klomene başlayanlar kullananlarrrrrr burayaaaa

merhaba ben de aranıza yeni katıldım... ben klomen ve dostinexi birlikte kullanıyorum. bugün 5. günüm ve salı günü kontrole gidecem. bakalım hepimiz hakkında hayırlısı olsun.....inş bebişlerimizi kucağımıza alacağımız günler de geleceeeekkkkk

Arkadaslar bnde klomene basladimda ilac bittikten hemen sinra iliskiye girilir mi acaba bilgi alabilir miyim..

merhaba :)

kızlar bir sorum var ; ben ayın 8inde çatlatma iğnemi oldum ayın 10 unda kontrole gittiğimde yumrtalarım çtlamıs dedi doktor.. adetim 2 ekim olması gerek, sizce ne zaman kan testi yapayım ?
inşallah hepimiz kavusuruz bebişlerimize.

kızlar merhaba bn gecen ay serephone ve ovitrelle kullandım.aynı zamanda metformın ılacı kullanıyorudum.adet oldum ve doktora gıttım.17 mm lık over kıstı olmus.bu ay yumurta geliştiriçi ilac vermeyecegını soyledı.bu kıstı olup kurtulanlar nasıl becerdıler.gelecek adetımle atabılecekmıyım kıstı..aynı zamanda glucocage ılacıma devam etmelımıyım.bılgısı olan yardım etsın lutfen.

arkadaşlar dün öğleyin 12 de çatlatma iğnemi oldum klomenden sonra bu akşam için bana dua edin. rabbim sağlıklı hayuırlı evlat nasip etsin inşallah.

selam ben 2 aydır klomen kullanıyorum ılk ay 2 yumurtam olustu ancak gebelik olmadı.tekrar ıkıncı ay klomene basladım 12.gun gittiğimde 6 adet yumurtalığım oluşmuş 4 tanesi 20 mm 2 tanesi 18 mm capında doktorum coğul gebelik olabileceginden korunmamı söyledi napcagımızı bilmiyoruz.ayrıca kanamam var ara ara ve kasıklarımda ara ara ağrı oluyo sizce normalmi bilginiz varmı paylaşırsanız sevinirim

Canlar bende choriomon denilen iğneyi bu ay ilk defa vurulcam.. İğneyi adetimin 12.günü sabah vurulmamı istedi.. Benim sol da 3 sağda 2 tane en büyüğü 19 mm olan yumurtalarımın oluştuğunu söyledi.. Progestan verdi fitil olarak kullancam.. Kullanıp olumlu sonuç alanlar var mı??

doktorun çoğul gebelikten bahsettimi bilge

doktorun çoğul gebelikten bahsettimi bilge
Çoğul gebelik oluyormuş ama benim yumurtalarım dışarı atılmakta sıkıntı çektiği için belki de bu kadar yumurtanın sıkıntı olmayacağını düşündü.. Bir tane çatlatma iğnesi verdi ve sabah 9-12 saatleri arasında vurulmamı söyledi.. Çoğul gebelik için korun falan demedi ama.. Umarım sıkıntı oluşturmaz.. Yalnız bişey söyleyeyim senin doktorunun bunu istenesi açıkçası tuhaf geldi bana.. Ve eşime de anlattım bu durumu.. Böyle bişey olsa neden hem yumurtaların gelişmesini bu ilaçlarla istiyo zaten ilacın bu etkileşiminin olduğu bilindik bişey.. Sonra kalkıp korunun demek.. Bence sen korunma yani ben korunmucam açıkçası doktorum da benden bunu istemedi.. Özele gidiyorum ve gittiğim doktor prof..

slm arkadaşlar.ben de klomen kullandım geçen ay.şuan bekleme aşamasındayım.Doktor 18. de gel test yapalım dedi.regl 19 çok sabırsızlanıyorum.bu ay 1 yıl gibi geldi bana

Slm bende geçen sene klomene başladım sonra eşimin sperm sayısı az çıktı ameliyat oldu bu ay tekrar başladım senin eşinin sperm sayısı kaçtı sonra kaç oldu bu ameliyat falan oldumu

varikosel vardı canım bizde sayımız 9 milyondu ameliyattan sonra 20-30 milyon arası gidip geldi bizim hareketlilik pek düzelmedi...bu ay test yaptık şükür o da düzelmiş...ben hamile kalmıştım ama düştü nisanda bir daha da kalamadım zaten

Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda olur

Bide siz son testi ameliyat tan nekadar sonra yaptınız

Slm kızlar adetime bi hafta var şimdi idrar testi yapsam çıkarmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…