Klomen

Kntrjd35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2024
20
3
28
Merhaba kızlar ayın 18 de regli oldum 19 da kadın doğuma gittim polikistik over var dedi neyse ilaç verdi Klomen folbiol ve pcout verdi ilaçları kullanmaya başladım reglim kesildi ilaçları içince 3. Günümde asla gelmedi silindikçe sadece pembe pembe geldi ve şuan 4.günüm koyu kahve rengi geliyo silindiğimde normla midir başına gelen var mı normalde ben regli zamanı yoğun kanama ve parça parça geçiriyordum 2 gün regli gördüm ve gitti napabilirim

Merhaba kızlar ayın 18 de regli oldum 19 da kadın doğuma gittim polikistik over var dedi neyse ilaç verdi Klomen folbiol ve pcout verdi ilaçları kullanmaya başladım reglim kesildi ilaçları içince 3. Günümde asla gelmedi silindikçe sadece pembe pembe geldi ve şuan 4.günüm koyu kahve rengi geliyo silindiğimde normla midir başına gelen var mı normalde ben regli zamanı yoğun kanama ve parça parça geçiriyordum 2 gün regli gördüm ve gitti napabilirim
Normal canım ilaçlardan dolayı ben 6 aydır kullanıyorum femara klomen ve tarlusal adetime 10 gün kala akıntı ve kahverengi lekelenme oluyor , benim adetimin 3 . Günü bugün bende dün doktora gittim ve ağır pcosluyum çok açık pembe , kahverengi ve az geliyor adetim benimde

Kafam o kadar karıştı ki 2 hafta sonra tekrar gidicem testlerim söylerim onada

Kan testi aldı idrar aldı onlara bakıcak 2 hafta sonra geldi bide bana verdiği ilaçların yanında soğan kürü çok iyi diyorlar içilse bişey olur mu acaba ilaçlar birlikte

Kan testi aldı idrar aldı onlara bakıcak 2 hafta sonra geldi bide bana verdiği ilaçların yanında soğan kürü çok iyi diyorlar içilse bişey olur mu acaba ilaçlar birlikte
Bence ilaçlar yeter üstüne soğan kürü bilmiyorum yine siz bilirsiniz, zaten kullandığınız içlar piyasadaki en etkili ilaçlardan doktorunuza danışın ben ekstra bitki çayları kullanmıyorum fakat kendi jinekologum bizzat , (yeşil yapraklı sebzeler, pazı, ıspanak, marul) yoğurt, fındık, badem bunlar rahim sağlığına çok faydalı doktor önerdi zaten bana bunları sizde tüketin bunları ve yürüyüş öneririm yumurta gelişimine çok faydalı
Sonuçlarınız çıktı mı acaba?

X