Gebeliğe Hazırlık Klomenden sonra

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Spermler 72 saat canlı kalıyorlar ne güzel tutmuş hemen maşallah
Pandacım bilgin var mı acaba..? Benim hep aklımda olan bir soru daha cevap bulamadım şimdi bu spermler tüplere gidiyor orada halihazirda çatlamış bir yumurta yok diyelim 2 gün sonra çatlayacak spermler o yumurtayı tüplerde mi bekliyor yoksa karın boşluğuna mı dağılıyor? Nereye gidiyor bu bebekler

Tüplerde bekliyor daha doğrusu dolanıp duruyorlarmıs . Yumurta çatladığı anda hücuuuum

Tüplerde bekliyor daha doğrusu dolanıp duruyorlarmıs . Yumurta çatladığı anda hücuuuum
biz de oyle olmuş diyorum ben de . Kapi da beklemiş bizim ki. Hatta geyik yapiyorum kız olursa azime erkek olursa azim koycam ismini diye.

Dünyanın en güzel hücumu
Kesinlikle , bana dr anlatmıstı, ilişkiden 1saat önce ve sonra duşa girme. İlişki sonrasında yataktan kalkıp idrar yapma gerekirse tut dedi. İdrarla alakası ne diye sorduğumda. Vajina içinde kalan sperm bile içeri ulaşıp hamile kalma şansı yaratıyormus

Nasıl yani? Bu işlem peki ne kullanıldığında oluyor şimdi tam olarak? Emin olmak için soruyorum da
Kuzum bu her kadının yaşadığı hamile kalma hikayesi. Spermler 72 saat içimizde yaşıyorlar. Ve yumurta hazır oldugu an içine giriyolar

Kuzum bu her kadının yaşadığı hamile kalma hikayesi. Spermler 72 saat içimizde yaşıyorlar. Ve yumurta hazır oldugu an içine giriyolar
He ilaç kullanılarak oluşan bir durumdan değil, normal akış içersinde olan durumdan bahsediyorsunuz anladıım :) . Ben de daha yeni evliyim 4 aylık ve aşırı bir şekilde de ilk günden beri gebelik istiyorum. Başından beri de korunmuyoruz ama nasipte yokmuş ki olmuyor. O yüzden bilmediğimden araştırıyorum şimdi bu tür şeyleri de. Ondan sordum yani teşekkürler Bu ay soğan kürü uyguladım. İnşallah gebelik için yardım eder Allahın izniyle

Bende bu ay klomen kullandım kizlar çatlatma igneside oldum dr işimizi garantiye alalim dedi ve kanama olmasin diye progestan verdi bata son 9 gün ınsallah hepimiz hayirli sonuçlar aliriz

Canım aynı anda evlenmişiz bende 4 aylık evliyim. İnşallah minnak bebişlerimiz gelir bir an önce

Canım sen herhangi bir tedavi gördün mü yada muayne oldun mu bir sıkmtı varmı
Ben ilk bir ay olunca kadın doğumcuya gittim. Biz bebek istiyoruz hani geldim ki nasıl durumdayım falan bi bakılsın diye. Doktor da aldı beni ultrasonda bi baktı karnıma işte sonra o zaman herşey normal gözüküyor iyi gözüküyor demişti. Sonra o gün inofolic verdi bana bunu kullanmaya başlayacaksın dedi. Sonra bir de adetinin üçüncü günü gel deid. Ben de gittim ama 5. Günü gidebilmiştim. 3. GÜne randevu alamamıştım. Neyse sonra adetken bana baktığında da, değerlerime yani. Herşey normal fakat yumurtaların yavaşlamış gözüküyor dedi bana. Korkulacak birşey yok ama siz yine yumurtlama günlerinde gün aşırı ilişkiye devam edin dedi beni yolladı. Ben de bu ay başı soğan kürü yaptım yani adetim bitince başladım. Bakalım sonuç ne olacak. O da ancak bidahaki aya gösteriyormuş etkisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…