- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
-
Evet canım bu belirtiler bir hafta kala başladı. Bide yumurtlamadan bir hafta sonra süt gibi beyaz kokusuz kaşıntı yapmayan bir akıntı başladı bir hafta sonra bitti. Şu an beşinci haftadayim ve akıntı falan yokbir hafta kala mı başladı canım ne zaman başladı ?
canım dua et bize de batım 17si inş güzel haber alırım bende :)Evet canım bu belirtiler bir hafta kala başladı. Bide yumurtlamadan bir hafta sonra süt gibi beyaz kokusuz kaşıntı yapmayan bir akıntı başladı bir hafta sonra bitti. Şu an beşinci haftadayim ve akıntı falan yok
tamam canım rahat ol bugün ilişki önermiştir doktor herhalde ?Selamm kızlar benide ekleyin bat 26 Nisan..
C.tesi 9Nisanda çatlatma iğnesi vuruldum inş bu 2. İğnem tutar
İnşallah canım güzel haberlerini alırız. Rabbim isteyen herkese versin insallahcanım dua et bize de batım 17si inş güzel haber alırım bende :)
canım doktora git gel kac yumurta olmuş kaç mm öğren bakalım yaz bizedeSelam kızlar bende bu ay içtim günde 1 adet 5 gün. Bugun ultrason muayenem var çok heyecanlıyım. Çatlatma iğnesi henüz olmadım
Okey canım bakalım. Kaç mm olması gerekiyor çatlatma için bir de o ay içinde 2 tane mi vuruluyor ben hiç bilmiyorum dacanım doktora git gel kac yumurta olmuş kaç mm öğren bakalım yaz bizede
yok canım tek iğne 18-20mm de iğne vurulıyoOkey canım bakalım. Kaç mm olması gerekiyor çatlatma için bir de o ay içinde 2 tane mi vuruluyor ben hiç bilmiyorum da
Ayy bakalım ne diyecek. Bugün çok fazla akıntım var. Umarım büyümüştürde heme vurur. Ayy hakkımızda hayırlısı :) :)yok canım tek iğne 18-20mm de iğne vurulıyo
10 gün bpyunca ilişki dedi bakalımtamam canım rahat ol bugün ilişki önermiştir doktor herhalde ?
Çok ince görünmez bir çizgi var iğnenin etkisi yeni bitmelik olmuş olabilir.10 ile 14 gün arasında geçiyor 2-3 gün sonra tekrarla derimKızlar merhaba bende pco var eşimde ileri hareket sperm sorunu klomen ve çatlatma iğnesi oldum bu ay 23 mm tek yumurta gelişti iğnenin 12. Günü test yaptım bugün sizce hamilelik var mı yoksa iğne etkisi mi ne olur bilgi verin ilk defa kullanıyorum çok merak ediyorum
Canım ne yaptın okuyunca merak ettim son durumunu ??Kızlar merhaba bende pco var eşimde ileri hareket sperm sorunu klomen ve çatlatma iğnesi oldum bu ay 23 mm tek yumurta gelişti iğnenin 12. Günü test yaptım bugün sizce hamilelik var mı yoksa iğne etkisi mi ne olur bilgi verin ilk defa kullanıyorum çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?