İnşallah canım.. Ben de yarın kontrole gideceğim bakalım ne olacak. Merakla bekliyorum. Benim ilk ayım klomende. İnşallah son olur:))Kızlaar merhaba geçen ay klomen kullandım bende ama malesf haftasonu yumurtlamam gerçekleşmiş 1 gün yüzünden kaçırdım. Bu hafta tekrar regl oldum ve ilacımı kullanmaya başladım bu sefer ilaç bittikten sonra 3 gün sonra gel dedi yani 10.gün kontrole gitcem yumurtam büyüyor ve kendiliğinden çatlama oluyor hatta 2 side :) bu ay inşallah tutar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Klomenle hamile kalanlar bi yardim edin
- Konu Sahibi Certo88
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamile kalma ilk ay hamile kalanlar klomen
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
İnşallah ama 10. gün ve 15.gün arası mutlaka ilişkiye gir ben 1 gün yüzünden 1 ayımdan oldumİnşallah canım.. Ben de yarın kontrole gideceğim bakalım ne olacak. Merakla bekliyorum. Benim ilk ayım klomende. İnşallah son olur:))
Canım hangi günler önerdi doktor ilişki ben yumurtlamadan bi önce ve bi sonraki günü yani çatladıgı günü değerlendirdik bakalım geçen ay yumurtlama öncesi yumurtlama günü ve çatlağı gün olmuştu üç gün üst üste sonuç negatif inşallah bu ay güzel haber gelirİnşallah ama 10. gün ve 15.gün arası mutlaka ilişkiye gir ben 1 gün yüzünden 1 ayımdan oldum
Allah yardımcımız olsun:) Çalışmada problem yok valla reglim biteli çalışıyoruz Yarın bakalım ne diyecek henüz klomenden sonra doktor kontrol etmedi. O yüzden bana ilişki günü de vermedi. Sadece yumurtlamam düzensiz olduğu için heralde regl bitiminden sonra mutlaka yapın dedi. Hayırlısı artık. Beklemedeyim. Bir yarın olsun bakalım ne diyecek. Belki de kist oluştu korkuyorum. Bazılarında kist oluyormuş. İnşallah olmaz..Canım hangi günler önerdi doktor ilişki ben yumurtlamadan bi önce ve bi sonraki günü yani çatladıgı günü değerlendirdik bakalım geçen ay yumurtlama öncesi yumurtlama günü ve çatlağı gün olmuştu üç gün üst üste sonuç negatif inşallah bu ay güzel haber gelir
- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Canım yumurta çatlamassa kiste dönüşüyor. Yumurtlama gününe 10. ve 15. gün arası dikkat et benimde regl düzensizdi klomen içtiğimde yumurtlama günüm 13. gün oldu.Allah yardımcımız olsun:) Çalışmada problem yok valla reglim biteli çalışıyoruz Yarın bakalım ne diyecek henüz klomenden sonra doktor kontrol etmedi. O yüzden bana ilişki günü de vermedi. Sadece yumurtlamam düzensiz olduğu için heralde regl bitiminden sonra mutlaka yapın dedi. Hayırlısı artık. Beklemedeyim. Bir yarın olsun bakalım ne diyecek. Belki de kist oluştu korkuyorum. Bazılarında kist oluyormuş. İnşallah olmaz..
Ay ben zaten korkuyorum kist olacak diye. Benim de reglim düzensiz. Bakalım ya yarın çıkar heralde ortaya. Heyecanlıyım:)Canım yumurta çatlamassa kiste dönüşüyor. Yumurtlama gününe 10. ve 15. gün arası dikkat et benimde regl düzensizdi klomen içtiğimde yumurtlama günüm 13. gün oldu.
- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
çıkar zaten inşallah yumurtan kendiliğinden çatlar hamiş kalırsın.Ay ben zaten korkuyorum kist olacak diye. Benim de reglim düzensiz. Bakalım ya yarın çıkar heralde ortaya. Heyecanlıyım:)
İnşallah ya hepimiz artık beklemeden kavuşuruz.çıkar zaten inşallah yumurtan kendiliğinden çatlar hamiş kalırsın.
- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
inşallah canım.İnşallah ya hepimiz artık beklemeden kavuşuruz.
- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Canım neden sıktın kendini bu kadar? Bir yumurta olgunlaşmış işte. Bu da gebelik şansın var demek. İlla iki üç olması gerekmiyor ki. Kaç mm olmuş peki çatlatma iğnesi vermed mi?kızlar şimdi hastaneden geliyorum klomen ikinci kullanışım ve kontrol edildiğimde 1tane yumurtam oldunlaşmış 2 ci ve birden fazla yumurtayı göremedi doktor. Moralim cok bozuk cuma tekrar cagrdı kontrole çatlayp catlamadıgına bakacak napcam bilmiorum okadar canım sıkkın ki
- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
kaç mm olduğunu sölemedi adam ya klomen 2. ciye kullandım gecen ay 2 yumurta vardı ve çatlamıştı kediliğinden ama bu ay 1 tane oluşmuş. cuma kontrole gidicem ne zaman catlayacagını ozaman soleyeckCanım neden sıktın kendini bu kadar? Bir yumurta olgunlaşmış işte. Bu da gebelik şansın var demek. İlla iki üç olması gerekmiyor ki. Kaç mm olmuş peki çatlatma iğnesi vermed mi?
- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
sonuç ne durumdadır sizinCanım hangi günler önerdi doktor ilişki ben yumurtlamadan bi önce ve bi sonraki günü yani çatladıgı günü değerlendirdik bakalım geçen ay yumurtlama öncesi yumurtlama günü ve çatlağı gün olmuştu üç gün üst üste sonuç negatif inşallah bu ay güzel haber gelir
Bence canını sıkacak bir durum yok ortada rahat ol. Cumayı bekle. Muhtemelen çatlayacaktır. tek bir yumurta yeterli. Rahat olkaç mm olduğunu sölemedi adam ya klomen 2. ciye kullandım gecen ay 2 yumurta vardı ve çatlamıştı kediliğinden ama bu ay 1 tane oluşmuş. cuma kontrole gidicem ne zaman catlayacagını ozaman soleyeck
- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
canım peki klomen ilacı ilk ay yumurta yaptı ama neden 2. ay etksii azaldı acabaBence canını sıkacak bir durum yok ortada rahat ol. Cumayı bekle. Muhtemelen çatlayacaktır. tek bir yumurta yeterli. Rahat ol
24 ekim adetim hiç umudum yok beklemedeyim canımsonuç ne durumdadır sizin
24 ekim adetim hiç umudum yok beklemedeyim canımsonuç ne durumdadır sizin
- 26 Ağustos 2019
- 61
- 29
- 8
- 26
Gebe kaldınız mıCanım bende klomen + iğne oldum ayin 5inde doktorum ilişkiye gireceğimiz günleri yazıp vermisti ilk iki gün ve sonraki günler gün aşırı.20sinde ogrenecegiz sonucu.Rabbim isteyen herkese versin inşaallah