Canim seninde az kalmis ben bu ay yine hap kullandim gecen ay kasik agrim vardi bu ay hic bisey belirti yok sanirim yumurtalar buyumedi o yuzden hic umudum yok senden guzel haberler bekliyoruzayy ins ne guzel olur.benimde kasimin 4 u iki sene. doluyo senin kacinci yilin.canim cok halsizim uykum geliyo ykrgunum ve kasigim agriyo ins yaniltmaz
yok canım herkeste olmaz bende de olmazdıkanama oluyor mu muhakkak. eğer öyle ise benim kanamam olmadı
dua et olur mu inş hepimizn olsun tosuncuklarCanim seninde az kalmis ben bu ay yine hap kullandim gecen ay kasik agrim vardi bu ay hic bisey belirti yok sanirim yumurtalar buyumedi o yuzden hic umudum yok senden guzel haberler bekliyoruz
Etmem mi hic canim butun dualarim sizinledua et olur mu inş hepimizn olsun tosuncuklar
canım 20 ekim benim tarihimSenin bat ne zaman cnm
allah razı olsun seninde gönlüne göre versin tez zamanda inşEtmem mi hic canim butun dualarim sizinle
İns canim cumlemizinallah razı olsun seninde gönlüne göre versin tez zamanda inş
klomenden sonra çatlatma iğnesi vuruldum ve aşılama oldum ben aşılamanın 12.gününde bana miğde bulantısı geldi akıntı göğüste şişme kasıklarımda ağrı belimde hafif ağrı daha bunları adet günüm gelmeden önce yaşadım adetime 4 gün kala yaptırdığım kan testinde pozitif çıktı...hayaller hayatlar sen klomen harici birşey yaptın mı ? birde bata 1 hafta kala belirtin oldu mu?
aşılama çatlatma iğnesinden 36 saat sonra mı oluyor yine?klomenden sonra çatlatma iğnesi vuruldum ve aşılama oldum ben aşılamanın 12.gününde bana miğde bulantısı geldi akıntı göğüste şişme kasıklarımda ağrı belimde hafif ağrı daha bunları adet günüm gelmeden önce yaşadım adetime 4 gün kala yaptırdığım kan testinde pozitif çıktı...
merhaba canım benimde karnım çok ağrıyor yaKızlar nasılsınız bir soru sormak istiyorum size :) otururken veya ayakta aniden kasıklarımdan makatıma doğru kramplar giriyo ama bıçak saplanması gibi anlam veremiyorum oturuyosam sıçrıyorum o hale geliyrm adetime 3 gün var karnım yanıyo adet olcakmışım gibi hissetmiyorum göğüslerimde mavi damarlarım belirgin ayaklarım hiç ısınmıyo göğüslerim sızlıyo karnımın içi sızlıyo anlayamadım ya
bence hamilesin canım ben senin yerinde olsam damarları görür görmez test yapmıştımKızlar nasılsınız bir soru sormak istiyorum size :) otururken veya ayakta aniden kasıklarımdan makatıma doğru kramplar giriyo ama bıçak saplanması gibi anlam veremiyorum oturuyosam sıçrıyorum o hale geliyrm adetime 3 gün var karnım yanıyo adet olcakmışım gibi hissetmiyorum göğüslerimde mavi damarlarım belirgin ayaklarım hiç ısınmıyo göğüslerim sızlıyo karnımın içi sızlıyo anlayamadım ya
sen yaptın mı test? kaç günün var bata ?aynı şeylerin çoğu bende de var canım niye test yapmıyorsun valla ben dayanamazdım
6 gün canım yok yapmadım hafta sonu yapacağımsen yaptın mı test? kaç günün var bata ?
Ahhh canım benim negatifi görmekten çok yoruldum şimdide adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyoaynı şeylerin çoğu bende de var canım niye test yapmıyorsun valla ben dayanamazdım
Benim perşembe iğne vuruldu ertesi gün gittim çatlamadı cumartesi çatladı ogünde aşılama oldum...aşılama çatlatma iğnesinden 36 saat sonra mı oluyor yine?
bence hamilesin canım ben senin yerinde olsam damarları görür görmez test yapmıştım[OTE]
inş canım benin ben de sabredemyrm ama beklemeye çalışıyorum pazartesini bakalım belki yarın yaparım hamilesin demen beni çok umutlandırdı göğsümdeki damarlara gelince esmer tenliyim normalde hiç görmem damaelarım elimde bile belli olmaz rengimdeb dolayı ama gögüşlerimdeki beni çok şaşırttı yukardan başlıyo kalın bir damar göğüs ucuna kadar :)
inşallah güzel haberler çıkar senden de6 gün canım yok yapmadım hafta sonu yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?