- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
- Konu Sahibi Saripapatya22
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım çatlatma iğnesi vurulmadım aslında aynı gün çatlamasın istiyorum ondan sordum değerlendirme imkanımız olmadı.. küçüğüne belki yetişiriz diye umut ediyorum olabilir mi böyle bi şeyÇatlatma iğnesi vurulduysanız, ya da vurulacaksanız aynı günde çatlayabilir![]()
Yok canım çatlatma iğnesi vurulmadım aslında aynı gün çatlamasın istiyorum ondan sordum değerlendirme imkanımız olmadı.. küçüğüne belki yetişiriz diye umut ediyorum olabilir mi böyle bi şey![]()
bir de canım bu çift yumurtlama mı![]()
Tamam canımmmAnladım bende aynı günü çatlasın istedin sandım, vurulmadıysan hala tutma şansı var değerlendirmeye devam etmelisin 2 günde bir![]()
Doktor bi tanesine odaklandı canım ona 22 mm dedi işte o önemli dedi ama yumurtlama günüm geçince diğerine odaklandım belki o çatlamamıştır da bi şansımız daha olur diyeEvet iki yumurta görüyorum ve boyları yakın bence birbirine![]()
Tamam canımmmrahim filmi çekmiştim o yüzden değerlendiremedik işte 14. Gün başladık 22 mm olan 12. Gündü
Şu an 18. Günüm canım 14 16 değerlendirdik işte... inş ama eşimde sıkıntı var yine de umudum varPeki şuan kaçıncı gündesin? Rahim filmi çekindiysen tutma şansı daha da fazla aslında hayırlısı bakalım umarım hamile kalırsın ❤
Şu an 18. Günüm canım 14 16 değerlendirdik işte... inş ama eşimde sıkıntı var yine de umudum var
Canım benim rabbim sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsinBugünde değerlendir o zaman canım. Özel değilse eşinin sıkıntısı ne ? Bende zor hamile kaldım da bu forumdakilee tanır beni az çok![]()
Canım benim rabbim sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsinsperm hızı düşük canım ileri hız 18