Klomen

Mrvbltt34

Miniğim🤰🏻 (Şükür)
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2019
444
162
53
Merhaba herkese aranıza yeni katıldım :) benım bıkac sorum olacak bu konu hakkında bilgi sahibi olanlar lütfen cevap yazsın.. ben 3 yıllık evliyim ancak cocuk düşünmedik buzamana kadar . Bende polikistik over var adetim düzensiz doktora gittim klomen başladı 5 gün sabah akşam içtim bitince kontrole gittim ama yumurtaların çatlamamış dedi 2 günde bir kontrole geleceksın dedi. Bundan sonraki süreci bilen varmi bu çatlatma iğnesi diye bişey varmış intten okuyorum onu kullanacakmıyım acaba lütfen yardımcı olurmusunuz

Adet düzensizliğin nasıldı canım bide hormonların nasıldı

Adet düzensizliğin nasıldı canım bide hormonların nasıldı

Hormonlarım normal çıktı doktor test yaptı. Ben doğum kontrol hapı kullanarak adet oldum genelde bu yaşıma kadar yani ilaç kullanmayınca 6-7 ayda falan adet oluyodum

Hormonlarım normal çıktı doktor test yaptı. Ben doğum kontrol hapı kullanarak adet oldum genelde bu yaşıma kadar yani ilaç kullanmayınca 6-7 ayda falan adet oluyodum
Doktor kontrolüne gideceksin doktorunun dediği gibi o zaten sana ilişki günlerini söyleyecek çatlatma iğnesini yumurtanın durumuna göre verir eğer kendiliğinden çatlayabilecejse çatlatma iğnesi vermez

Doktor kontrolüne gideceksin doktorunun dediği gibi o zaten sana ilişki günlerini söyleyecek çatlatma iğnesini yumurtanın durumuna göre verir eğer kendiliğinden çatlayabilecejse çatlatma iğnesi vermez

Yani klomen salı günü bitti ben çarşamba gittim doktora çatlamamış dedi 2 gunde bir kontrole gel bakıcaz dedi eger kendi çatlamazsa bidaha mı klomen verir yoksa iğne mi bide kaç kere gidicem doktora acaba

Yani klomen salı günü bitti ben çarşamba gittim doktora çatlamamış dedi 2 gunde bir kontrole gel bakıcaz dedi eger kendi çatlamazsa bidaha mı klomen verir yoksa iğne mi bide kaç kere gidicem doktora acaba
Ya iyide doktorunuz demedi mi ilişkilerin de bu aralıllarla olsun falan . Bana baştan savma bir kontrol gibi geldi sen 2günde 1 git doktora ve ilişki sıklığını da sor

Ya iyide doktorunuz demedi mi ilişkilerin de bu aralıllarla olsun falan . Bana baştan savma bir kontrol gibi geldi sen 2günde 1 git doktora ve ilişki sıklığını da sor

Ya ben ilacım bitince gittim yumurta kontrolü için ama yumurtan çatlamamış şuan ilişkiye girsende tutmaZ dedi oyuzden 2 gunde bir yumurtanı kontrol edıcem bakıcam yani dedi

Bilgisi olanlar lütfen yazabilirmi aynı şeyi yaşayanlar
Canim yumurtan buyumemistir catlamamis degil. Doktor yumurta olgunlasip 19-22mm boyuna gelmesini bekler onu kontrol eder. Gittiginde eger yumurtan dedigim boyutlara geldiyse catlamasi icin igne verir ve iliski gunlerini soyler. Bu kadar yani.

Canim yumurtan buyumemistir catlamamis degil. Doktor yumurta olgunlasip 19-22mm boyuna gelmesini bekler onu kontrol eder. Gittiginde eger yumurtan dedigim boyutlara geldiyse catlamasi icin igne verir ve iliski gunlerini soyler. Bu kadar yani.

Evet bugun gıttım ve büyümemiş dedi bu ay takip edicez 2 gunde bir dedi olmazsa onumuzdekı ay farklı ılac denıcez belkı ıgne yaparız dedı

Evet bugun gıttım ve büyümemiş dedi bu ay takip edicez 2 gunde bir dedi olmazsa onumuzdekı ay farklı ılac denıcez belkı ıgne yaparız dedı

canım bende de pco ve guatr var duphaston kullandım 10 gün boyunca bıttıkten 3 gun sonra regl oldum reglımın 3.gunu muayeneye gıttım ve yumurtaların buyumemıs dedı. Klomen tedavısıne basladık 5 gün kullandım dün bitti bugün kontrole gittim yine büyümemişler bitanesi büyümeye baslamıs reglımın 10.günü bugün 11mm olmus 5/6 günü var daha da büyümeleri için dedi, sonra iğne vuracakmış

Hımm senınkıler buyumus ne guzel ınsallah hepsı buyurde bıan once hayırlı sonucların olur cNım

Dün tekrar gittim brn kontrole yumurtan büyümemiş suan ılıskıye gırsende tutmaz dedı ama ben baska doktora gıdıcem annemlerın orda gıtmıstım sımdı kendı oturdugum yerde oazartesı gunu gıdıcem. Senın yumurtan buyumusmuydu kı sana ılıskı hakkında bısey dedılermı

Evet benim 2 yumurtam oluşmuştu ilişki günlerini söylemişti çatlatma iğnesinden sonraki. Kist oluşmasın diye vermişti iğneyi

Kızlar çok acil yardımcı olun. Bugun yumurta takıbı ıcın farklı bı doktora gittim karnımdan ultrasonla baktı bı sıvı gözüküyo yumurtan çatlamış olabilir ilişkiye devam et dedi sızlerım yumurtası çatlayınca da boyle mı dedıler sizede lutfen acıl yardım

Sende cevap verırmısın gelısme varmı sende klomenın kacıncı gunundesın

Valla ben gittim yumurtam büyümüştü çatlatma iğnesi verdi yani şöyle olabilir böyle olabilir demedi

Evet bende kullandım. Ben uzun süre kullandım sadece. Daha sonrasında günaşırı iğne kullandım. Yumurta gelişmesi için. Daha sonrasında yumurtam gelişti. 1 güne mahsus (yumurta toplama işlemi öncesinde) çatlatma iğnesi yaptım. Bu 2 tane iğne. Aralıksız üst üste yapıyorsun.

Merhaba bende buay klomen kullandim suan 13. Gunde 11 ml olmus yumurta benim gec buyuyor gecen ayda kullandim adetin 18. Gunu 19 ml olmustu catlatma ignesi verdi doktor. Simdi yine buyumesini bekliyorum. Persembe tekrar gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…