Klomenle 3-4 veya daha fazla yumurtasi olupta hamile kalmayan var mi

Evet adet olsum. Birlikteliğim kaliteli geçmemişti. Bu ay tek yumurtam var. Bu sefer ilaç kullanmadım. Perşembe kan vereceğim hamilelik için doktor dedi. Saldım artık umrumda değil kariyerime odaklandım

Evet adet olsum. Birlikteliğim kaliteli geçmemişti. Bu ay tek yumurtam var. Bu sefer ilaç kullanmadım. Perşembe kan vereceğim hamilelik için doktor dedi. Saldım artık umrumda değil kariyerime odaklandım
Aslında çok umursayinca olmuyor insallah istedigin gibi olur hersey

Kızlar Merhaba, klomenle 6-7 ay denedikten sonra Femera kullandığım ilk ay hamile kaldım. Belki tesadüf etti bilmiyorum ama bir araştırabilirsiniz.

bende buay femera kullandım keske banada nasib olsa
Bu isler nasip kismet meselesi. Allah zamani gelince dolduracaktır kucaginizi siz femaradan şaşmayın, ben burada gördüm kullandim denk geldi. Femara yumurtalarının daha dollenebilir daha kaliteli olduğunu soyluyor herkes.

Bu isler nasip kismet meselesi. Allah zamani gelince dolduracaktır kucaginizi siz femaradan şaşmayın, ben burada gördüm kullandim denk geldi. Femara yumurtalarının daha dollenebilir daha kaliteli olduğunu soyluyor herkes.
doktir öyle dedi daha kaliteli yapoyor dedi buay olmazsa rahim filmi çekecek ama.nedense yine umuudm yok
Feci kasik agrım var

doktir öyle dedi daha kaliteli yapoyor dedi buay olmazsa rahim filmi çekecek ama.nedense yine umuudm yok
Feci kasik agrım var
Okumussunuzdur zaten, rahim filminin de cok faydasi oluyormus, oralari hep açtığı için. Sabir ve moral olsun gerisi gelir inşallah arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…