- 29 Haziran 2021
- 33
- 6
- 26
-
- Konu Sahibi Birdilektut15
Son durum nedir acabaKızlar pcosum var adetlerim çok düzensiz 8 aydırda çocuk deniyoruz olmuyo pazartesi günü klomene başlıycam birde doktorum estrofem verdi bu şekilde hamile kalan var mı ?
Pazartesi doktora gidicem akıntımda kesildi bakıcam artık canım karnımda gaz var ağrı varSon durum nedir acaba
Doktor bakıcam yumurtalarım büyümüş mü diyeSon durum nedir acaba
8-9 ay klomen tedavisi gördüm pko var 6 yıllık evliyim pkoda klomen işe yaramıyor bütün yumurtaları gürleştirip sonra sönüyo yumurtalar doktorundan Femara ilacı iste glifor ve inositol glifor insülin hapı eğer kilo varsa yardımcı olur gebe kalmaya klomen en pis ilaç pkoda hiç bi işe yaramıyor özellikle de pkolulardaKızlar pcosum var adetlerim çok düzensiz 8 aydırda çocuk deniyoruz olmuyo pazartesi günü klomene başlıycam birde doktorum estrofem verdi bu şekilde hamile kalan var mı ?
Hamile kalabildiniz mi peki femarayla8-9 ay klomen tedavisi gördüm pko var 6 yıllık evliyim pkoda klomen işe yaramıyor bütün yumurtaları gürleştirip sonra sönüyo yumurtalar doktorundan Femara ilacı iste glifor ve inositol glifor insülin hapı eğer kilo varsa yardımcı olur gebe kalmaya klomen en pis ilaç pkoda hiç bi işe yaramıyor özellikle de pkolularda
Tedavileri bıraktım sadece bende sorun değildi sorunun en büyük kısmı eşimde çıktı o sira cocuğum yok pko varsa kilo vermek şart eğer kiloluysan tabi akdeniz usulu beslenmek yürüyüş yapmak hergün 2 lt su içmek yumurtaları calıştırır kendine inositol ve folik asit al içmeye başla benim adet sıkıntım da vardı üstelik en azından birini düzeltebildimHamile kalabildiniz mi peki femarayla
İnositol ve takviyelei 6 aydır kullanıyorum cacanık inofolic combisinde thancss womena kadar maxijuno felan hep kullandım. Klomen bitti 10.gün kontorole gitti en büyük yumurtalarım 10 mm miş pazartesi öyle dedi cuma tekrar gel bakalım dedi bilmiyorum inciri kaynattım suyunu içiyorum bol badem kaju yiyorum takviyeleri içiyorum bide estrofem içiyorum inşallah büyürTedavileri bıraktım sadece bende sorun değildi sorunun en büyük kısmı eşimde çıktı o sira cocuğum yok pko varsa kilo vermek şart eğer kiloluysan tabi akdeniz usulu beslenmek yürüyüş yapmak hergün 2 lt su içmek yumurtaları calıştırır kendine inositol ve folik asit al içmeye başla benim adet sıkıntım da vardı üstelik en azından birini düzeltebildim
Pko varsa klomen boşa walla seni üzmek istemiyorum ama cok uzun gördüm bu tedavilerden pkolulara klomen boş yumurta büyütüyor sonra sönüyo yumurtalar femara isteyin doktordanİnositol ve takviyelei 6 aydır kullanıyorum cacanık inofolic combisinde thancss womena kadar maxijuno felan hep kullandım. Klomen bitti 10.gün kontorole gitti en büyük yumurtalarım 10 mm miş pazartesi öyle dedi cuma tekrar gel bakalım dedi bilmiyorum inciri kaynattım suyunu içiyorum bol badem kaju yiyorum takviyeleri içiyorum bide estrofem içiyorum inşallah büyür
Bencede8-9 ay klomen tedavisi gördüm pko var 6 yıllık evliyim pkoda klomen işe yaramıyor bütün yumurtaları gürleştirip sonra sönüyo yumurtalar doktorundan Femara ilacı iste glifor ve inositol glifor insülin hapı eğer kilo varsa yardımcı olur gebe kalmaya klomen en pis ilaç pkoda hiç bi işe yaramıyor özellikle de pkolularda
Malesef gerçek walla ısrarla da doktorlar hala veriyor normal değil..Bencede
Kiloyla alakasi yok asiri kilo eltim bile hemen 3 kere hamile kaldi ben cok zayifim banada yardimci olmadi pco var bendede clomen mide bulantisi bas agrisi ve kist yapiyor bence bende kist yapmadi tmm ama cogu insanda okudum öyle8-9 ay klomen tedavisi gördüm pko var 6 yıllık evliyim pkoda klomen işe yaramıyor bütün yumurtaları gürleştirip sonra sönüyo yumurtalar doktorundan Femara ilacı iste glifor ve inositol glifor insülin hapı eğer kilo varsa yardımcı olur gebe kalmaya klomen en pis ilaç pkoda hiç bi işe yaramıyor özellikle de pkolularda
