Gebeliğe Hazırlık Klomen’e başladım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
klomen hikayeni anlatırmısın canm ne kadar kullandın biz 2 ay kullandık ama fsonuç negatif
Ben 6 ay denedim olmadı bikaç tane küçük kistim vardı o yüzden yumurtam yeteri kadar gelişmiyodu 1 ay kullandım iğne oldum çok şükür oldu Allah tamamına erdirsin insallah sizede nasip etsin

Merhaba canım bende 2 aydır kullandım şimdi adeti bekliyorum tutmadı yani inşallah senn tutar benimde 2 yıl oldu istiyoruz ilaç bittikte sonra jasık ağrıları olıyo yumurtalar büyüdüğü için sonrakine veriri büyük ihtimal oda sancı yapar biraz daha sonra ilişki gğnlerini güzelce değerlerşndirin inşallah bebişine kavuşursun tatlım
Sağol canım benimmmm inşallah tez zamanda hepimizin gönlüne göre versin rabbim :)) ben de çok başındayım yolun daha ilk ay ilk deneme :))

• Merhaba kızlar . 30 yaşındayım ve 16 aylık evliyim. Ben de yeni başladım daha klomene . Bugün son ilacımı içicem. Bakalım sonuç ne olacak çok heyecanlıyım . İnşallah Allah her isteyene nasip etsin hayırlısıyla

Bende bu ay ilkkez kullandım 27 mm cikolta kistim var pko da var bende bekliyorum adete daha cok var inşllah işe yarar hayırlıyısla

• Merhaba kızlar . 30 yaşındayım ve 16 aylık evliyim. Ben de yeni başladım daha klomene . Bugün son ilacımı içicem. Bakalım sonuç ne olacak çok heyecanlıyım . İnşallah Allah her isteyene nasip etsin hayırlısıyla
Merhaba canım :)) sürecini paylaşır mısın? Doktora gittin mi ? Ultrasonda baktılar mı? Benim de bugün son günümdü klomenim bitti Çarşamba günü doktora gideceğim :)

Merhaba canım :)) sürecini paylaşır mısın? Doktora gittin mi ? Ultrasonda baktılar mı? Benim de bugün son günümdü klomenim bitti Çarşamba günü doktora gideceğim :)
Günaydın canım . Çok heyecanlıyım bugün doktor randevum öğleden sonra . İnşallah gelişme olnuştur . :KK17:Doktordan sonra yazarım yeniden .

Kızlar çok heyecanlıyım yumurtam gelişmiş hem de iki tarafta da . Doktor napıcaz şimdi dedi. Ne oldu ki dedim. e ikiz olur dedi:dua: o yüzden yumurta geliştirici vermedi ikiz şansı daha da artar diye . Dualarınızı bekliyorum :dua:

Kızlar çok heyecanlıyım yumurtam gelişmiş hem de iki tarafta da . Doktor napıcaz şimdi dedi. Ne oldu ki dedim. e ikiz olur dedi:dua: o yüzden yumurta geliştirici vermedi ikiz şansı daha da artar diye . Dualarınızı bekliyorum :dua:
Oyyy maşallah maşallah çok şükür rabbime :KK16::KK19::KK9: çok sevindim canım. İnşşallah gönlüne göre olur... eee şimdi çatlama ne zaman gerçekleşecekmiş? Tekrar çağırdı mı?

Oyyy maşallah maşallah çok şükür rabbime :KK16::KK19::KK9: çok sevindim canım. İnşşallah gönlüne göre olur... eee şimdi çatlama ne zaman gerçekleşecekmiş? Tekrar çağırdı mı?
Çok şükür canım . Amin inşallah hepimiz için güzel olsun herşey.:dua: Hesap yaptı çatlama zamanını söylemedi. Cuma günü tekrar çağırdı nedense onu anlayamadım canım

Hanımlar dün gittim ve 10.günde yumurtam 12 mm olmuş. Doktorum bu ay her türlü tedavi için uygun dedi. İstersen aşılama bile yapabiliriz dedi. Ama ben daha ilk kez klomen kullandığım için biraz denemek istiyorum doğrusu... kendi kendine de olabilir dedi çünkü. Siz ne tavsiye edersiniz? Aşılama nasıl oluyor tam olarak neler yaşanıyor

Hanımlar dün gittim ve 10.günde yumurtam 12 mm olmuş. Doktorum bu ay her türlü tedavi için uygun dedi. İstersen aşılama bile yapabiliriz dedi. Ama ben daha ilk kez klomen kullandığım için biraz denemek istiyorum doğrusu... kendi kendine de olabilir dedi çünkü. Siz ne tavsiye edersiniz? Aşılama nasıl oluyor tam olarak neler yaşanıyor
Canım merhaba ben 2 kere klomen denedim tutmadı şuan adetliyim ama kalan var klomene önce onu dene aşılama daha sonra olsun benim fikrim

Evet kızlarrr, şu ana kadar olup biteni yazmak istiyorum.
Adetimin4.günü klomene başladım. 5 gün kullanıp bitirdim.
3 gün sonra doktor kontrolüne gittim, hapın işe yaradığını söyledi ve yumurtam döngünün 10.gününde 12 cm olmuştu,
2 gün sonra tekrar çağırdı
Ve tekrar gittiğimde yumurtam 17 cm olmuştu. Ertesi günden başlayarak günaşırı ilişki olmasını istedi,
Söylediği gibi yapıyoruz.
Son kontrolden iki gün sonra yani dün şiddetli yumurtalık ağrısı oldu, bugün de su gibi akıntı var
Bunlar çatlama belirtisiymiş.
Artık hayırlısını diliyorum :)))

Evet kızlarrr, şu ana kadar olup biteni yazmak istiyorum.
Adetimin4.günü klomene başladım. 5 gün kullanıp bitirdim.
3 gün sonra doktor kontrolüne gittim, hapın işe yaradığını söyledi ve yumurtam döngünün 10.gününde 12 cm olmuştu,
2 gün sonra tekrar çağırdı
Ve tekrar gittiğimde yumurtam 17 cm olmuştu. Ertesi günden başlayarak günaşırı ilişki olmasını istedi,
Söylediği gibi yapıyoruz.
Son kontrolden iki gün sonra yani dün şiddetli yumurtalık ağrısı oldu, bugün de su gibi akıntı var
Bunlar çatlama belirtisiymiş.
Artık hayırlısını diliyorum :)))
İnsallah her şey gönlunuze gore olur..Sayfanin basinda yumurtanin çatlamadıgını yazmıştın. Çatlaması için herhangi bir sey verdimi canım

İnsallah her şey gönlunuze gore olur..Sayfanin basinda yumurtanin çatlamadıgını yazmıştın. Çatlaması için herhangi bir sey verdimi canım

Çatlaması için bir şey vermedi canım, çünkü doktorum sırayla gitmeyi hedefliyor sanırım. Önce klomenle deneyecek, sonra çatlamazsa iğne verecek onlar da olmazsa aşılama diyecek gibi. Hem çatlamama sebebi yumurtanın geç olgunlaşmasıydı. Yani vaktinde olgunlaştığı için çatlar da diye düşünüyorum.

Back