Gebeliğe Hazırlık Klomenden sonra

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah olur canım. Bir kaç ay daha dene olmaz ise dr un klomen verir

İnşallah olur canım. Bir kaç ay daha dene olmaz ise dr un klomen verir
Verir mi ki. Ben bide korkuyorum kist falan yapadabiliyormuş. Ama benim gecem gündüzüm bu oldu ya ben aşıırı bebeğim olsun istiyorum Bu ayın 16sına yine dr’dan randevu aldım bakalım şimdi durum ne

Verir mi ki. Ben bide korkuyorum kist falan yapadabiliyormuş. Ama benim gecem gündüzüm bu oldu ya ben aşıırı bebeğim olsun istiyorum Bu ayın 16sına yine dr’dan randevu aldım bakalım şimdi durum ne
Ben de kistten korktugum için. 4 üz riskini göze alıp çatlatma iğnesi yaptırdım. Yumurtalar çatlamaz ise kist olur. Klomen kullananların bir kısmı iğne yaptırmıyor. Ve yumurtalar kiste dönüşebiliyor.

Ay Allah korusun ya. Allaah dördüz müühayırlısı olsun

sağol cnm . Sağlıklı olsunlarda razıyım dördüze
Aynen ya ben de zaten çoğul gebelik istiyorum. Tamam herkes araba çarpmışa dönersin diyor böyle düşündüğümü söyleyince ama hayırlısı olsun hakkımızda ya ben çok istiyorum

Aynen ya ben de zaten çoğul gebelik istiyorum. Tamam herkes araba çarpmışa dönersin diyor böyle düşündüğümü söyleyince ama hayırlısı olsun hakkımızda ya ben çok istiyorum
Aynen canım bende istiyorum inşallah nasip olur

Merhaba arkadaşlar ben klomen ilacı kullandım doktor yumurtaların çatlamış dedi 1 hafta sonra gel test yapalım dedi test sonucum 1.1 cıktı tutmamış gibi gözüküyor dedi ama ben kaç günde bir adet olduğumu bilmiyorum düzensiz adet oldum diye lavaboya gidiyorum akinti geliyor şimdi sorum şu yumurta çatladikdan sonra geç döllenme olabiliyor mu ve klomenle kaçıncı da sonuç aldınız

Canım bende klomen kullandım son adet 24 temmuz. 5 ağustos kontrolüm.vardi doktor baktı sol da 2tane yumurta gelişmiş dedi .catlatma ignesi yapicakti istemedim.neyse ptsi salı sonrası 2gunde bir ilişki olsun dedi ki maalesef pts salı ilişki olmadı çarşamba oldu sonrası da duzensiz 2 günde 3 günde 1 falan.neysr ben pkoluyum zaten önceleri hiç adet olmazdım şimdi 7 aydir duzenli her ay oluyorum ama gunleri net belli değil.suan göğüslerim falan ağrıyo yoğun beyaz akintı var arada başımda donuyo ama umutlanmak istemiyorum.cunku 11 aydir olmuyor.simdi agustos adetinu bekliyorum doktor gebelige bakacak yoksa klomen catlatma ignesi yapacak bakalim.ne olacak.2 eylulde evlilik yildonumumuz keske olsada hediyemi bu sekilde verebilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…