Klomen

Belirtilerin nasildi peki bende 2 3 gundur gogus hassasiyeti kasik agrisi ara ara beyaz ara ara da sari akintim oluyo
Benim hep yumurta beyazı kıvamında akıntım oldu zaten ondan anladım ben birde böyle kasıklarımda kelebek gibi bir şey vardı onu hissetmiştim o sıralar anladım gebe olduğumu zaten 2 gün sonra da kanda öğrendim

Bende bu ay Klomen kulladım ve yarın iğnemi yapacağım.. İnşallah sağlıkla sıhhatle bu ay mutluluğu yaşarız 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Mutlaka 5,6 gün değerlendirin hemen kalkmayın ayaklarınızı bi müddet yukarda tutun bol bol su ceviz kuru incir tüketin ve mutlaka sağlıklı beslenin cidden her şey sağlıklı beslenmekle alakalı ve düşünmeyin sürekli dinlenin uzanın uyuyun

Evet evet başlayın doktor sadece büyütmüş diye bakacak ama gitmeden de buyuyup catlayabilir bende öyle olmuştu en azından şansa bırakmayin regli kesildiyse başlayın ilacı kullanırken de ilişki olur 😘
Merhabâ doktor banada klomen başladı bu ay 5 gün kullan 5 gün sonra da kontrole gel dedi ama bana gelene kadar ilişki olmasn dedi ben ilaçtan 2 gün sonra gittim şuan bişi yok erken dedi 3 gün sonra tekrar gidecgm dediğinz gibiyse geçmiş olabilir mi ovülasyon anlamadm

Back
X