klomene başlayanlar kullananlarrrrrr burayaaaa

napıyorsun canım ümidini yitirme sakın bu ay olmadı dğer ay inş.test yaptınmı bir daha
Test yapmak istemyrm canım ya sonu hüsran oluyo beklicem 20 ekim evlilik yıldönümümüz rabbim inş yıldönümü hediyesş verir bize :) hayal ediyorum eşime test çubuğunu kurdele bağlayıpda göstercem falan diye ahhh umut dünyası iştr bakalım rabbim bilir zamanını stres yapmak istemyrm hayırlısını nasip eder rabbim bana hayırlsıı bakalım sen naptın belirtilerin varmı :)

ayy ins ne guzel olur.benimde kasimin 4 u iki sene. doluyo senin kacinci yilin.canim cok halsizim uykum geliyo ykrgunum ve kasigim agriyo ins yaniltmaz

Kızlar ben kullanmadım bu ilacı ama ablam kullandı ve hamile kaldı iki ay içinde , sizede bol bol dua ediyoruz :) darısı başınıza

ayy ins ne guzel olur.benimde kasimin 4 u iki sene. doluyo senin kacinci yilin.canim cok halsizim uykum geliyo ykrgunum ve kasigim agriyo ins yaniltmaz
İlk senem canım bu sene 1. Yıldönümümüz :) kocişe inş evlilik yıldönümü hediyesi veririm

amin canım bende kendimi hazırlıyorum olumsuzluğada ama diğer gebeliğim ile aynı şeyleri yaşıyorum inş hislerimde yanılmam sen ne yaptın dr gittni mi
Evet canım bugün doktorumdaydım kalp atışlarını dinledik bebeğimin minicik kalbi nasıl atıyor bir bilsen çok duygulandım sorma...

Kizlar ben bes yillik evliyim bende buay ilkkez klomene basladim ben catlatma ignesi vurulmadim yumurtaliklarin kendiliginden catladigini soylledi ve adetime bir hafta var pembe seklinde lekelenme oldu sag kasigimada kramp giriyo acaba neden lekelenme olduki

canım banada vurulmadı yerleşme kanaması olabilir benimde adete bir ahfta var benimde ağrım çok hadi inşşş gebeyizdir.

kızlar bizim evlilik yıldönümümüzde 14 ekim inşallah o tarihllerde belli olucak güzel haber alırım test sonuçlarından 1 haftadan daha az kaldı.

BENİMDE TANISMA YILDONÜMÜM 17 EKİM:) İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HEDİYEMİZ BEBİŞİMİZ OLUR:)

Canim seninde az kalmis ben bu ay yine hap kullandim gecen ay kasik agrim vardi bu ay hic bisey belirti yok sanirim yumurtalar buyumedi o yuzden hic umudum yok senden guzel haberler bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…