- 16 Haziran 2014
- 1.191
- 1.294
- 158
rahimde iltihap veya tuplerde yapısıklık varsa ıyı geliyormus oyle duydum..o buhar ne işe yarıyor ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rahimde iltihap veya tuplerde yapısıklık varsa ıyı geliyormus oyle duydum..o buhar ne işe yarıyor ki
hım dr banakürtajda tüpler kapanmış olabilir dedi inş öyle bişey yoktur ozaman gebe kalamamrahimde iltihap veya tuplerde yapısıklık varsa ıyı geliyormus oyle duydum..
Rahim filmi iatemedimi canım sendenhım dr banakürtajda tüpler kapanmış olabilir dedi inş öyle bişey yoktur ozaman gebe kalamam
yok canım sadece baktı muyane ettiRahim filmi iatemedimi canım senden
Benim doktorumda bubay ilk kez tedaviye başladım kloöeni 3 ay kullancam yine olmazsa rahim filmi çekicek haydi hayırlısı hangi şehirdensin senyok canım sadece baktı muyane etti
inş ilk ayda kalırsın canım.ben daha önce ilk ayda kalmıştım.istanbuldayım.3 aydır glifor kullanıyorum bendeprogesteron düşüktü adetim düzensizdi o hap çok işime yaradı adetim günü şaşmıyor değerlerimi de yükseltmiş dr klomene gerek yok dedi ama ben garantiye alalım dedim bu ay denedim.hap bitti ptesi kontrolüm varBenim doktorumda bubay ilk kez tedaviye başladım kloöeni 3 ay kullancam yine olmazsa rahim filmi çekicek haydi hayırlısı hangi şehirdensin sen
Canım o zaman madem tecrübelisin ben sana bir soru sorayım ben ayın 16sında başladım klomene 5 gn kullandım 12sindede adet olmuştum dün ve bugun kasıklarımda agrı hissettim boş geçirmedin hemen ilişkiye girdim sendede agrı olmuşmuydıinş ilk ayda kalırsın canım.ben daha önce ilk ayda kalmıştım.istanbuldayım.3 aydır glifor kullanıyorum bendeprogesteron düşüktü adetim düzensizdi o hap çok işime yaradı adetim günü şaşmıyor değerlerimi de yükseltmiş dr klomene gerek yok dedi ama ben garantiye alalım dedim bu ay denedim.hap bitti ptesi kontrolüm var
Çok iyi olur tatlım ama inş grrek kalmazda ilk ay hamile kalırızolurbtapost: 37051352 .!.:kızlar takvim yapalım mı birbirimizi takip ederiz klomen kaçıncı ay sounuç ne gibi
canım 14 .günü çatlatma iğnesi olmuştum ertesi gün ve gün aşırı ilişki demişti bana sen gitmedin mi kontrole o hafta olmadı bende ağrı daha sonra rahime tutunurken oldu ben anladım o zaman gebe olduğumu adete 5 gün kala idrarda silik çıkmıştıCanım o zaman madem tecrübelisin ben sana bir soru sorayım ben ayın 16sında başladım klomene 5 gn kullandım 12sindede adet olmuştum dün ve bugun kasıklarımda agrı hissettim boş geçirmedin hemen ilişkiye girdim sendede agrı olmuşmuydı
inş canım senin kaçıncı gününÇok iyi olur tatlım ama inş grrek kalmazda ilk ay hamile kalırız
İnş canım ya o kadar çok istyrm ki anlatamam 1 yıllık evliyim 4 aydır istiypruz kurtulamadığım bir yumurtaşık kistim var hala da var suanda ama doktor hamile kalmadan kurtulamazsın dedi ;( o yüzden klomenle direk hız kesmeden vakit kaybetöeden tedaviye başladıbende 9.gun canim kasik agrisi normal benimde var yumurtalar buyuyor ins.
canim kac yasindasin daha cok yeni ben 1.5 senedir istiyorum cok yipratici bir surecti 4 ay once gebekik oldu iste kslbi durdu iki ayljk kaybettim allah kimseyede banada bur daha yasatmasin canim keske yumurta takibi ysptirsaydin yumurta catlamazsa kist yaparİnş canım ya o kadar çok istyrm ki anlatamam 1 yıllık evliyim 4 aydır istiypruz kurtulamadığım bir yumurtaşık kistim var hala da var suanda ama doktor hamile kalmadan kurtulamazsın dedi ;( o yüzden klomenle direk hız kesmeden vakit kaybetöeden tedaviye başladı
merhaba kıxlar bende yenı katıldım aranıza benı mde ıkıncı ayımdakı klomen tedavım ama bana ıgne vermıyolar gunde bır doz ve ıı dendı yumurtlamam fakat rahımım ınceymıs bunun oncesınde bozulmus bır gebelıgım var 1.5 sene once cuma adet gunum bakalım ben de sızle heyecvanı paylasıyım yoksa zaman gecmıyorrr:)