlandı
Belirli adet gunum yok canm malesef ilacla regl oluyorym ve 16 aydir istyrm artk yoruldmGeçmiş olsun canim inşallah en kisa zamanda hamile kalırsın
Anladim canım olur inşallah belkide vardir. Bende 15 aydir istiyodum oldu bu ay Rabbim senide daha fazla bekletmesinBelirli adet gunum yok canm malesef ilacla regl oluyorym ve 16 aydir istyrm artk yoruldm
Teşekkürler canım inşallah sende sağlıkla kucağına alÇok sağol canım amin. Vardi biraz belirtim. Adetime 3 4 gün kala değişik bi karin ağrım oldu kesilmis gibi aciyodu özellikle hapsurunca öksurunce egilince değişik bi agriydi ilk defa bu ay oldu. Sonra rahimde kramplar vardi. Akintim vardi. Sürekli adet sancim vardi ozellikle adet gunumden itibaren heran olacak gibiydim o yüzden testi geç yaptim korkudan. Ama çok şükür oldu. İnşallah sende hamilesindir canimm :)
Canım bende sadece klomen kullandım iğne yapılmadı adet gününü normal döngüye göre mi düşündün yoksa çatlama zamanından sonra 14 gün diye mi benim yumurtam ilk kontrole gittiğimde çatlamıştı ona göre düşünürsem benimde günüm geçtiÇok sağol canım amin. Vardi biraz belirtim. Adetime 3 4 gün kala değişik bi karin ağrım oldu kesilmis gibi aciyodu özellikle hapsurunca öksurunce egilince değişik bi agriydi ilk defa bu ay oldu. Sonra rahimde kramplar vardi. Akintim vardi. Sürekli adet sancim vardi ozellikle adet gunumden itibaren heran olacak gibiydim o yüzden testi geç yaptim korkudan. Ama çok şükür oldu. İnşallah sende hamilesindir canimm :)
Ben normal adet günümü hesapladim canım zaten ne zaman çatladı tam bilmiyorum. Senin kaç yumurtan olmuştuCanım bende sadece klomen kullandım iğne yapılmadı adet gününü normal döngüye göre mi düşündün yoksa çatlama zamanından sonra 14 gün diye mi benim yumurtam ilk kontrole gittiğimde çatlamıştı ona göre düşünürsem benimde günüm geçti
5 tane vardı canım biri çatlamış bile demişti doktorBen normal adet günümü hesapladim canım zaten ne zaman çatladı tam bilmiyorum. Senin kaç yumurtan olmuştu
İnan okadar sevindimki senin adına rabbim sagsalim kucağına almayi nasip etsin 3. Klomende tuttu yani kuzum gözün aydınMeraba hanımlar 15 aydır evliyim ve 15 aydirda bebek istiyodum olmadi cok moralim bozuldu agladim sanki hiç olmayacak gibi. Eşimde de bende de sorun yoktu. Iki kere klomen ve çatlatma iğnesi kullandim yine olmadi. Bi kaç ay ara verdim ve geçen ay yine klomene başladım 4 tane yumurtam oluştu ve catlatma ignesi olmadim. Doktorum gerek görmedi. Adetim 5 gün geçti dün evde test yaptim anında çift çizgi çıktı. Bugünde kan verdim pozitif. Minicik nokta kadar ultrasonda da gördüm. Dünyalar benim oldu hamileyim hâlâ ınanamiyorum. İnşallah isteyen herkese Rabbim nasip eder. Allahim gönlünüze göre versin..
Çok teşekkür ederim canım sagol amin. Evet 3. Klomenle oldu çok şükür. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinİnan okadar sevindimki senin adına rabbim sagsalim kucağına almayi nasip etsin 3. Klomende tuttu yani kuzum gözün aydın
Seninki de cokmus canim inşallah tutmuştur biri :)5 tane vardı canım biri çatlamış bile demişti doktor
İnşallah canım çok dua ediyorum ilaçlar bana ağır geldi baya çektiklerime değsin Allah ım diyorum hepSeninki de cokmus canim inşallah tutmuştur biri :)
İnşallah canım amin. Ne zaman test yapacaksınİnşallah canım çok dua ediyorum ilaçlar bana ağır geldi baya çektiklerime değsin Allah ım diyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?