• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

!!!!!!klomenle hamile kalanlar kalmayı bekleyenler ve kullananlar burayaaaa!!!!!!!!!!

baby2435

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
1.094
7
116
39
İzmir
günaydınnn kızlar!!!! ilk kez klomen hapı kullandım ve dün doktora gittim. ultrosonla baktı ve 2 yumurtan var dedi boyunu ölçtü ve 16 milim büyümüş yumurtan güzel dedi ben çatlatma iğnesi vurulcam mı diye sorduğumda hayır senin yumurtan güzel ve kendiliğinden çatlıyo çatlama problemin olmadığı için iğneye gerek yok dedi c.tesiden itibaren tam 4 gün ilişkiye girin dedi ve inşallah bu sefer hamile kaldım diyerek yanıma gelirsin dedi.... son durumlar böyle kızlar ama benim kafama takılan yumurtamın boyu sizce ideal büyüklükte mi doktor iyi dedi ama kimilerin de 22 mlim yada 32 milim büyüyen yumurta olduğunu okudum sizcee ben 16 milim büyüyen yumurtayla hamile kalabilir miyim bu ay yoksa şansım düşük mü? dünden beri hep aklıma takıldı klomen hapı kullanan herkes çatlatma iğnesi vuruluyo doktorları söylüyor muş eğer çatlama olmazsa kist olur diye aslında bana da vermesi gerekmiyor muydu ya çatlamazsa kist olursa diye korkuyorum.. sizin yorumunuz nedir???....

Her klomen kullanan hastaya çatlatma iğnesi verilmesi gerekmiyor.benim ilk hamileliğimde klomenle kaldım ve çatlatma iğnesi vermedi,doktorunun dediği doğru çatlama problemi yoksa ne için iğne vurulacaksın ki?

canım bende 4 ay klomen kullanıp sonrasında çatlatma iğnesi oldum ama yinede hamilelik gerçekleşmedi ve yumurtalrım 25 mm kadar büyümüştü bu ay yine klomen kullanıp çatlatma iğnesi olduktan sonra aşılama yaptırdık ama yine olmadı
doktorun sana çatlatma iğnesi vermesi gerekirdi bence benim doktorum eğer yumurta uyarıcı ilaç kullandıysan mutlaka iğne yaptırmak zorundasın eğer çatlamazsa kist meydana gelir demişti

16 mm ufak değilmi kendiliğinden çatlaması açısından?bende klomen +çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.1 tane yumurtam vardı oda 23 mm.doktor ertesi günü çatlatma iğnesi vurdu.ve adet günümde hamile olduğumu öğrendim.çatlatma iğnesinden yaklaşık 13 gün sonra falan.

canım bende 4 ay klomen kullanıp sonrasında çatlatma iğnesi oldum ama yinede hamilelik gerçekleşmedi ve yumurtalrım 25 mm kadar büyümüştü bu ay yine klomen kullanıp çatlatma iğnesi olduktan sonra aşılama yaptırdık ama yine olmadı
doktorun sana çatlatma iğnesi vermesi gerekirdi bence benim doktorum eğer yumurta uyarıcı ilaç kullandıysan mutlaka iğne yaptırmak zorundasın eğer çatlamazsa kist meydana gelir demişti

işte bende ondan korkuyorum canım ya kist olursa kafam çok karıştı ya napıca mı bilmiyorum en iyisi beklemek ve görmek inşallah bi sorun olmaz ve yumurtam çatlar ve hamile kalırımm...

16 mm ufak değilmi kendiliğinden çatlaması açısından?bende klomen +çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.1 tane yumurtam vardı oda 23 mm.doktor ertesi günü çatlatma iğnesi vurdu.ve adet günümde hamile olduğumu öğrendim.çatlatma iğnesinden yaklaşık 13 gün sonra falan.

bilmiyorum canım ama doktor iyi yumurtan çatlıyo kendiliğinden iğneye gerek yok dedi yazmadı... çatlatma iğnesini yumurtası çtlamayanlar yani çatlamama ihmali olan kişilere verilir diye de ekledi lafına bende peki o zaman siz öyle diyosanız öyledir dedim ama acaba başka bi doktora daha mı gitsem ki ya offff

canım ben iki aydır klomen kullanıyorum ilk ay doktor çatlatma iğnesi vermedi .kendilinden çatlamıs progestoron sonucuma göre. bu ay doktor daha sıkı takibe aldı ulrasonla görelim dedi yumurtanın çatladığını adetimin 16. gününde 32mm olmustu ve halen çatlamamıstı.bu saatten sonra çatlamaz dedi.gelecek ay iğne yaparız dedişimdi adetime bir hafta kaldı bekliyorum ümidim yok bu ay.

kızlar merhaba bu benım ıkıncı klomen tedavım ılk kullanımda 5 tana yumurta vardı catlama ıgnesı ıle hamıle kaldım fakat dusukle sonuclandı bu seferde sadece 1 tane 25.6mm olmus carsamba gunu catlama ıgnesı oldum ama nedendır bılmıyorum bu sefer kasıklarımda felaket bır sancı var sanırım ıgnenın etkısınden ama ılkınde hıc bu kadar erken agrım olmamıstı sızce ıgneden mı ınanın kasıklarım cok agrıyor

kızlar merhaba bu benım ıkıncı klomen tedavım ılk kullanımda 5 tana yumurta vardı catlama ıgnesı ıle hamıle kaldım fakat dusukle sonuclandı bu seferde sadece 1 tane 25.6mm olmus carsamba gunu catlama ıgnesı oldum ama nedendır bılmıyorum bu sefer kasıklarımda felaket bır sancı var sanırım ıgnenın etkısınden ama ılkınde hıc bu kadar erken agrım olmamıstı sızce ıgneden mı ınanın kasıklarım cok agrıyor

