Klomen

beyza1515

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2023
2
0
1
27
Merhaba hanımlar 2 yıldır evliyim ve hep Çoçuk istiyoruz folik asit doğal kürler hepsini denedim doktorlar ne bende ne eşimde bebek olmaması için bi neden olmadığını söylediler bu ay adetimin 3. Günü Klomene başladım Klomen kullanıp hamile kalan var mı aranızda ve ilaçı kullanırken tereddütte kaldım birçok kişi yumurtalıkta sorun olduğunu falan söylemiş Klomen kullanıp faydasını gören yada zararını gören oldu mu ?

Merhaba canım bende kullandim çatlatma iğnesi verilmedi bana adetin 3.günü başladim bende 6aylık evliyim çocuk olmadiği için gittik bide yaşım geçiyor 29yasındayim diye acele ettm bi sorun varsa hemne çözüme kavussun die neyse ov testleri yapiyorum bu arada. Ama bi tane yumurta çatlmasi gördük bu arada adetten 10 gün sonra dr çağardi bakti üç tane yumurta gördü çok güzel tedaviye cvp almişiz dedi iğne vermicekmsnz dedm hayır dedi amh testi istedi oda çikti 10.78 çikti oda , birdaki kontrolüm haftaya pztsi test yapılcak o gün bakalım

Eklentiler

• 70CC1C30-F78F-4AF1-BB63-E2C4F4C14AE2.jpeg
    129,6 KB · Görüntüleme: 140
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız bnde adetten sonra ov testine başlıcam kaç gün kullandınız Klomeni

Bana da doktorum klomen verdi adetime daha var adetin 3. Gün kullan dedi çatlatma iğnesi demedi bende de eşimde de sorun yok şuan ama bundan 3 ay önce hsg çekildim tüpüm kapalı çıktı açıldı rahim filmimde üstüne 3 aydır hala olmayınca klomen dedi doktorum 1 yıldır istiyoruz bebek ama olmuyor inşallah klomen olumlu olur ve buraya yazarım sevincimi

Merhabalar arkadaşlar bnde 5 gün klomen kulandm âdetin 4. Günü sonra kontrol gitim çok güzel gelişmiş 12 gün bir gün ara ile ilişki dedi ..klomen başta hiç yan etkisini yaşamdm ama son biti gun çok belirti gördüm kasik agrsi bacak ağrısı yaşadım ovalusyon testi de yaptm bu süreçte ama o hiç daha pozitif çıkmadı 10 nisana kadar denicez inşallah olumlu sonuç alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…