- 14 Mayıs 2015
- 95
- 27
- 18
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
-
inşallah canım bi kaç saat sonra çıkması beni çok umutlandırmadı ama umarım hamileyimdirHamilesin büyük ihtiml
Evet canım 3 yumurta olunca hepsi çatlamayabilir demişti doktor zaten Günay serbest dedi kendiliğinden erir dedi ama gebeliğe engel değil bu şekilde de hamilelik olur korkma dedi.. kafamın bu rahatlığa ihtiyacı varmış ama kızlar doktor ve ilaçlar insanı mahvediyormuş İnanın aklıma bebek gelmiyoHayırlsı olsun.
Geçen ayki klomen mi böle yapmış?!
Belki de böyle stressiz daha rahat olur gerçekten. Ben de bu aydan sonra artık dr filan gitmeyeceğim bir süre kafama göre :))Evet canım 3 yumurta olunca hepsi çatlamayabilir demişti doktor zaten Günay serbest dedi kendiliğinden erir dedi ama gebeliğe engel değil bu şekilde de hamilelik olur korkma dedi.. kafamın bu rahatlığa ihtiyacı varmış ama kızlar doktor ve ilaçlar insanı mahvediyormuş İnanın aklıma bebek gelmiyo
ya hayırlısı oldun canım hakkında çok büyükmüydü kist gebeliğe engel olurmuymuşCanım valla biri çatlamıştı ya yumurtamın 2 tanesi kist olmuş ilaç vermedi erisin diye bu ay serbestsiniz dedi klomen veremem dediyarın başka bi doktora gidicem bakalım annem cok ısrar ediyo o ne diyecek
nsyse ki engel değil canım neyse akısına bırak bu ay ikimizde böyle takılıyoruz o zaman hayırlısıEvet canım 3 yumurta olunca hepsi çatlamayabilir demişti doktor zaten Günay serbest dedi kendiliğinden erir dedi ama gebeliğe engel değil bu şekilde de hamilelik olur korkma dedi.. kafamın bu rahatlığa ihtiyacı varmış ama kızlar doktor ve ilaçlar insanı mahvediyormuş İnanın aklıma bebek gelmiyo
allah allah benimki iğneye baslayalım demişti dedim ya ben istemedim 10 ay bekleyecekmisin peki sen daha 2 aydır mı bebek düşünüyorsunVe doktorum 2. Aydan klomen veren doktoru anlamıyorum dedi hatta bu ay da iğnelere başlayın oldu olacak dedi çok kızdı kistin erisin sakın ilaç kullanma dedi 10 ay sonra gel dedi olmazsa
Evet canım ocak ayında başladık denemeye 2. Ayımda klomen verdi bana doktorallah allah benimki iğneye baslayalım demişti dedim ya ben istemedim 10 ay bekleyecekmisin peki sen daha 2 aydır mı bebek düşünüyorsun
hm anladım canım evet en iyisi zaten daha 2 ay olmus olur inşallah allah gönlüne göre versinEvet canım ocak ayında başladık denemeye 2. Ayımda klomen verdi bana doktorben seneye okul açılana kadar gitmicem kuzum yani 6ay beklicem. Pko da yok senin gebelik geçmişinde var olur dedi takma stres yapma olur dedi kuzum bakalım
Hayırlısı canım bundan sonra no stress ☺hm anladım canım evet en iyisi zaten daha 2 ay olmus olur inşallah allah gönlüne göre versin
hadi inşallah ya en iyisi öyle aslında keyfine bakmak ama işte ben bu ay olmazsa iğne filan kullanırım sanırım çünkü artık cok istiyorum bebek bu ay kafamı dinleyeceğimHayırlısı canım bundan sonra no stress ☺
MaşAAllah çok sevindim bize de dua edin :)Merhaba arkadaşlar yıllardır siteyi takip ediyorum ama ilk kez mesaj atıyorum. Ben pko hastasıyım genç kızlığımdan beri ilaçsız adet olamıyorum. Evleneli 10 ay oldu pko olduğu için baştan beri hiç korunmadık. Dört ay önce doktora gittim ilk başta prolaktin yüksekliği tedavisi oldum üç ay sonra yani bu ay da ilk kez 5 gün boyunca günde iki kere klomen kullandım. Buradan öğrendiklerimden yola çıkarak günde iki kez inofolic de kullandım klomenin yanında. Sat 6 marttı batı beklemeden tahlil yaptım silik de olsa çift çizgi görünce inanamadımmm. Bu ay rahim filmi çektirecektim adetimi bekliyordum. Bugün kan tahlil sonucumu da aldm 137 cıkmıs yani hamileyimmm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla insallah.
Burası çok güzel bir yer. Hiçbirinizi tanımadan hepinizle kardeş giibiyim. Dualarımdasınız en başından beri ve bundan sonra da inşallah:)MaşAAllah çok sevindim bize de dua edin :)
canım bebeği hayırlı olsun öncelikle bi belirtin var mıydı battan önceMerhaba arkadaşlar yıllardır siteyi takip ediyorum ama ilk kez mesaj atıyorum. Ben pko hastasıyım genç kızlığımdan beri ilaçsız adet olamıyorum. Evleneli 10 ay oldu pko olduğu için baştan beri hiç korunmadık. Dört ay önce doktora gittim ilk başta prolaktin yüksekliği tedavisi oldum üç ay sonra yani bu ay da ilk kez 5 gün boyunca günde iki kere klomen kullandım. Buradan öğrendiklerimden yola çıkarak günde iki kez inofolic de kullandım klomenin yanında. Sat 6 marttı batı beklemeden tahlil yaptım silik de olsa çift çizgi görünce inanamadımmm. Bu ay rahim filmi çektirecektim adetimi bekliyordum. Bugün kan tahlil sonucumu da aldm 137 cıkmıs yani hamileyimmm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla insallah.
Tesekkur ederim canım. Sadece hafif kasık ağrısı ve göğüs uclarimda elektriklenir gibi acı vardi. Hiç beklemiyordum adet belirtisi sandım evde test vardı öylesine yaptım sonuca inanamadim zatencanım bebeği hayırlı olsun öncelikle bi belirtin var mıydı battan önce
bir hafta kala mı başladı canım ne zaman başladı ?Tesekkur ederim canım. Sadece hafif kasık ağrısı ve göğüs uclarimda elektriklenir gibi acı vardi. Hiç beklemiyordum adet belirtisi sandım evde test vardı öylesine yaptım sonuca inanamadim zaten
bir hafta kala mı başladı canım ne zaman başladı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?