- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
-
Minik anne olmak istiyorum☺☺aynı anda doğuralım olmaz mı
hahahaaaa yarılıyorum gülmektenO testte pozitifi yakaladığım an foto çekip büyüttürüp heryere asıcam
bekletmeden gelmiyo ki götü boklularrrrrrr
Fenaaaaaâaaaaaaaaahahahaaaa yarılıyorum gülmektendoktor bey biz de durum ne kadar vahimmmmm
yaaaa canım kaç mm olduğunu sormayı unuttum ultrosan sonucum elimde orada yazar mı acabacanım klomene adetliyken başlanır benim fikrim sana geliştirici iğne verecektir.. kaç mm oldugunu hatırlıyo musun
kaçta geliyo kocacınnnnNe seviyolar süründürmeyi eşek sıpaları
yazabilir boyunu hesaplarken fotosunu aldıysa benceyaaaa canım kaç mm olduğunu sormayı unuttum ultrosan sonucum elimde orada yazar mı acaba
Gittim gecen hafta negatif dedi ama sonucu onlar ekranindan goruyor ben gormuyorum degerlerimi kacti da negatif dedi ilac vermek istemiyorum 2 hfta sonra olmazsan gel dedi ya da adet olursan 3.gunu gel dedidoktora gittinmi canı
lannnnnnnnnnnnnnnnnnn doğru mu ciddeeeeeen miiiiiiiiiiiiiiEki Görüntüle 1964218 ölüyorummm
yaaaaaa sana inanmıyorum hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnn olduuuuuuuuu işte sonundaaaaaaaYa bişeyler söyleyin nolur
Hastaneye gidicem hazırlanıyorum ama acilde kan testi yaparlar mılannnnnnnnnnnnnnnnnnn doğru mu ciddeeeeeen miiiiiiiiiiiiii
yaparlar adetim geçti de sen kesin yaparlar hadi bana haber ver ölüyorum meraktannnnnnHastaneye gidicem hazırlanıyorum ama acilde kan testi yaparlar mı
Korkuyorum ya çok korkuyorum ya test hatalıysayaaaaaa sana inanmıyorum hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnn olduuuuuuuuu işte sonundaaaaaaa
Resmen pozitif canim Rabbim nasil hissettirdi birden test yaptin kan testiyle de onaylanir ve hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin insallahEki Görüntüle 1964218 ölüyorummm
Çok aniden geldi aklıma test yapmak bilmiyorum inşallah olır bu seferResmen pozitif canim Rabbim nasil hissettirdi birden test yaptin kan testiyle de onaylanir ve hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin insallah
değil rabbim sana meleğini verdi kalbini içini ferahlat dua oku bol bol gideene kadar allahım cok mutluyum çokkkkkKorkuyorum ya çok korkuyorum ya test hatalıysa
bu zamana kadar hiçbir testin böyle net cıkmadı hadi git hadiiiiiiiii..... bu arada işin formülü de kafaya takmamakmış galibaÇok aniden geldi aklıma test yapmak bilmiyorum inşallah olır bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?