klomene başlayanlar kullananlarrrrrr burayaaaa

ayy ins ne guzel olur.benimde kasimin 4 u iki sene. doluyo senin kacinci yilin.canim cok halsizim uykum geliyo ykrgunum ve kasigim agriyo ins yaniltmaz
Canim seninde az kalmis ben bu ay yine hap kullandim gecen ay kasik agrim vardi bu ay hic bisey belirti yok sanirim yumurtalar buyumedi o yuzden hic umudum yok senden guzel haberler bekliyoruz

kızlar klomen kullanırken folik aSİT KULLANDINIZ MI ? ben klomenden önce 2 ay kadar kullandım sonra kullanmadım

hayaller hayatlar sen klomen harici birşey yaptın mı ? birde bata 1 hafta kala belirtin oldu mu?
klomenden sonra çatlatma iğnesi vuruldum ve aşılama oldum ben aşılamanın 12.gününde bana miğde bulantısı geldi akıntı göğüste şişme kasıklarımda ağrı belimde hafif ağrı daha bunları adet günüm gelmeden önce yaşadım adetime 4 gün kala yaptırdığım kan testinde pozitif çıktı...

aşılama çatlatma iğnesinden 36 saat sonra mı oluyor yine?

Kızlar nasılsınız bir soru sormak istiyorum size :) otururken veya ayakta aniden kasıklarımdan makatıma doğru kramplar giriyo ama bıçak saplanması gibi anlam veremiyorum oturuyosam sıçrıyorum o hale geliyrm adetime 3 gün var karnım yanıyo adet olcakmışım gibi hissetmiyorum göğüslerimde mavi damarlarım belirgin ayaklarım hiç ısınmıyo göğüslerim sızlıyo karnımın içi sızlıyo anlayamadım ya

merhaba canım benimde karnım çok ağrıyor ya

aynı şeylerin çoğu bende de var canım niye test yapmıyorsun valla ben dayanamazdım

bence hamilesin canım ben senin yerinde olsam damarları görür görmez test yapmıştım

aynı şeylerin çoğu bende de var canım niye test yapmıyorsun valla ben dayanamazdım
Ahhh canım benim negatifi görmekten çok yoruldum şimdide adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyo bide bu kasıklarıma bıçak saplanması gibi olan kistim büyüdüğü zamanlardada oluyodu o yüzden beklemeye çalışıyorum test yapmakta çok istiyorum ama korkuyorum ama aklıma girdiniz yarın yapabilitim

İ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…