- 6 Mart 2025
- 59
- 36
- 3
- 29
Bugun daha yapmam zaten yarin doktora gidicem ondan sonra zaten belli olur yarin ne olduguİnşallah ama bence çatlamamıştır testi tekrarla 2 saat sıvı alımını kesip
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun daha yapmam zaten yarin doktora gidicem ondan sonra zaten belli olur yarin ne olduguİnşallah ama bence çatlamamıştır testi tekrarla 2 saat sıvı alımını kesip
Güzel haberlerini bekliyorum canımBugun daha yapmam zaten yarin doktora gidicem ondan sonra zaten belli olur yarin ne oldugu
Sen naptin peki doktora gidecektinGüzel haberlerini bekliyorum canım
Sen naptin peki doktora gidecekti
Gidemedim canım ben bu ay maalesef bazı sıkıntılardan dolayı ama önümüzdeki ay gidicem bu ay da ovulasyon testi deniyorumSen naptin peki doktora gidecektin
Kaçıncı gunundesin pekiGidemedim canım ben bu ay maalesef bazı sıkıntılardan dolayı ama önümüzdeki ay gidicem bu ay da ovulasyon testi deniyorum
Canım doktordan ciktim soldaki çatlamış sağdaki de 20 mm olmuş ilişki dedi inşallah tutar çok heyecan yaptım valla yaGüzel haberlerini bekliyorum canım
Aaay hadi bakalım stres yapma bak süt buharını dene istersen ilişkiden önceCanım doktordan ciktim soldaki çatlamış sağdaki de 20 mm olmuş ilişki dedi inşallah tutar çok heyecan yaptım valla ya
Aaay hadi bakalım stres yapma bak süt buharını dene istersen ilişkiden önce
Genelde 1 hafta adet bittikten sonra başlıyorlar sütü kaynatıp bi kaba koyup buharına oturuyorlar faydası oluyormuş çok duydum bende denemeyi düşünüyorumO n3 icin
İnanır mısın 4 ay da 6 doktor ile görüştüm:)Ben AMH değerimizin bilmiyorum şimdiye kadar. Bende PKOS var ve Tüp bebek öncesi kadın doğum doktorum bana Klomen verip sonrasında çatlatma iğnesi veriyordu. 3yıl önce bi gebeliğim oldu ama dış gebelik ile sonuçlandı.
Daha sonrasında bir kaç defa denedik bu yöntemi artık düzenim bozuldu iyice, adetlerim dahada çok gecikmeye başladı. 2-3sy adet olmadığımı bilirim.
Uzm. Doktora gittim ve orda öğrendim ki klomen ile yapılan tedavi bana göre değil ve yanlış bir tedaviymiş.
Ben çok kilo aldım klomen kullandığım zamanlarda. OHSS oluyormuşum her seferinde.
Benden size tavsiye, sadece bir doktora bağlı kalmayın hatta uzm. Doktor ile görüşün.
Ben başka kadın doğumada gittim oda aynısının uygulamak istedi.
Gerçekten Uzm. Dr. Görüşü almak çok önemli
İnanırım tabii. Bende öyleydim taaa ki Ankara’da uzman doktor ile karşılaşana kadarİnanır mısın 4 ay da 6 doktor ile görüştüm:)
Ben karşılaşamadım sanırım aslında bi tanesi çok iyiydi ama aşırı umutsuz konuştu benim herşeyim normal sadece amh0.849 benim antral folik 4,5 tane sağ da da 18 mm gelişen folikülüm vardı aslında güzel bişeydi ama benimle umutsuz konuşunca onuda bıraktımİnanırım tabii. Bende öyleydim taaa ki Ankara’da uzman doktor ile karşılaşana kadar![]()
Ben karşılaşamadım sanırım aslında bi tanesi çok iyiydi ama aşırı umutsuz konuştu benim herşeyim normal sadece amh0.849 benim antral folik 4,5 tane sağ da da 18 mm gelişen folikülüm vardı aslında güzel bişeydi ama benimle umutsuz konuşunca onuda bıraktım![]()
Canım ovulasyonum bugün böyle çıktı pik olmuş dimiİnanırım tabii. Bende öyleydim taaa ki Ankara’da uzman doktor ile karşılaşana kadar![]()
Ovulasyon testinden ben pek anlamıyorum canım, hiç yapmadım ama gebelik testi gibiyse okunmasıCanım ovulasyonum bugün böyle çıktı pik olmuş dimi
Anında böyle olduOvulasyon testinden ben pek anlamıyorum canım, hiç yapmadım ama gebelik testi gibiyse okunması
Fotoğrafı çektiğinizde mesela 1saat falan geçmediyse şu an en yüksek seviyede
Kaçtı sizin amhBende aynı amh düşüktü. Tüp bebek tedavisine gitmeden once klomen kullandım sırf değerlendirmek için ayı. Tüp bebek gorusmeeinde doktor alttan baktı yumurtan çatlamış dedi. Hamile olduğumu öğrendim sonra:) 3 yıldır da defalarca klomen icmisligim vardır belki o işe yaradı bide kalitesi artsın diye prowomen kullanmıştım 2 ay. O da fayda etmiştir heralde
Canım ne yaptınO n3 icic
Ne yaptın canımkızlar benimde klomenle bu ilk ayım ,
5 gün sabah akşam kullandım
döngünün 11. günü 5 yumurta büyümüştü
en büyüğü 22 mm
19 mm ve diğerleri olarak
çatlatma yapmadık , ilk ay bende heyecanla bekliyorum