canım iğneden olabilir bence a.s

merhaba kızlar bende geçen ay klomen ve çatlatma ignesi oldum 3 gün gecikmeli adet oldum hatta 1 gün gecikince test yaptım silik çıktı ama adet oldum işte hamileliğin tüm belirtileri yaşadım baş dönmesi mide bulantısı falan sizlere diyecegim fazla ümitlenmeyin olursa süpriz olsun umutlanınca bide olmayınca çok üzülüyo insan mafoldumben

merhaba kızlar bende geçen ay klomen ve çatlatma ignesi oldum 3 gün gecikmeli adet oldum hatta 1 gün gecikince test yaptım silik çıktı ama adet oldum işte hamileliğin tüm belirtileri yaşadım baş dönmesi mide bulantısı falan sizlere diyecegim fazla ümitlenmeyin olursa süpriz olsun umutlanınca bide olmayınca çok üzülüyo insan mafoldumben

canım bencede haklısın bıktık artık negatıf testlerden aslında en guzelı pek kafaya takmamak bıraz zor oluyor ama en ıyısı bu galıba herseyı oluruna bırakmak a.s

canım bencede haklısın bıktık artık negatıf testlerden aslında en guzelı pek kafaya takmamak bıraz zor oluyor ama en ıyısı bu galıba herseyı oluruna bırakmak a.s

oluruna bıraktım artık cnm ben gitmicem doktora falanda olursa olur hem erken davrandım tedavi için ocakta düşük yaptım martta ilaç kullandım ruhsal boşluk işte insan bir an önce yerinin dolmasını istiyo ama oluruna bırakmam en hayırlısı boshayallersmile

oluruna bıraktım artık cnm ben gitmicem doktora falanda olursa olur hem erken davrandım tedavi için ocakta düşük yaptım martta ilaç kullandım ruhsal boşluk işte insan bir an önce yerinin dolmasını istiyo ama oluruna bırakmam en hayırlısı boshayallersmile

canım aynı seylerı bende yasadım bende ocakta dusuk yaptım martta yanı carsamba gunu yıne catlama ıgnesı oldum bılmıyorum ama pek umıdım yok ınsallah rabbım butun ıstıyenlerın duasını kabul etsın tezz zamanda bızlerede hayırlı evlatlar nasıp etsın:Saruboceq:

aminnnnnnnn kızlar inşallah bu ay bi süpriz olurda hepimiz hamile kalırızz allah dualarımızı kabul eder inşallah biz dün gece başladık çalışmalara doktoe 4 gün ilişki demişti bakalım hayırlısı olur inşallah da hamile kalırım çokk istiyorumm ya bi bebeğim olsun..:Saruboceq:

canım merhaba inşallah iyi sonuc alırsın
2 gün önce bir arkadasımda catlatma iğnesi vuruldu sonra asılama oldu
onunda iğneden sonra baya agrısı oldu basınc yapıyo sanki bişey var içimde acıyo diyordu doktorun agrı varsa iyi demiş inşallah senin kide öyle bişeydir

canım merhaba inşallah iyi sonuc alırsın
2 gün önce bir arkadasımda catlatma iğnesi vuruldu sonra asılama oldu
onunda iğneden sonra baya agrısı oldu basınc yapıyo sanki bişey var içimde acıyo diyordu doktorun agrı varsa iyi demiş inşallah senin kide öyle bişeydir

insallah arkadasım oyledır rabbım bız kullarının kucaklarını bos bırakmasın rabbım ıstıyen herkese bu anne olma duygusunu yasatsın:Saruboceq:

aminnnnnnnn kızlar inşallah bu ay bi süpriz olurda hepimiz hamile kalırızz allah dualarımızı kabul eder inşallah biz dün gece başladık çalışmalara doktoe 4 gün ilişki demişti bakalım hayırlısı olur inşallah da hamile kalırım çokk istiyorumm ya bi bebeğim olsun..:Saruboceq:

insallah arkadasım hamıle kalırızda burdan avazımız cıktıgı kadar bagırırız hamıleyız dıye :Saruboceq:

merhaba bende bugün başladım klomene doktor cuma günü gelirsin iğneni yazarım dedi hemde yumoşuma bakacak sonra karar vericek galiba inş. tutar çok yoruldum her ay beklemekten fsh yüksekliği vardı biraz hiç ilaç kullanmadan sadece hayıt tohumu ve aslan pençesiyle düşürdüm hatta doktor bile şaşırdı kullanmaya devam et ozaman dedi bana hormon sorunu olanlara tavsiye ederim arkadaşlar

merhaba bende bugün başladım klomene doktor cuma günü gelirsin iğneni yazarım dedi hemde yumoşuma bakacak sonra karar vericek galiba inş. tutar çok yoruldum her ay beklemekten fsh yüksekliği vardı biraz hiç ilaç kullanmadan sadece hayıt tohumu ve aslan pençesiyle düşürdüm hatta doktor bile şaşırdı kullanmaya devam et ozaman dedi bana hormon sorunu olanlara tavsiye ederim arkadaşlar

cnm benim de fsh yüksek nasıl düşürdün biraz açıklar mısın neler yaptın nasıl kullandın yani eğer bu ay tutmayıp hamile kalamazsam bende yapayım ondan soruyorum cnm

Back