Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.3 tup bebek oldugunda her seferinde yumurtaliklarindan yumurtami alindihamileyim 18.haftamın içindeyim ...
şimdi 3 transferim oldu 2 kez yumurta toplama işlemim oldu. biri dondurulan embiryomdu çünküAllahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.3 tup bebek oldugunda her seferinde yumurtaliklarindan yumurtami alindi
Calisan birisin galiba kac gun yattin.ben bu ay asilama yaptirdim tutmadi.şimdi 3 transferim oldu 2 kez yumurta toplama işlemim oldu. biri dondurulan embiryomdu çünkü
evet canım çalışıyorum. yumurta toplama işlemi genel anestezi olduğundan 1 gün rapor aldım. transferde 3 gün dinlenmek gerekiyor.2 transferimde 3gün yattım ama tutan transferimde 5 gün rapor almıştım.Calisan birisin galiba kac gun yattin.ben bu ay asilama yaptirdim tutmadi.
Hsg cektirmismiydin tuplerin acikmiydievet canım çalışıyorum. yumurta toplama işlemi genel anestezi olduğundan 1 gün rapor aldım. transferde 3 gün dinlenmek gerekiyor.2 transferimde 3gün yattım ama tutan transferimde 5 gün rapor almıştım.
Benim esimin spermleri hareketleri yavas cikti kendiligimden hamile kalamazmiyim beninde yasim 36 yasta ilerliyorevet canım çalışıyorum. yumurta toplama işlemi genel anestezi olduğundan 1 gün rapor aldım. transferde 3 gün dinlenmek gerekiyor.2 transferimde 3gün yattım ama tutan transferimde 5 gün rapor almıştım.
yok canım sanmam benimde eşimde hem sayı az hemde hareketlilik. benim doktorum başka türlü olmazdı zaten size tüp bebk şart dedi. benimde yaşım 33 vakti geçirmemek gerek 35ten sonra bu kezde senin yumurta rezervin azalacak şansınız daha düşer. erteleme hiçbişiyi :)Benim esimin spermleri hareketleri yavas cikti kendiligimden hamile kalamazmiyim beninde yasim 36 yasta ilerliyor
evet tüpler açıktı bendeHsg cektirmismiydin tuplerin acikmiydi
bende 2 kere klomen kullandım tutmadı oluruna bırakıyorum rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsinevet şans çok düşük ben 3 kez klomenle denedim olmayınca aşılama olmayınca 3kez tüp bebek sonunda tuttu....,
bu arada aşılamada da %20-25 şans oluyor. benimki çok zor oldu inşallah siz hemen hamiş kalırsınız....
bende 2 kere klomen kullandım tutmadı oluruna bırakıyorum rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin[/QUOTE
amin canım allah hayırlısı ile isteyen herkeze nasip etsin ..
ama tüp bebekte gerekirse korkma Çok zor bir süreç ama allah sabrını veriyo çünkü sonucu çok tatlı..
Para biriktirmemuiz lazim biraz buarada calismalara devamyok canım sanmam benimde eşimde hem sayı az hemde hareketlilik. benim doktorum başka türlü olmazdı zaten size tüp bebk şart dedi. benimde yaşım 33 vakti geçirmemek gerek 35ten sonra bu kezde senin yumurta rezervin azalacak şansınız daha düşer. erteleme hiçbişiyi :)
tabiii bi ihtimal bırakmak yok bakarsın mucize oluverir :) tüp bebek sabır isteyen bir tedavi ilaçlardan piskolojik olarakta etkilenebiliyosun. bakarsın gerek bile kalmaz belli mi olur.Para biriktirmemuiz lazim biraz buarada calismalara devam
Esime vitamin ilaci icirsem olurmu varmi bildigin bi ilactabiii bi ihtimal bırakmak yok bakarsın mucize oluverir :) tüp bebek sabır isteyen bir tedavi ilaçlardan piskolojik olarakta etkilenebiliyosun. bakarsın gerek bile kalmaz belli mi olur.
canım benim eşimde sayı ve hareketlilik azdı ama doktorum ona herhangi bir ilaç vermedi çünkü tüp bebekte bu sorun oluyor en kaliteli yumurta ve en iyi sperm seçilerek mikro enjeksiyonla döllenmesi sağlanıyor. ama eşine sigara içiyosa kesinlikle bıraktır kalite ve adet yükselir bu kesin bişi bunu tüm doktorlar söylüyo alkol tüketimi varsa onuda bıraksın :)bide omega3 kapsül öneririm birçok beye kullandırdıklarını gördüm. bide sitede gezerken bazı kızlar yazmış keçi boynuzu yenirsede iyiymiş.Esime vitamin ilaci icirsem olurmu varmi bildigin bi ilac
Tskederim ederim canim bilgilerin icincanım benim eşimde sayı ve hareketlilik azdı ama doktorum ona herhangi bir ilaç vermedi çünkü tüp bebekte bu sorun oluyor en kaliteli yumurta ve en iyi sperm seçilerek mikro enjeksiyonla döllenmesi sağlanıyor. ama eşine sigara içiyosa kesinlikle bıraktır kalite ve adet yükselir bu kesin bişi bunu tüm doktorlar söylüyo alkol tüketimi varsa onuda bıraksın :)bide omega3 kapsül öneririm birçok beye kullandırdıklarını gördüm. bide sitede gezerken bazı kızlar yazmış keçi boynuzu yenirsede iyiymiş.
Emeklerine saglik arkadasim.son bir tane daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?