- 4 Eylül 2014
- 94
- 30
- 18
Canım benim inşallah bebeişin tutunur sana ben doktora gitmedim ama kasıklarım çok ağrıdı ve eşimden dolayı çok umutluyum bana diyoki içime doğuyo bu ay hamilesin diyo her hareketime dikkat ediyo bişey kaldırsam kızyo :) ama benimde içime doğuyo sanki tutmuş gibi hissedyrm bi tuhafım tuhaf duygular içersindeyim temizliğide gündüz yapmama izin vermedi eşim ben gelince yapıcaz falan dedi şüpheleniyo ya onla beraber yaptkk çok yorulmadım o yüzden sende dikkat et bitanem bide doktor tutunması zor olur demiş senin ççoookk dikkatli olman gerek hangi ilacı verdi canımcanım dikkat et kendine inş çok yormadın hamile gibi davran inş öylesindir ben dikkat ediyorum bikez daha düşüğü kaldıramam.canım benim yumurta kendiliğinden çatlamış iğne vermedi ogün çok ağrıdı zaten anladım okadar olmasada halen ağrım var hap rahimde incelme yapmış tutunamayabilir dedi ila. verdi bakalım allah büyük zaten bu ay olmazsa kür deneycem doğal yolla artık.hayırlısı inş bayramdan sonra güzel haberlerle görüşrüüz canım öpüyorum seni iyi bayramlar