klomene başlayanlar kullananlarrrrrr burayaaaa

1 kere bulunabildim doktor asilama sonrası 3 gun demisti
İnş tutar tatlım aşılamayla ilgili pek bir bilgim yok ben bu ay ilk kez klomenle tedaviye başladım şuan 17. Gnmdym rabbim isteyen herkesin kucaklarını doldursun :)

Selam arkadaşlar. Tedavileriniz hayırlısıyla olumlu sonuçlanır inşallah.Benim de 2.klomen ayım.Çatlatma iğnesi de yapıldı. Bekliyoruz. Klomen adet gecikmesi yapabiliyormuş. çatlatma iğnesi de öyle. "bebişmi geliyor?" diye sevinebiliyor insan.sonra hayal kırıklığı. Bir de sıkça adı geçen incir kürü ile ilgili öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak istiyorum.incir kürü prolaktini yüksek olanlar için uygun değilmiş. insülin direnci ile ilgili bir durum olabiliyormuş. ben de uygulamaya başlamıştım.3.gününde öğrendim bunu ve bıraktım. her kür her insana uygun olmayabiliyor.

kızlar methaba bugün 14. günüm dr gittim iğne vermedi çatlamış bir yumurtan var dedi ama klomen rahim duvarını inceltmiş bilmiyordum o hapın oyle bir yan etkisi varmış bebek olsa bile tutunamayabilir dedi yine bana hüsran mı ://çok üzgünüm kızlar ilaç verdi kalınlaşsın diye

canım ben anlamadım hem aşılama hem klomen aynı andamı oldu

aşılama olman gerekebilir dedi kızlar fiyat nedir 3 yıl evlilik süresi mi şart pahalı dedi nasıl oluyor aşılama birde bilgi alabilirmiyim

Ben ilk asilamami gecen hafta oldum hicbirsey anlamiyorsunuz agri hissetmiyorsunuz çok rahat 15 dakika ayaklarin havada yatiriyorlar sonra gunluk hayata donuyorsunuz fiyat araligi 750-1000 tl ayrıca asilamanin artisi esinizin spermlerini yikayip ölü olanlardan arındırıp hareketini artirici bir sivi icine sıkıstırıyorlar boylelikle ileri hareketli sperm sayısı yüzde olarak artıyor benim esimin ileri hareketli sperm sayisi %67den islem sonrası %89a cıktı bakalim ne olacak merakla bekliyoruz :)
aşılama olman gerekebilir dedi kızlar fiyat nedir 3 yıl evlilik süresi mi şart pahalı dedi nasıl oluyor aşılama birde bilgi alabilirmiyim

ins iyi sonuc alirsin canim peki o fiyat ssk fiyati mi sen kac yillik evlisin ilk denemen mi

gözün aydın canım amin inş bizde yaşarız aşılama fiyatı nasıl zormu işlemi
teşekkür ederim canım aşılama inan korktuğun kadar zor değil 15 dk civarı sürüyor ben ilk aşılama da hamile kaldım fiyata gelince ben Antalya da özel bir tüp bebek merkezinde oldum benim hastaneden kendi doktorum yaptığı için 650 lira verdik ama normali 850tl eğer hastanede yaptırsaydım 550 tl vercektim....

canım merhaba nerelerdesin senin baya oldu neler var farklılık var mı
Canım benim bayram temizliği fırsatım olmadı bir türlü :) bat 12 ağustostu 2 gn önceden gelmesi lazım beklemedeyim ama suan göğsüme agrı girip girip çıkıyo ama şişmdi uçları sertleşti ani ani midem bulanıyo mesela eğilip kalkıyorum midem bulanıyo kasıklarım agrıyo ama adet olcakmış son gibi son 2 gündür karnı. Çok şiş ve çok acıkyrm önceden 12den önce uyanmazdım şimdi ise 8 9 da açlıktan uyanyrm bakalım canım bu akşam bayram için eşimin köyüne gidicez yazamayabilirim sende neler var anlatırmısın canım :)

canım dikkat et kendine inş çok yormadın hamile gibi davran inş öylesindir ben dikkat ediyorum bikez daha düşüğü kaldıramam.canım benim yumurta kendiliğinden çatlamış iğne vermedi ogün çok ağrıdı zaten anladım okadar olmasada halen ağrım var hap rahimde incelme yapmış tutunamayabilir dedi ila. verdi bakalım allah büyük zaten bu ay olmazsa kür deneycem doğal yolla artık.hayırlısı inş bayramdan sonra güzel haberlerle görüşrüüz canım öpüyorum seni iyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…