İnşallah olur canım. Bir kaç ay daha dene olmaz ise dr un klomen verirBen ilk bir ay olunca kadın doğumcuya gittim. Biz bebek istiyoruz hani geldim ki nasıl durumdayım falan bi bakılsın diye. Doktor da aldı beni ultrasonda bi baktı karnıma işte sonra o zaman herşey normal gözüküyor iyi gözüküyor demişti. Sonra o gün inofolic verdi bana bunu kullanmaya başlayacaksın dedi. Sonra bir de adetinin üçüncü günü gel deid. Ben de gittim ama 5. Günü gidebilmiştim. 3. GÜne randevu alamamıştım. Neyse sonra adetken bana baktığında da, değerlerime yani. Herşey normal fakat yumurtaların yavaşlamış gözüküyor dedi bana. Korkulacak birşey yok ama siz yine yumurtlama günlerinde gün aşırı ilişkiye devam edin dedi beni yolladı. Ben de bu ay başı soğan kürü yaptım yani adetim bitince başladım. Bakalım sonuç ne olacak. O da ancak bidahaki aya gösteriyormuş etkisini
Verir mi ki. Ben bide korkuyorum kist falan yapadabiliyormuş. Ama benim gecem gündüzüm bu oldu ya ben aşıırı bebeğim olsun istiyorumİnşallah olur canım. Bir kaç ay daha dene olmaz ise dr un klomen verir
Ben de kistten korktugum için. 4 üz riskini göze alıp çatlatma iğnesi yaptırdım. Yumurtalar çatlamaz ise kist olur. Klomen kullananların bir kısmı iğne yaptırmıyor. Ve yumurtalar kiste dönüşebiliyor.Verir mi ki. Ben bide korkuyorum kist falan yapadabiliyormuş. Ama benim gecem gündüzüm bu oldu ya ben aşıırı bebeğim olsun istiyorumBu ayın 16sına yine dr’dan randevu aldım bakalım şimdi durum ne
Ay Allah korusun ya. Allaah dördüz müüBen de kistten korktugum için. 4 üz riskini göze alıp çatlatma iğnesi yaptırdım. Yumurtalar çatlamaz ise kist olur. Klomen kullananların bir kısmı iğne yaptırmıyor. Ve yumurtalar kiste dönüşebiliyor.
Ay Allah korusun ya. Allaah dördüz müühayırlısı olsun
Aynen ya ben de zaten çoğul gebelik istiyorum. Tamam herkes araba çarpmışa dönersin diyor böyle düşündüğümü söyleyince amasağol cnm . Sağlıklı olsunlarda razıyım dördüze
Aynen canım bende istiyorumAynen ya ben de zaten çoğul gebelik istiyorum. Tamam herkes araba çarpmışa dönersin diyor böyle düşündüğümü söyleyince amahayırlısı olsun hakkımızda ya ben çok istiyorum
Aynen öyle ❤❤İnşallahAz kalmıs heycan doruktaaa ❤
Canım bende klomen kullandım son adet 24 temmuz. 5 ağustos kontrolüm.vardi doktor baktı sol da 2tane yumurta gelişmiş dedi .catlatma ignesi yapicakti istemedim.neyse ptsi salı sonrası 2gunde bir ilişki olsun dedi ki maalesef pts salı ilişki olmadı çarşamba oldu sonrası da duzensiz 2 günde 3 günde 1 falan.neysr ben pkoluyum zaten önceleri hiç adet olmazdım şimdi 7 aydir duzenli her ay oluyorum ama gunleri net belli değil.suan göğüslerim falan ağrıyo yoğun beyaz akintı var arada başımda donuyo ama umutlanmak istemiyorum.cunku 11 aydir olmuyor.simdi agustos adetinu bekliyorum doktor gebelige bakacak yoksa klomen catlatma ignesi yapacak bakalim.ne olacak.2 eylulde evlilik yildonumumuz keske olsada hediyemi bu sekilde verebilsemMerhaba arkadaşlar ben klomen ilacı kullandım doktor yumurtaların çatlamış dedi 1 hafta sonra gel test yapalım dedi test sonucum 1.1 cıktı tutmamış gibi gözüküyor dedi ama ben kaç günde bir adet olduğumu bilmiyorum düzensiz adet oldum diye lavaboya gidiyorum akinti geliyor şimdi sorum şu yumurta çatladikdan sonra geç döllenme olabiliyor mu ve klomenle kaçıncı da sonuç aldınız
Kzılar yumurta ya ultrasonla mı bakıyorlar büyümüş mü diye ?
Acıyor mu peki hiç yapmadım daEvet cnm vajinal ultrason ile olcuyor
Hayr cnm kendini kasmassan ağrı acı hicbisey olmuyorAcıyor mu peki hiç yapmadım da
İkiz bile olur2taneyle tutarmi benimki
Benim ilk ay iğne vermedi bebekte olmadi bu ayda 3 yumurta oldu iğne oldum ve bugün hasta oldum umudum tükendiİkiz bile olurumudunuzu kaybetmeyin. Bende kullandım ama kullandığım aydan 2 ay sonra kaldım hamile
Olmadı canım ya 2.kez kullandım bu seferde 1tans gelişti oda tutmadı adet oldum 2 hafta önceİkiz bile olurumudunuzu kaybetmeyin. Bende kullandım ama kullandığım aydan 2 ay sonra kaldım hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?