• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomenle hamile kalanlar bakabilir mi ??

gmzmrt

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
313
117
18
30
arkadaslar merhaba bende pko var ve 77 kiloyum :( ilk gttgm doktr bebegn olmz demisti falat bgn baska dktra gttm zaman kaybetmeden klomene baslayalm dedi zayflaman gerekiyor dedi tahlillerm temiz .. klimenle hamile kalan varmi ??

arkadaslar merhaba bende pko var ve 77 kiloyum :KK43: ilk gttgm doktr bebegn olmz demisti falat bgn baska dktra gttm zaman kaybetmeden klomene baslayalm dedi zayflaman gerekiyor dedi tahlillerm temiz .. klimenle hamile kalan varmi ??
Merhaba.ewet ben de pko hastasiyim ve klomen +catlama ignesiyle hamile kaldim .hatta suan 6. Ayim bitmek uzere , sadece pko olmak buna engel degil

arkadaslar merhaba bende pko var ve 77 kiloyum :KK43: ilk gttgm doktr bebegn olmz demisti falat bgn baska dktra gttm zaman kaybetmeden klomene baslayalm dedi zayflaman gerekiyor dedi tahlillerm temiz .. klimenle hamile kalan varmi ??
77 kiloya bile zayıfla mı demiş doktor ben 105 kiloyum boyum da 1.76 doktora gıttım bıtanesı bakar bakmaz pco var dedı bu ay profesöre gıttım her kıloluya bu tanıyı koyuyorlar hiç birşey yok dedi buarada ben de klomen kullandım ama yumurta takıbıne gıdemedım taşınma işlerim oldugu için

Back