• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomenle 3-4 veya daha fazla yumurtasi olupta hamile kalmayan var mi

Umut999

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
646
290
33
34
Arkadaşlar klomen kullandım. 4 yumurtam oldu. Bu şekilde çok yumurtası olup yine de hamile kalmayan var mı? Umutlanmali miyim? Yumurtlamalarda sinra 10-12 gun grcti kan testi yaptırsam mi?

Adet oldum arkadaşlar...

Son düzenleme:
Hayal kirikligi olmamasi icin regle yakin bir tarihte yapin test bence. Eğer catlatma ignesi olduysaniz 14 gün etkisi suruyormus.

Hayal kirikligi olmamasi icin regle yakin bir tarihte yapin test bence. Eğer catlatma ignesi olduysaniz 14 gün etkisi suruyormus.
Kendisi çatlıyor yumurtaların. 4 yumurta oldu. Ihtimal yüksek midir? Yoksa bir önemi yok mu sayının çok merak ediyorum.

Umudunu kırmak istemem ama bende pko var gonal f kullandığımda 3 Yumurtam vardı gebe kalmadım. Ama insallah sen kalırsın

Benimde 3 yumurtam vardı kiste dönüştü gebelik olmadı adetim 6 gün gecikti doktora bi gittim gebelik yok 5 er cm lik 3 tane kist vardi

Canım benim tamamen nasip.. yani tek büyümüş yumurta dahi olsa hamile kalabilirsin. Bende pko vardı klomen le zar zor 3 yumurtam gelisti ama ilk aşılamam tutmadı maalesef

Canım benim tamamen nasip.. yani tek büyümüş yumurta dahi olsa hamile kalabilirsin. Bende pko vardı klomen le zar zor 3 yumurtam gelisti ama ilk aşılamam tutmadı maalesef
Ne kadar zor bu işler her adet zamanı morelim çok bozuluyor.

Ne kadar zor bu işler her adet zamanı morelim çok bozuluyor.
Bide bana sor canım. . Senelerdir beklemek artık pko ile belirsiz zamanları olan biri için çok çok zor. Allah bu sıkıntılardan da daha büyüklerinden de korusun hepimizi

Kimisinin evlendiği gibi olur kimisinin de imtihanı iste

Bide bana sor canım. . Senelerdir beklemek artık pko ile belirsiz zamanları olan biri için çok çok zor. Allah bu sıkıntılardan da daha büyüklerinden de korusun hepimizi

Kimisinin evlendiği gibi olur kimisinin de imtihanı iste
Kesinlikle öyle doktora gitmiyor musun sen ?

Back