- 15 Kasım 2019
- 339
- 439
- 53
Sende cevap verırmısın gelısme varmı sende klomenın kacıncı gunundesın
Klomen bitti benim. Catlatma ıgnesı yapılacak. Ben henüz iğne vurunmadım. Persembe olacak iğnem. Şuan reglimin 13.günü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende cevap verırmısın gelısme varmı sende klomenın kacıncı gunundesın
Merhaba bende buay klomen kullandim suan 13. Gunde 11 ml olmus yumurta benim gec buyuyor gecen ayda kullandim adetin 18. Gunu 19 ml olmustu catlatma ignesi verdi doktor. Simdi yine buyumesini bekliyorum. Persembe tekrar gidicem
Canım bugün iğne vurulcakmis sanırım.. senin durumuna benzer bir durum yaşıyorum. Adetimin 10. günü ve yumurtam sadece 11 mm boyutunda başka yumurta yok. Sence umut var mı şuan sen ne durumdasın? Doktor bir şey demedi daha küçük takip edecek dedi c.tesi tekrar çağırdıKlomen bitti benim. Catlatma ıgnesı yapılacak. Ben henüz iğne vurunmadım. Persembe olacak iğnem. Şuan reglimin 13.günü
Hadi inşallah tutar da birkaç hafta içinde güzel haberlerini alırız canım. Senin iki yumurta var şansın biraz daha yüksek hayırlısı olsun inşallah umarım benim de büyür ve tutar iğne çok acıtıyor mu göbekten mi oldun?Bende bi kaç sefer gittim buyudumu buyuyo mu ne olacak edecek dıye dedıgın gıbı benımkıde aynıydı 5 gun gectı suan 2 sag tarafta yumurtam var solda yok ıkısıde 18 mm olmuslar ıgne oldum yarın 22.00 ılıskı olsun dedı dr sonra 5 gun daha ılıskı ılk ılıskıden 12 sonra test yap negatıf cıkabılır dedı bekle adet tarıhıne yakın yap sonra dedı zaten olmazsa adet olursun dedı ınsallah dua edıyorum suan rabbım herkesın yardımcısı olsun🕊🕊🕊
Moralin bozulmasın benimkiler daha küçüktü klomen sayesinde istenilen boyuta ulaştı. Hemen 1 ayda istenilen boyuta gelmez bir kaç ay kullanman gerekiyorKızlar merhaba ben bu ay ilk defa klomen ile tedavi görüyorum. 4.gunu başladım 2 gün önce ilaç bitti bugün adetimin 10.gunu kontrolden döndüm. Bugün ultrasonda baktık sağ tarafta sadece 1 tane 11 mm büyüklüğünde yumurta var sol tarafta yok... Cumartesi tekrar kontrole çağırdı doktor. Sizce büyür mü daha bu kadar küçük olma sebebi erken olması mı? Moralim bozuldu sadece 1 Yumurta var o da simdilik çok küçük
Hadi inşallah tutar da birkaç hafta içinde güzel haberlerini alırız canım. Senin iki yumurta var şansın biraz daha yüksek hayırlısı olsun inşallah ☺ umarım benim de büyür ve tutar ♥ iğne çok acıtıyor mu göbekten mi oldun?
Aminnn inşallahYok yok hıc merak etme acıtmıyor koldan mı gobekten mı vuralım dedı ben gobek olsun en temızı dedım hemsıreye ınsallah senınkıde buyur bende senın gıbı kaygılandım cok sukur bugun boyle dedı ınsallah hayırlı haber verırız bırbırımıze
Moralin bozulmasın benimkiler daha küçüktü klomen sayesinde istenilen boyuta ulaştı. Hemen 1 ayda istenilen boyuta gelmez bir kaç ay kullanman gerekiyor
Doktorum bu ilaçı 6 ve 8 ay kullanılmasında istenilen sonuca ulaşıldığını söylemişti. Ben 4 ay kullandım 2 kez çatlama iğnesi oldum fakat olmadi.Siz kac ay kullandınız acaba çatlatma iğneside oldunuzmu
Doktorum bu ilaçı 6 ve 8 ay kullanılmasında istenilen sonuca ulaşıldığını söylemişti. Ben 4 ay kullandım 2 kez çatlama iğnesi oldum fakat olmadi.
Insallah herşey istediğin gibi olur gerçekten zor süreçler insani biraz yıpratıyor hakkımızda hayırlısı olsunAnladm bende dün gittim konustum doktorla aşılama ıstemıyorım dedım. Biz eşime de spermiogram testi yaptırdık ama onu bıkez daha ıstedıler doktorda dün dedıkı eşin bıdaha yaptırsın ona gore konusalım aşılama yapmayız ıstemıyosan dedi heralde ılac kullandırır oda tabı ınsallah aralık ayında adet olurum
İnsallah canım hepımızın hakkında hayırlısı olur umarımInsallah herşey istediğin gibi olur gerçekten zor süreçler insani biraz yıpratıyor hakkımızda hayırlısı olsun
Çatlamadıgı için iğne yapmaz canım artık gecti onun zamanı yumurta gelişince yapılıyor çatlatma iğnesi. Doktorun Cagırmasının sebebi catlayıp catlamadıgını kontrol edecekler. Eger catlamazsa diger aya klomen veremiyorlar. Bir sonraki adet bekleniyor.