Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında çok umursayinca olmuyor insallah istedigin gibi olur herseyEvet adet olsum. Birlikteliğim kaliteli geçmemişti. Bu ay tek yumurtam var. Bu sefer ilaç kullanmadım. Perşembe kan vereceğim hamilelik için doktor dedi. Saldım artık umrumda değil kariyerime odaklandım
Umarım... çok sıkıntılı süreç sen de bebek istiyor musunAslında çok umursayinca olmuyor insallah istedigin gibi olur hersey![]()
Kesinlikle çok stresli oluyor bu süreç. Evet isyiyorum klomen kullandim adet tarihimi bekliyorum şuandaUmarım... çok sıkıntılı süreç sen de bebek istiyor musun
Ben de öyleKesinlikle çok stresli oluyor bu süreç. Evet isyiyorum klomen kullandim adet tarihimi bekliyorum şuanda
Kısmet bakalım bu ay inşallah olur da gerek kalmaz başka ilaçlaraKızlar Merhaba, klomenle 6-7 ay denedikten sonra Femera kullandığım ilk ay hamile kaldım. Belki tesadüf etti bilmiyorum ama bir araştırabilirsiniz.
bende buay femera kullandım keske banada nasib olsaKızlar Merhaba, klomenle 6-7 ay denedikten sonra Femera kullandığım ilk ay hamile kaldım. Belki tesadüf etti bilmiyorum ama bir araştırabilirsiniz.
Bu isler nasip kismet meselesi. Allah zamani gelince dolduracaktır kucaginizibende buay femera kullandım keske banada nasib olsa
Hayirlisi ne zamansa o zaman olsun inşallah, siz dua edin, zamana bırakınKısmet bakalım bu ay inşallah olur da gerek kalmaz başka ilaçlara
doktir öyle dedi daha kaliteli yapoyor dedi buay olmazsa rahim filmi çekecek ama.nedense yine umuudm yokBu isler nasip kismet meselesi. Allah zamani gelince dolduracaktır kucaginizisiz femaradan şaşmayın, ben burada gördüm kullandim denk geldi. Femara yumurtalarının daha dollenebilir daha kaliteli olduğunu soyluyor herkes.
İnşallahHayirlisi ne zamansa o zaman olsun inşallah, siz dua edin, zamana bırakın![]()
Okumussunuzdur zaten, rahim filminin de cok faydasi oluyormus, oralari hep açtığı için. Sabir ve moral olsun gerisi gelir inşallah arkadaşımdoktir öyle dedi daha kaliteli yapoyor dedi buay olmazsa rahim filmi çekecek ama.nedense yine umuudm yok
Feci kasik agrım var
amin ikiside yok bende her regl oldugumda sürekli ağlıyorumOkumussunuzdur zaten, rahim filminin de cok faydasi oluyormus, oralari hep açtığı için. Sabir ve moral olsun gerisi gelir inşallah arkadaşım