- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
-
canım klomene adetliyken başlanır benim fikrim sana geliştirici iğne verecektir.. kaç mm oldugunu hatırlıyo musunSelam kızlar daha öncede konu açmıştım ama fikir almak istiyorum sizden. pazartesi doktora gittim yumurta takibi için pazartesi 13.günümdü doktor sağda ve solda 2 tane yumurta oluşmuş ama olması gerekli büyüklüğe gelmemiş cuma günü tekrar gel yani 17.gün tekrar bakalım hala gelişmemişse yumurta tetikleyici ilaç vericem dedi. klomenmi oluyor bu ilaç sizde klomene bu sebeplerdenmi bu ilaca başladınız ?
Ay napayım ders çalılmaya çalışıyorum ara ara aklıma geliyo en azından kafam rahatlasın☺:)))))))) kız seni varyaaaaaa. .... yapınca haber ver beni etiketle emi tatlım güzel bi sonuç al inş kuzummmm
Klomen kullanmatan korkuyorum ben nedense ya bidaha verirmi dr bilmiyorum ama kist oluşumundan korktumcanım klomene adetliyken başlanır benim fikrim sana geliştirici iğne verecektir.. kaç mm oldugunu hatırlıyo musun
yaaaaaaaaaa heyecan bastı beni bile yemin ederimKabul etti beklemedeyim☺☺☺
aynen baby geçen ay bende 3gün kala kafam öyle rahattı ki öğrendikten sonra kafa biraz rahatlıyo:):):)Ay napayım ders çalılmaya çalışıyorum ara ara aklıma geliyo en azından kafam rahatlasın☺
Basmasın kuzum dur ben sonucunu bildiğim bişeyi netleştiricem nasılsa bemde bile yok heycanyaaaaaaaaaa heyecan bastı beni bile yemin ederim
öncekinde oluştumu ki kaç yumurta olmuştu bebeğimKlomen kullanmatan korkuyorum ben nedense ya bidaha verirmi dr bilmiyorum ama kist oluşumundan korktum
Sırf o yüzden yapıyorum vallaaynen baby geçen ay bende 3gün kala kafam öyle rahattı ki öğrendikten sonra kafa biraz rahatlıyo:):):)
beklenmedik zamanlarda gelmeyi sever bebişler amaaaaaaaBasmasın kuzum dur ben sonucunu bildiğim bişeyi netleştiricem nasılsa bemde bile yok heycan
Bi kere kullandım 4 yumurta olmuştu kist olmadı ama yinede ürküttüöncekinde oluştumu ki kaç yumurta olmuştu bebeğim
Dün eşim nerden çıktıysa ya nerde kalsıki bu bebk niye bekletiyo bizi gelsin de dövecem o sıpayı dedi☺☺beklenmedik zamanlarda gelmeyi sever bebişler amaaaaaaa
bende dövecem gelsin de popoya şaplak geliyo valla daha fazla bekleyemem ben 27 oldum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaDün eşim nerden çıktıysa ya nerde kalsıki bu bebk niye bekletiyo bizi gelsin de dövecem o sıpayı dedi☺☺
Rahat olmamiz lazim kizlar. Bak sana söylüyorum 12 gun sonra pozitif test atacaksin burayayaaaaaaaaaa heyecan bastı beni bile yemin ederim
Kız beni dövceniz siz en sonunda ama ben 20 olmadan doğurayım en azından 20 ye hamile gireyim diyodum 20 ler bitmeden olursam yine iyibende dövecem gelsin de popoya şaplak geliyo valla daha fazla bekleyemem ben 27 oldum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaa
kız bakkkk beni heveslendirmeyin geçen ay da heveslendim kimseler teselli etmeye gelmedi amaaaaRahat olmamiz lazim kizlar. Bak sana söylüyorum 12 gun sonra pozitif test atacaksin buraya
ben 30a merdiven dayadım sussssssssssssKız beni dövceniz siz en sonunda ama ben 20 olmadan doğurayım en azından 20 ye hamile gireyim diyodum 20 ler bitmeden olursam yine iyi
Ben yanındayım sonuna kadaaaarrrrrrkız bakkkk beni heveslendirmeyin geçen ay da heveslendim kimseler teselli etmeye gelmedi amaaaa
hadi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda bizde şu siteye pozitif bi idrar testi atarız inşallah bi günBen yanındayım sonuna kadaaaarrrrrr
Minik anne olmak istiyorum☺☺aynı anda doğuralım olmaz mıben 30a merdiven dayadım sussssssssssss20 ney kız oyle yaş mı olur miniciiiiiciiiik
O testte pozitifi yakaladığım an foto çekip büyüttürüp heryere asıcamhadi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda bizde şu siteye pozitif bi idrar testi atarız inşallah bi gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?