Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar klomene başladım 5 gün iç gel dedi yani içmeye başladıktan 8,9 gün sonra gidicem acaba nasıl bi yol izleniyor bilgisi olan beni bilgilendirebilir mi
Kızlar klomene başladım 5 gün iç gel dedi yani içmeye başladıktan 8,9 gün sonra gidicem acaba nasıl bi yol izleniyor bilgisi olan beni bilgilendirebilir mi
Adetin 1. Gün sayarak bence 10. Gün git ilkten neden dersen bende kullandım hamile kaldım benim ilaç bittikten hemen sonra buyumus catlamis kontörle gidince yumurta yok dendi aslında dollenme surecindeymiş adet biter biter iliskiye de başlayın
Adetin 1. Gün sayarak bence 10. Gün git ilkten neden dersen bende kullandım hamile kaldım benim ilaç bittikten hemen sonra buyumus catlamis kontörle gidince yumurta yok dendi aslında dollenme surecindeymiş adet biter biter iliskiye de başlayın
Evet evet başlayın doktor sadece büyütmüş diye bakacak ama gitmeden de buyuyup catlayabilir bende öyle olmuştu en azından şansa bırakmayin regli kesildiyse başlayın ilacı kullanırken de ilişki olur