Gebeliğe Hazırlık Klomen’e başladım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim yumurtlama uzun sürdü sanırım Kızlar. Salı günü gün içerisinde sol kasığım çok ağrıdı ısırık tarzı ağrılar oldu. Çarşamba günü hiçbir belirti kalmamıştı. Neler olacak bu ay merak içindeyim.

Merhaba bende bu ay klomen+duphaston kullandım bat 5 var bekliyoruz hayırlısı bakalım.. duphaston hamilelik belirtileri veriyormuş o yüzden pek dinlemiyorum kendimi aldırış etmiyorum:kahve::silah:

BAT a 3 gün kaldı. Perşembe günü bat günüm. Eğer Perşembe gelmezse Cuma test tapmayı planlıyorum. Şu an sadece göğüs uçlarım çok hassas, çok gazım oluyor. Bunlar klomenin yan etkileridir diye düşünüyorum. Herhangi bir belirti taşımıyorum. Sanırım bu ay olmayacak :KK43:

Merhaba bende yeni üyeyim klomen kullananlardanim.15 kasımda dr gittim ve reglimin 5 günü sabah akşam tok karnına içtim benimde ilk ayim ve 12 gün var reglime

Benim yumurtlama uzun sürdü sanırım Kızlar. Salı günü gün içerisinde sol kasığım çok ağrıdı ısırık tarzı ağrılar oldu. Çarşamba günü hiçbir belirti kalmamıştı. Neler olacak bu ay merak içindeyim.
Benimde çarşamba günü feci ağrım oldu sanki adet sancısı ve aşırı idrarim var gibi sonraki gün hepsi geçti.Beklemekten başka çare yok

Bugün3. Günüm klomende ek bişe yapıyomusunuz incir suyu fln duymuştuö acaba yapsak mı bilen varmıı yumurta geliştirici için bide adet bitim de hemen ilişkiye mi girilmelii

Bugün3. Günüm klomende ek bişe yapıyomusunuz incir suyu fln duymuştuö acaba yapsak mı bilen varmıı yumurta geliştirici için bide adet bitim de hemen ilişkiye mi girilmelii
Canım bişey yapma ters etki edebilir zAten ilaç bi sıkıntın yoksa yeterince büyütüyor 8. gün başlanıyor ilişkiye ama asıl yumurtlama gününü doktor söylüyor zAten

Canım bişey yapma ters etki edebilir zAten ilaç bi sıkıntın yoksa yeterince büyütüyor 8. gün başlanıyor ilişkiye ama asıl yumurtlama gününü doktor söylüyor zAten
Yani polikistik over başlangıcı dedi ama adetlerim yeni düzensizleşmişdi ama dr baya iyi konuştu ikişekli var dedii kıllanma kilo artışı fln yok dedi bakalımm kaçtane oluşacak çatlayacak hayırlısı ileee

Yani polikistik over başlangıcı dedi ama adetlerim yeni düzensizleşmişdi ama dr baya iyi konuştu ikişekli var dedii kıllanma kilo artışı fln yok dedi bakalımm kaçtane oluşacak çatlayacak hayırlısı ileee
Polikistik over in mi iki şekli varmış ? İnşallah istediğiniz sonucu alırsınız

İnşallah olur canım ozman daha iyi senn için bol bol su iç

Back