Doktorum zaten büyümezse birdahaki ay başka tedavi uygularız dedi sanırım ilaçları değiştircekPko varsa klomen boşa walla seni üzmek istemiyorum ama cok uzun gördüm bu tedavilerden pkolulara klomen boş yumurta büyütüyor sonra sönüyo yumurtalar femara isteyin doktordan
Letu basla canim clomeni bosver letu fayda etmezse baska tedavi uygulanir letu güclü bir hap ama malesef oda bende yaramadi 9. gündeyim bekliyorumDoktorum zaten büyümezse birdahaki ay başka tedavi uygularız dedi sanırım ilaçları değiştircek
Kist yapıyor evet bende yaptı her seferinde ama adetle atılacak kadar kücük oluyor. Kilo konusu tartışılır herkesin bünyesi bir değil ama kilolu hamile kalanların hepsi pko değil böyle bi durum var kilolu pkolularda aşırı zor oluyor ben çok daha kiloluydum eskiye göre ve ben adet göremiyordum kilo verdikce ve vitaminler aldıkca düzene girdi. Hormonlarım da düştü beslenme sayesinde o yüzden sağlıklı beslenmek ve hareket etmek öncelik.Kiloyla alakasi yok asiri kilo eltim bile hemen 3 kere hamile kaldi ben cok zayifim banada yardimci olmadi pco var bendede clomen mide bulantisi bas agrisi ve kist yapiyor bence bende kist yapmadi tmm ama cogu insanda okudum öyle
Ah kuzum 4 senedir iciyorum yine olmadi doktor ne esinde ne sende sorun var diyo gittim seker hapi aldim metformin diye belki ise yarar diye o bile yarmadi bu ayda olmazsa mecbur tüp bebek baska cagrem kalmadi allah insallah isteyen herkese nasip ederKist yapıyor evet bende yaptı her seferinde ama adetle atılacak kadar kücük oluyor. Kilo konusu tartışılır herkesin bünyesi bir değil ama kilolu hamile kalanların hepsi pko değil böyle bi durum var kilolu pkolularda aşırı zor oluyor ben çok daha kiloluydum eskiye göre ve ben adet göremiyordum kilo verdikce ve vitaminler aldıkca düzene girdi. Hormonlarım da düştü beslenme sayesinde o yüzden sağlıklı beslenmek ve hareket etmek öncelik.
Hiç pko olmayan insanlara bile doktorlar sağlıklı beslenin ,folik asit için diyor ,sonra oluyor gebelik o yüzden bu hep var ve bilinen bişey.. sizin eğer varsa denemeye değer kilo vermeye pkoda 3-5 kilo fark etmez verince pat diye hamile kalınabiliniyor
Canım benim inşallah hepimizin kucağı dolar aşılama yaptırdınız mı hiçAh kuzum 4 senedir iciyorum yine olmadi doktor ne esinde ne sende sorun var diyo gittim seker hapi aldim metformin diye belki ise yarar diye o bile yarmadi bu ayda olmazsa mecbur tüp bebek baska cagrem kalmadi allah insallah isteyen herkese nasip eder
Birddahaki ay ne verecek doktorum ilaç olarak bakalım canım dediklernizi aklımda tutucam femera veya leyu isteyeceğimKist yapıyor evet bende yaptı her seferinde ama adetle atılacak kadar kücük oluyor. Kilo konusu tartışılır herkesin bünyesi bir değil ama kilolu hamile kalanların hepsi pko değil böyle bi durum var kilolu pkolularda aşırı zor oluyor ben çok daha kiloluydum eskiye göre ve ben adet göremiyordum kilo verdikce ve vitaminler aldıkca düzene girdi. Hormonlarım da düştü beslenme sayesinde o yüzden sağlıklı beslenmek ve hareket etmek öncelik.
Hiç pko olmayan insanlara bile doktorlar sağlıklı beslenin ,folik asit için diyor ,sonra oluyor gebelik o yüzden bu hep var ve bilinen bişey.. sizin eğer varsa denemeye değer kilo vermeye pkoda 3-5 kilo fark etmez verince pat diye hamile kalınabiliniyor
Doktor asilamayi önermiyor bana onu erkek spermleri az olanlara öneriyoruz dedi valla anlamadimCanım benim inşallah hepimizin kucağı dolar aşılama yaptırdınız mı hiç