• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

2PrensesAnnesi53

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
1.411
496
123
Arkadaşlar merhaba
Birşey sormak istiyorum?
Ne kadarlık evliyken klomene başlatıyor doktorlar? Doğal yollarla hamile kalamayıp ne kadar sonra doktor klomene başlatıyor?
Bilginiz var mı?

Klomenle ilgili merak ettiklerinizi aşağıdaki linkteki topikte bulabilirsiniz, deneyimlerimiz ve hikayelerimizi paylaştığımız bi topik. Herzaman gelip yazabilirsiniz sorular sorabilirsinizHoppa

Belirtiler olur sen onlara hiiic bakma. Genelde 5. Gün baslatılır 5 gun kullanilir. Bir sikinti yoksa ve olmadiysa bir yildan sonra veriliyor. Bana 10.ay vermisti. Bu 3. Ayim. Catlatma ignemi oldum bekliyorum. Igneden 14 gun so ra yapilan testte sonuc cikiyor.

Inşaallah bu ay tutar 1 sene oldu korunuyoruz esimde bi sıkıntı yok sadece bende tembellik var
Benim de yumurtalık tembelliğim var eşimde sperm kalitesi biraz düşük klomen kullandım bu ay ara verdik gelecek ay iğnelerle tedavi istiyor Dr ama ben artık tedavi almak istemiyorum. İnşallah tutar da sizin alırız güzel haberlerinizi ♥️

Arkadaşlar merhaba
Birşey sormak istiyorum?
Ne kadarlık evliyken klomene başlatıyor doktorlar? Doğal yollarla hamile kalamayıp ne kadar sonra doktor klomene başlatıyor?
Bilginiz var mı?
4 aylık evliyim 3 aydır düşünüyoruz 3. Ayımda verdi

Back