- 24 Kasım 2023
- 363
- 44
- 18
- 27
- Konu Sahibi meltemgul8
Kızlar klomene başladım 5 gün iç gel dedi yani içmeye başladıktan 8,9 gün sonra gidicem acaba nasıl bi yol izleniyor bilgisi olan beni bilgilendirebilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetin 1. Gün sayarak bence 10. Gün git ilkten neden dersen bende kullandım hamile kaldım benim ilaç bittikten hemen sonra buyumus catlamis kontörle gidince yumurta yok dendi aslında dollenme surecindeymiş adet biter biter iliskiye de başlayınKızlar klomene başladım 5 gün iç gel dedi yani içmeye başladıktan 8,9 gün sonra gidicem acaba nasıl bi yol izleniyor bilgisi olan beni bilgilendirebilir mi
İlacınn bitmesine bugün ve yarın var sonra bitiyor beni de çarşamba çağırdı o zaman ben hiç beklemeyim ilişkiye başlayım demiAdetin 1. Gün sayarak bence 10. Gün git ilkten neden dersen bende kullandım hamile kaldım benim ilaç bittikten hemen sonra buyumus catlamis kontörle gidince yumurta yok dendi aslında dollenme surecindeymiş adet biter biter iliskiye de başlayın
Evet evet başlayın doktor sadece büyütmüş diye bakacak ama gitmeden de buyuyup catlayabilir bende öyle olmuştu en azından şansa bırakmayin regli kesildiyse başlayın ilacı kullanırken de ilişki olurİlacınn bitmesine bugün ve yarın var sonra bitiyor beni de çarşamba çağırdı o zaman ben hiç beklemeyim ilişkiye başlayım demi
Ya birde fitil verdi o zorlaştırır mı acaba gebe kalmayıEvet evet başlayın doktor sadece büyütmüş diye bakacak ama gitmeden de buyuyup catlayabilir bende öyle olmuştu en azından şansa bırakmayin regli kesildiyse başlayın ilacı kullanırken de ilişki olur![]()
Öncelikle ne için verdi önemli olan o ayrica ben kontrole gittiğimde yumurta yoktu büyütmemiş demişti meğer hamile kalmışım adetten hemen sinra catlamis kuruluk var diye fitil vermişti bilmeden kullandım dusukle sonuclandi gebeliğim size kalmışYa birde fitil verdi o zorlaştırır mı acaba gebe kalmayı
Enfeksiyon olduğu için vermişti ay korktum tabi şimdiÖncelikle ne için verdi önemli olan o ayrica ben kontrole gittiğimde yumurta yoktu büyütmemiş demişti meğer hamile kalmışım adetten hemen sinra catlamis kuruluk var diye fitil vermişti bilmeden kullandım dusukle sonuclandi gebeliğim size kalmış
Yani ben olsam kullanmazdım kullanmayın bence her gün çamaşırı değiştirin sarımsak yutun daha iyi. Hoş dr zararı olsa vermezdi sonuçta ama ben tam yerleşme zamanı kullanınca ihtimal veriyorumEnfeksiyon olduğu için vermişti ay korktum tabi şimdi
Neyseki bugün bitiyor yaYani ben olsam kullanmazdım kullanmayın bence her gün çamaşırı değiştirin sarımsak yutun daha iyi. Hoş dr zararı olsa vermezdi sonuçta ama ben tam yerleşme zamanı kullanınca ihtimal veriyorum
Merhaba, bende regli olunca klomene baslicam bu ay ilk kez. Siz sonuc aldiniz mi?Kızlar klomene başladım 5 gün iç gel dedi yani içmeye başladıktan 8,9 gün sonra gidicem acaba nasıl bi yol izleniyor bilgisi olan beni bilgilendirebilir mi
Merhaba ben gebeyim 6 haftalıkMerhaba, bende regli olunca klomene baslicam bu ay ilk kez. Siz sonuc aldiniz mi?
Maşallah ilk ay sadece klomen kullanarak mi gebelik oluştuMerhaba ben gebeyim 6 haftalık
Canim klomen biter bitmez mi hamile kaldin bu ay bende kullandim 19 nisan adet gunum ama 2 gundur goguslerim sisti kasık agrilarim var birde belim agriyo ama cok degil hafif hafif agriyor kasiklarimMerhaba ben gebeyim 6 haftalık
Hayırlı olsun :) ilk ay denemenizdemi oldu?Merhaba ben gebeyim 6 haftalık
Klomen ve çatlatma iğnesi kullandımMaşallah ilk ay sadece klomen kullanarak mi gebelik oluştu
Evet ilk denemedeHayırlı olsun :) ilk ay denemenizdemi oldu?
Ben hem Klomen kullanırken ilişki yaptım hemde çatlatma iğnesi vurdurduktan sonra değerlendirdim 6 günCanim klomen biter bitmez mi hamile kaldin bu ay bende kullandim 19 nisan adet gunum ama 2 gundur goguslerim sisti kasık agrilarim var birde belim agriyo ama cok degil hafif hafif agriyor kasiklarim
Ben igne kullanmadim ama klomene basladigim gunden itibaren degerlendirdim canimBen hem Klomen kullanırken ilişki yaptım hemde çatlatma iğnesi vurdurduktan sonra değerlendirdim 6 gün