Gebeliğe Hazırlık Klomenle hamile kalanlar bi yardim edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Certo88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
411
738
Arkadaşlar ben bu ay ilk defa klomene basladim gunde 2 tane 5 gun ictim. 9. Gün 2 yumurtam olmustu 12mm ikiside.pazartesi gunj gel tekrar bakicaz dedi 13. Gunume geliyor. Gunde 2mm buyur dedi 20 22 mm olur ve igne yapicam dedi. Okudugum linklerden ümitlebiyorum ama kafam karisik her gün mu iliski iyi yoksa gun asiri mi? Bide iliskiden sonra men disari cikiyor yatsamda hicmi kalkmadiniz hamile kalanlar?

Arkadaşlar ben bu ay ilk defa klomene basladim gunde 2 tane 5 gun ictim. 9. Gün 2 yumurtam olmustu 12mm ikiside.pazartesi gunj gel tekrar bakicaz dedi 13. Gunume geliyor. Gunde 2mm buyur dedi 20 22 mm olur ve igne yapicam dedi. Okudugum linklerden ümitlebiyorum ama kafam karisik her gün mu iliski iyi yoksa gun asiri mi? Bide iliskiden sonra men disari cikiyor yatsamda hicmi kalkmadiniz hamile kalanlar?
Canım ben ilişkiden sonra hemen kalkıyorum. Daha doğrusu kalkıyordum. Ama o şekilde hamile kalmıştım. Bir yerde de ilişkiden sonra yatmanın gebelik için gerekli olmadığını okumuştum. Ama etrafımdaki herkes yatıyormuş ve bana da yatmam gerektiğini söyledikleri için. Yatmaya çalışıyorum ama ben de çıktığını düşüyorum. Aslına bakarsan çok da önemli olmadığını düşünüyorum ama yapmaya çalışıyorum. Ya tutarsa hesabı:super:

Canım ben ilişkiden sonra hemen kalkıyorum. Daha doğrusu kalkıyordum. Ama o şekilde hamile kalmıştım. Bir yerde de ilişkiden sonra yatmanın gebelik için gerekli olmadığını okumuştum. Ama etrafımdaki herkes yatıyormuş ve bana da yatmam gerektiğini söyledikleri için. Yatmaya çalışıyorum ama ben de çıktığını düşüyorum. Aslına bakarsan çok da önemli olmadığını düşünüyorum ama yapmaya çalışıyorum. Ya tutarsa hesabı:super:
Sans isi bu sanirim o ana denk gelip hersey iyiyse tutucak. Bunu bilsemde insan habire dusunuyor

Sans isi bu sanirim o ana denk gelip hersey iyiyse tutucak. Bunu bilsemde insan habire dusunuyor
Evet biraz şans.. Ayda bir ya da iki gün şansın var gebe kalmak için. O günler tutacak da bebek de olacak.. Gün aşırı ilişkiye girin diyorlar işte bu yüzden. Bakalım biz de uğraşıyoruz. Hayırlısı. Sana da tez zamanda bebeğine kavuşmanı dilerim.

Evet biraz şans.. Ayda bir ya da iki gün şansın var gebe kalmak için. O günler tutacak da bebek de olacak.. Gün aşırı ilişkiye girin diyorlar işte bu yüzden. Bakalım biz de uğraşıyoruz. Hayırlısı. Sana da tez zamanda bebeğine kavuşmanı dilerim.
Ilk kez senden duydum bebegin lafini nasi hosuma gittj. Allahim sanada isteyen herkesede aratmadan versin. Evlenmeden once boyle stresli bisey oldugunu bilmiyordum. Hemen olur saniyodum ama oyle degilmis

Ilk kez senden duydum bebegin lafini nasi hosuma gittj. Allahim sanada isteyen herkesede aratmadan versin. Evlenmeden once boyle stresli bisey oldugunu bilmiyordum. Hemen olur saniyodum ama oyle degilmis
Aminnn inşallah..
Stresi bırak ben evlendiğimde bile her an hamile kalabileceğimi sanıyordum :skandal:
Bu yumurtlama günlerini falan sonra öğrendim. Bana kalsa adam üstüme ceket atsa hamile kalma ihtimalim vardı:)
Öyle değilmiş bu işler sonradan anladım.

