Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sormak istediğin birşey varsa sor cnm cevap veririmKlomen kullanip olumlu sonuc alan var mi ilk defa bu ay basladim icimde biraz heyecan var ama korku da iki hissi bir arada yasiyorum resmen
Klomen hap ile mi hamile kaldiniz?Sormak istediğin birşey varsa sor cnm cevap veririm
Aynen cnmKlomen hap ile mi hamile kaldiniz?
Ben hapi kullandim bitti iğneyi de vurdum adetime 9 gün var heyecanliyim ama korkuyorum da 1.50 yildir istiyoruz bizBen de yeni başladım bir de myo fol verdi. Ne zamandır istiyorsunuz
Kacinci denemede yani bir de belirti falan oldumu hissetmis miydinizAynen cnm
İnşaallah hayırlısıyla yavrun olur ve sağlıkla kucağına alırsın biz de 2 buçuk sene oldu düşüneli. Bir kimyasal gebelik oldu. Bu ilk klomen kullanışım. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinBen hapi kullandim bitti iğneyi de vurdum adetime 9 gün var heyecanliyim ama korkuyorum da 1.50 yildir istiyoruz biz
Amin insallah sana da rabbim hayirli evlatlar nasip etsin sonucu yazar misin merak ederimİnşaallah hayırlısıyla yavrun olur ve sağlıkla kucağına alırsın biz de 2 buçuk sene oldu düşüneli. Bir kimyasal gebelik oldu. Bu ilk klomen kullanışım. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
İlk denemede belirti hiç yok şuan bile hiç yok yani herkezde aynı olcak diye birşey yok zaten ne ağrı ne sızı ne sancı ne başka birşey hiç birşey olmadıKacinci denemede yani bir de belirti falan oldumu hissetmis miydiniz
Merabalar bende klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalanlardan biriyim hamile kalma şansını yüksek oranda arttırıyor korkulucak bişey yokKlomen kullanip olumlu sonuc alan var mi ilk defa bu ay basladim icimde biraz heyecan var ama korku da iki hissi bir arada yasiyorum resmen
O ay mı hamile kaldınız acabaa klomen kullanıp çatlatma iğnesi kullandgnz ay. Birde ek olarak vitamin kullandınız mıMerabalar bende klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalanlardan biriyim hamile kalma şansını yüksek oranda arttırıyor korkulucak bişey yok
Evet ilk kullandığım ay hamile kaldım iğne olmadan önce vitamin kullanmıştım ama şuan adını hatirlayamiyorumO ay mı hamile kaldınız acabaa klomen kullanıp çatlatma iğnesi kullandgnz ay. Birde ek olarak vitamin kullandınız mı
O ay mı hamile kaldınız acabaa klomen kullanıp çatlatma iğnesi kullandgnz ay. Birde ek olarak vitamin kullandınızMerabalar bende klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalanlardan biriyim hamile kalma şansını yüksek oranda arttırıyor korkulucak bişey yok
Biz iğneyi olduğumuz gün cumartesi idi . Cumartesi pazar pazartesi günü değerlendirdik salı.gunude bı kez daha değerlendirecez bekliycez bakalım darısı bana inşallahEvet ilk kullandığım ay hamile kaldım iğne olmadan önce vitamin kullanmıştım ama şuan adını hatirlayamiyorum
Vitamininizin adı Q - Folin mi benimki o cunkiO ay mı hamile kaldınız acabaa klomen kullanıp çatlatma iğnesi kullandgnz ay. Birde ek olarak vitamin kullandınız
Biz iğneyi olduğumuz gün cumartesi idi . Cumartesi pazar pazartesi günü değerlendirdik salı.gunude bı kez daha değerlendirecez bekliycez bakalım darısı bana inşallah
O ay mı hamile kaldınız acabaa klomen kullanıp çatlatma iğnesi kullandgnz ay. Birde ek olarak vitamin kullandınız
Biz iğneyi olduğumuz gün cumartesi idi . Cumartesi pazar pazartesi günü değerlendirdik salı.gunude bı kez daha değerlendirecez bekliycez bakalım darısı bana inşallah
Gerçekten adını hatırlayamıyorum şuan ama 200 TL ye almıştım onu iyi hatırlıyorum Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun iğneden sonra kullanmanız için ilaç yazdimi doktorunuz ben duphaston kullandım bebek tutunsun diye hamilelik olmazsa da kist falan oluşumunu engelliyor adet sokturuyorVitamininizin adı Q - Folin mi benimki o cunki
Vitamininizin adı Q - Folin mi benimki o cun
Az önce eşime sordum vitaminin adı İnostrol müsVitamininizin adı Q - Folin mi benimki o cunki
Hayır sadece Q folin die bı ilaç var onu kullanıyorum bende onu 192 TL'ye aldım vitaminmis kullanıyorum başkada bı ilaç kullanmiyorumGerçekten adını hatırlayamıyorum şuan ama 200 TL ye almıştım onu iyi hatırlıyorum Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun iğneden sonra kullanmanız için ilaç yazdimi doktorunuz ben duphaston kullandım bebek tutunsun diye hamilelik olmazsa da kist falan oluşumunu engelliyor adet sokturuyor