Klomenle hamile kalanlar NEREDELER "Ben de varım" derler mi acaba rica etsek:)

Klomenle kaçıncı ayda gebelik yaşadınız

• 1. Ay

OY: 12 75,0%
  • 2. Ay

OY: 1 6,3%
  • 3+ Ay

OY: 1 6,3%
  • Klomeni bırakınca kendiliğinden

OY: 2 12,5%

• Ankete Katılan
    16
Hayırlsı olsun.
Geçen ayki klomen mi böle yapmış?!
Evet canım 3 yumurta olunca hepsi çatlamayabilir demişti doktor zaten Günay serbest dedi kendiliğinden erir dedi ama gebeliğe engel değil bu şekilde de hamilelik olur korkma dedi.. kafamın bu rahatlığa ihtiyacı varmış ama kızlar doktor ve ilaçlar insanı mahvediyormuş İnanın aklıma bebek gelmiyo

Belki de böyle stressiz daha rahat olur gerçekten. Ben de bu aydan sonra artık dr filan gitmeyeceğim bir süre kafama göre :))

Canım valla biri çatlamıştı ya yumurtamın 2 tanesi kist olmuş ilaç vermedi erisin diye bu ay serbestsiniz dedi klomen veremem dedi yarın başka bi doktora gidicem bakalım annem cok ısrar ediyo o ne diyecek
ya hayırlısı oldun canım hakkında çok büyükmüydü kist gebeliğe engel olurmuymuş

nsyse ki engel değil canım neyse akısına bırak bu ay ikimizde böyle takılıyoruz o zaman hayırlısı

Ve doktorum 2. Aydan klomen veren doktoru anlamıyorum dedi hatta bu ay da iğnelere başlayın oldu olacak dedi çok kızdı kistin erisin sakın ilaç kullanma dedi 10 ay sonra gel dedi olmazsa
allah allah benimki iğneye baslayalım demişti dedim ya ben istemedim 10 ay bekleyecekmisin peki sen daha 2 aydır mı bebek düşünüyorsun

allah allah benimki iğneye baslayalım demişti dedim ya ben istemedim 10 ay bekleyecekmisin peki sen daha 2 aydır mı bebek düşünüyorsun
Evet canım ocak ayında başladık denemeye 2. Ayımda klomen verdi bana doktor ben seneye okul açılana kadar gitmicem kuzum yani 6ay beklicem. Pko da yok senin gebelik geçmişinde var olur dedi takma stres yapma olur dedi kuzum bakalım

hm anladım canım evet en iyisi zaten daha 2 ay olmus olur inşallah allah gönlüne göre versin

Merhaba arkadaşlar yıllardır siteyi takip ediyorum ama ilk kez mesaj atıyorum. Ben pko hastasıyım genç kızlığımdan beri ilaçsız adet olamıyorum. Evleneli 10 ay oldu pko olduğu için baştan beri hiç korunmadık. Dört ay önce doktora gittim ilk başta prolaktin yüksekliği tedavisi oldum üç ay sonra yani bu ay da ilk kez 5 gün boyunca günde iki kere klomen kullandım. Buradan öğrendiklerimden yola çıkarak günde iki kez inofolic de kullandım klomenin yanında. Sat 6 marttı batı beklemeden tahlil yaptım silik de olsa çift çizgi görünce inanamadımmm. Bu ay rahim filmi çektirecektim adetimi bekliyordum. Bugün kan tahlil sonucumu da aldm 137 cıkmıs yani hamileyimmm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla insallah.

Benim bu ay 3.ayım. Yarın çatlatma iğnesi vurulcam. Klomeni günde 2şerden 4 tane kullandım bu ay. Bırakınca hamile kalanlar daha fazla olduğuna göre klomen kullanmayı artık bıraksam mı :)

MaşAAllah çok sevindim bize de dua edin :)

canım bebeği hayırlı olsun öncelikle bi belirtin var mıydı battan önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…