• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomeni Doktor Kontrolü Hariç Kullansam Olur Mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Herhangi bir bayan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2019
153
201
18
Arkadaşlar merhaba. Doktorum 2 ay klomen tedavisi uyguladı fakat ilk uyguladığı ay gebe kalamadım. İkinci klomen kullanımında ise eşim şehir dışındaydı. Yine gebe kalamadım. Doktorum 3 ay klomen uygulayacağını söylemişti. Ne zaman kullanmam gerektiğini artık öğrendim. Doktor a gitmeden klomen kullansam olur mu bu üçüncü ayımda? Çünkü sürekli gidebileceğim bir yerde değil doktorum. Annem götürdüğü için annemlerin oturduğu şehirde. Ben kendim oturduğum şehirde gitmiştim doktora ama bir tedavi uygulamamıştı ve allah tan dile demişti. Allah tan diliyorum dua ediyorum ama tedaviye ihtiyacım var. O yüzden buradaki doktora gitmek istemiyorum. Bu ay kendim kullansam olur mu klomen i ?

Canım doktor her ay ilaca başlamadan önce kist var mı diye kontrol yapıyor, yoksa başlatıyor klomeni. Eğer kist varsa sanırım bu ilaç kisti de büyütüyor o yüzden doktor kontrolünde yapman çok önemli bide onunla uğraşma sonraki aşamalarda :)

Canım doktor her ay ilaca başlamadan önce kist var mı diye kontrol yapıyor, yoksa başlatıyor klomeni. Eğer kist varsa sanırım bu ilaç kisti de büyütüyor o yüzden doktor kontrolünde yapman çok önemli bide onunla uğraşma sonraki aşamalarda :)
Aslında benim ki hiç kiste filan bakmadı. Yumurtamın boyutu 13 mm olduğu için büyütmek amaçlı kullanıyor. Kistim yok. Ama gidemem ki şimdi çok uzak. 2 saatlik yol ve arabamın aküsü de bitti onu yaptırmam lazım. 🙄😕

Kist kontrolünü nasıl yapıyor?

Kist kontrolünü nasıl yapıyor?
Doktor ultrasonla üstten baktı bana kistin yoksa başlayabiliriz dedi ultrasonla görüntülüyorlar. Belki senin doktorun da bakmıştır ama zaten kist olmadığı için sana bu detayı söylememiştir. İstersen telefonla ulaş sor başlayabilir miyim diye. Tabi özel doktorsa ilgilenir :)

Doktor ultrasonla üstten baktı bana kistin yoksa başlayabiliriz dedi ultrasonla görüntülüyorlar. Belki senin doktorun da bakmıştır ama zaten kist olmadığı için sana bu detayı söylememiştir. İstersen telefonla ulaş sor başlayabilir miyim diye. Tabi özel doktorsa ilgilenir :)
Özel doktor ama numarası yok ki

Back