Gebeliğe Hazırlık Klomenden sonraki tedavi nedir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Morzirhli

Kün Fe Yekûn
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2018
979
628
53
Sakarya
Arkadaslar 4 ay klomen ovitrelle kullanmistim fakat doktorumdan memnun olmadigim icin doktorumu degistiricem buldugum doktorada durumu izah ettim adetin 2. Gunu gel klomene cevap vermediyse baska bi tedavi uygulucaz dedi. Merak ettim klomenden sonra ne tedavisi uygulaniyo ? Bilenler yazabilirmi

Klomenden daha yüksek dozajda bir yumurta geliştirici ile deneyecektir muhtemel ...
Mesela göbekten yada popodan iğne gibi ...

Aşılama olabilir 2 klomen den sonra doktor bana yapılacak birşey kalmadı aşılama yaptırın deyip göndermişti

Aşılama olabilir 2 klomen den sonra doktor bana yapılacak birşey kalmadı aşılama yaptırın deyip göndermişti

Asilama henuz erken degilmi 2 klomen kulannmissiniz. Normalde klomen 6 ay kullaniliyor. Ben 4 ay kullandim. Farkli bi ilac versin istiyorum. Hayirlisi bakalim hakkimizda

Asilama henuz erken degilmi 2 klomen kulannmissiniz. Normalde klomen 6 ay kullaniliyor. Ben 4 ay kullandim. Farkli bi ilac versin istiyorum. Hayirlisi bakalim hakkimizda

Klomeni çok sık kullanmanın zararı varmış o yüzden devam edemem dedi rahim yapısını ve duvarlarını inceltiyormuş 3. Kez denersek zararı olur demişti doktorum sonra zaten bir süre ara verdim tedaviye hastaneye hiç gitmedim bayağı sonra aşılamaya geçtim oda tutmadı şuanda tüp bebek yaptık sonucumu bekliyorum

Anladim. Bende 4 ay kullandim bi faydasini gormedim kendim biraktim doktorumu degistiricem zaten 3 aydir gitmiyorum doktora. Bu ay nasipse gidicem. Gidecegim doktoru belirledim ve yazdim ona oda klomene cvp vermediyse baska bi tedaviye geceriz dedi. Ne tedavisine gececek cok merak ettim. Insallah ise yarar.

İnşallah hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…