- 13 Kasım 2018
- 47
- 46
- 3
- 30
- Konu Sahibi sacperisiii
-
Bende aynısını kullandım canım 2 kez tutmadı inşallah sende tutarMerhaba bende bu ay klomen+duphaston kullandım bat 5 var bekliyoruz hayırlısı bakalım.. duphaston hamilelik belirtileri veriyormuş o yüzden pek dinlemiyorum kendimi aldırış etmiyorum
İnşallah canım varmıydı sizde bi problem neden işe yaramadı acabaBende aynısını kullandım canım 2 kez tutmadı inşallah sende tutar
Yoktu camım ama nasip değil demek daha bilmiyorumİnşallah canım varmıydı sizde bi problem neden işe yaramadı acaba
Benimde çarşamba günü feci ağrım oldu sanki adet sancısı ve aşırı idrarim var gibi sonraki gün hepsi geçti.Beklemekten başka çare yokBenim yumurtlama uzun sürdü sanırım Kızlar. Salı günü gün içerisinde sol kasığım çok ağrıdı ısırık tarzı ağrılar oldu. Çarşamba günü hiçbir belirti kalmamıştı. Neler olacak bu ay merak içindeyim.
Canım bişey yapma ters etki edebilir zAten ilaç bi sıkıntın yoksa yeterince büyütüyor 8. gün başlanıyor ilişkiye ama asıl yumurtlama gününü doktor söylüyor zAtenBugün3. Günüm klomende ek bişe yapıyomusunuz incir suyu fln duymuştuö acaba yapsak mı bilen varmıı yumurta geliştirici için bide adet bitim de hemen ilişkiye mi girilmelii
Yani polikistik over başlangıcı dedi ama adetlerim yeni düzensizleşmişdi ama dr baya iyi konuştu ikişekli var dedii kıllanma kilo artışı fln yok dedi bakalımm kaçtane oluşacak çatlayacak hayırlısı ileeeCanım bişey yapma ters etki edebilir zAten ilaç bi sıkıntın yoksa yeterince büyütüyor 8. gün başlanıyor ilişkiye ama asıl yumurtlama gününü doktor söylüyor zAten
Senin ne zaman adetin kaçınca kullanışın yenimiiBenimde çarşamba günü feci ağrım oldu sanki adet sancısı ve aşırı idrarim var gibi sonraki gün hepsi geçti.Beklemekten başka çare yok
Polikistik over in mi iki şekli varmış ? İnşallah istediğiniz sonucu alırsınızYani polikistik over başlangıcı dedi ama adetlerim yeni düzensizleşmişdi ama dr baya iyi konuştu ikişekli var dedii kıllanma kilo artışı fln yok dedi bakalımm kaçtane oluşacak çatlayacak hayırlısı ileee
He aynen canım öyle dedi kıllanma ve kilo artışıı fazla olanlarda riskliymiş hatta bi kaçtanede yumurtan oluşur dedii bakalım inş olurdaPolikistik over in mi iki şekli varmış ? İnşallah istediğiniz sonucu alırsınız
Sz ne zamandır kullanıyosunuz klomeniKlomen kullanıp hamile olan da çok var canım inşallah onlardan olursun.
İnşallah olur canım ozman daha iyi senn için bol bol su içYani polikistik over başlangıcı dedi ama adetlerim yeni düzensizleşmişdi ama dr baya iyi konuştu ikişekli var dedii kıllanma kilo artışı fln yok dedi bakalımm kaçtane oluşacak çatlayacak hayırlısı ileee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?