Aminnn inşallah..
Stresi bırak ben evlendiğimde bile her an hamile kalabileceğimi sanıyordum :skandal:
Bu yumurtlama günlerini falan sonra öğrendim. Bana kalsa adam üstüme ceket atsa hamile kalma ihtimalim vardı:)
Öyle değilmiş bu işler sonradan anladım.
Aynen oyle herkes mi boyle tedavi gorup doktora gidip kontrol altinda olup hamile kaliyor. Cevremde hic duymuyorum cunku doktor lafini sakliyolar belkide

Aynen oyle herkes mi boyle tedavi gorup doktora gidip kontrol altinda olup hamile kaliyor. Cevremde hic duymuyorum cunku doktor lafini sakliyolar belkide
Herkes böyle olmuyordur tabi ki.. ama biz böyle olduk ne yapalım:) hayırlı vaktinde zamanında gelsinler inşallah

Selam arkadaşlar ben ilk klomen kullanip catlatma ignesi vuruldum 1 tane Yumurtam olustu oda 21 mm di doktorum bi tane olsun kaliteli olsun onemli olan o dedi sonra ignenin oldugu gün degil ertesi gün ust uste 3 gün iliski verdi ve şuan şükürler olsun 5 haftalık hamileyim... Allah isteyen herkese versin

Canım bende klomen + iğne oldum ayin 5inde doktorum ilişkiye gireceğimiz günleri yazıp vermisti ilk iki gün ve sonraki günler gün aşırı.20sinde ogrenecegiz sonucu.Rabbim isteyen herkese versin inşaallah

Ayrıca doktorun ilişkiye girdikten sonra bir iki saat beline yastık koyup bacaklarını yukarı pozisyonda tutacaksin dedi.valla ben Allah günah yazmasını 4-5saat o şekilde uyudum inşallah tutmuştur

Selam arkadaşlar ben ilk klomen kullanip catlatma ignesi vuruldum 1 tane Yumurtam olustu oda 21 mm di doktorum bi tane olsun kaliteli olsun onemli olan o dedi sonra ignenin oldugu gün degil ertesi gün ust uste 3 gün iliski verdi ve şuan şükürler olsun 5 haftalık hamileyim... Allah isteyen herkese versin
Ya umutlandım vak şimdi . Bende ilk kez kullanmaya başladım bu ay . Bugün bitiyo klomen . Çarşamba günü randevum var heycanla bekliyorum

Ya bende bu ay başladım bugün bitiyo klomen . Birbirimizi takipte kalalım paylaşalım olanları olur mu canım :)

Amin inşaallah canım.sende sağlıklı cana yavrunu kucağına alırsın inşaallah

Kızlar benim catlatma iğnesinin 12 günü.hiçbirşey hissetmiyordum ancak iki gündür çok gergin hissediyorum halsizlik ve yorgunluk uyku hali tavan yapmış durumda.sağ kasigimda bi dolgunluk var ve iki kasigimin ortasinda da.varmı boyle şeyler hissedip hamile olduğunu ogrenen

Ya bende bu ay başladım bugün bitiyo klomen . Birbirimizi takipte kalalım paylaşalım olanları olur mu canım :)
Ben dun doktora gittim 1 yumurtam 24mm olmus ve kendisi dün catlamis iliski önerdi. Bende Allah gunah yazmasin yattim 2 saat. 1 hafta hergün iliskk önerdi. Adet olsanda kan tahlili ver dedi. Eger olunsuz cikarsa 3. Gunu gel dedi. Allahim insallah bu sefer yardimci olur ve tutar

Allah saglikla kucagina aldirmayi nasip etsin insallah. Cok sevindim senin adina banada dua et hamjlenin duasi kabul olur

Evet canım ben de korunmayı bırakınca hemen hamile kalırım sandım ama malesef 15 ay oldu....

Kızlaar merhaba geçen ay klomen kullandım bende ama malesf haftasonu yumurtlamam gerçekleşmiş 1 gün yüzünden kaçırdım. Bu hafta tekrar regl oldum ve ilacımı kullanmaya başladım bu sefer ilaç bittikten sonra 3 gün sonra gel dedi yani 10.gün kontrole gitcem yumurtam büyüyor ve kendiliğinden çatlama oluyor hatta 2 side :) bu ay inşallah tutar

X