Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisi çatlıyor yumurtaların. 4 yumurta oldu. Ihtimal yüksek midir? Yoksa bir önemi yok mu sayının çok merak ediyorum.Hayal kirikligi olmamasi icin regle yakin bir tarihte yapin test bence. Eğer catlatma ignesi olduysaniz 14 gün etkisi suruyormus.
Demekki olabilen birşey.. ilk denemeniz mi?Umudunu kırmak istemem ama bende pko var gonal f kullandığımda 3 Yumurtam vardı gebe kalmadım. Ama insallah sen kalırsın
Malesef bu ayda tutmayacak sanırım. 4 tane yumuş vardı halbuki.Benimde 3 yumurtam vardı kiste dönüştü gebelik olmadı adetim 6 gün gecikti doktora bi gittim gebelik yok 5 er cm lik 3 tane kist vardi
Ne kadar zor bu işler her adet zamanı morelim çok bozuluyor.Canım benim tamamen nasip.. yani tek büyümüş yumurta dahi olsa hamile kalabilirsin. Bende pko vardı klomen le zar zor 3 yumurtam gelisti ama ilk aşılamam tutmadı maalesef
Bide bana sor canım. . Senelerdir beklemek artık pko ile belirsiz zamanları olan biri için çok çok zor. Allah bu sıkıntılardan da daha büyüklerinden de korusun hepimiziNe kadar zor bu işler her adet zamanı morelim çok bozuluyor.
Kaçıncı gününde sin niye öyle düşündünMalesef bu ayda tutmayacak sanırım. 4 tane yumuş vardı halbuki.
Yarın adet günüm ve hissediyorum gelecek... sadece klomen kullandım ben.Kaçıncı gününde sin niye öyle düşündün
Asilama mi oldun sadaka klomen mi kullandin
Kesinlikle öyle doktora gitmiyor musun sen ?Bide bana sor canım. . Senelerdir beklemek artık pko ile belirsiz zamanları olan biri için çok çok zor. Allah bu sıkıntılardan da daha büyüklerinden de korusun hepimizi
Kimisinin evlendiği gibi olur kimisinin de imtihanı iste
Hayırlısıyla. .Yarın adet günüm ve hissediyorum gelecek... sadece klomen kullandım ben.
4 ay ara vermek istedim asilama dan sonra. Bitki çayları kullanıyorum aslında hala kullanıyorum. Bakalım yarın 2. Asilama için giderim belkiKesinlikle öyle doktora gitmiyor musun sen ?
Inşallah güzel olur herşey senin içinHayırlısıyla. .
4 ay ara vermek istedim asilama dan sonra. Bitki çayları kullanıyorum aslında hala kullanıyorum. Bakalım yarın 2. Asilama için giderim belki
Amin sizin içindeInşallah güzel olur herşey senin için
Ben tam vaktinde oluyorumKızlar klomen adet geciktitimi ilkdefa kullandim
Bende tam vaktinde oldum gecikme olmadiKızlar klomen adet geciktitimi ilkdefa kullandim
Adet mi oldunuz 4 yumurtaniz vardı benim de 4 yumurta var merak ettimBen tam vaktinde oluyorum