• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KLOMEN YUMURTA GELİŞİMİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kizinbiri9

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
5.230
En iyi cevaplar
1
4.948
173
Merhaba adetin beşinci günü başlayarak günde iki doz olarak klomen içtim. Biteli iki gün oldu yarın yani adetin 12.günü oluyor Klomenin ise 8.günü doktor kontrolüm var. Sizle kaçıncı gün kaç mm yumurta Gördünüz benimle paylaşabilir misiniz? Teşekkür ediyorum şimdiden

Merhaba adetin beşinci günü başlayarak günde iki doz olarak klomen içtim. Biteli iki gün oldu yarın yani adetin 12.günü oluyor Klomenin ise 8.günü doktor kontrolüm var. Sizle kaçıncı gün kaç mm yumurta Gördünüz benimle paylaşabilir misiniz? Teşekkür ediyorum şimdiden
Ben üçüncü gün başladım adetin 8. günü kontrole gittim 13 14 15 mm 3 tane yumurtam vardı.

Ben de aynı senın gibi 5. Gün başladım kontrol gittiğimde ilk klomen de 3 doz kullandım günde 7 yumurtam olustu 4 tanesı gelişmiş dedi boyut soylemedı ıkısındede iğne verdi 2. Klomen de 8 yumurtadan 4 tanesı saglıklı istenılen boyutta dedı diğerlerinden bir tanesı de hafıf gelısmıs dedı ertesı gün için iğne verdı ama polistık over vsr bende ıkı denemede basarısız oldu malesef inşallah guzel haberle gelırsın

Çok güzel canım belki ikiz olur 😍
Hadi inşallah ama bu ay sabırsızlıkla adeti bekliyorum hiç umudum yok. Her ay yaşadığım adet belirtilerini yaşıyorum üstüne bir de duygusal dalgalanmalar gerginlik de eklenince kendime katlanamaz hale geldim. Adet kesin acaba var mıdır diye bile düşünmüyorum ☺

Ben aralık 17de klomen kullanmıştım.. Allahtan telefona kaydetmiştim geri dönüp baktım... Adetin 14.günü kontrole gitmiştim ve 1 yumurta oluşmuş 17mm miş... Ve o ay hamile kaldım şimdi 8. Ayımdayım :)
Ya canım nasıl umut oldun Allah razı olsun sağ salim al kucağına inşallah 😍

Hadi inşallah ama bu ay sabırsızlıkla adeti bekliyorum hiç umudum yok. Her ay yaşadığım adet belirtilerini yaşıyorum üstüne bir de duygusal dalgalanmalar gerginlik de eklenince kendime katlanamaz hale geldim. Adet kesin acaba var mıdır diye bile düşünmüyorum ☺
İnşAllah en umutsuz zamanında rabbim sevindirsin

Ben de aynı senın gibi 5. Gün başladım kontrol gittiğimde ilk klomen de 3 doz kullandım günde 7 yumurtam olustu 4 tanesı gelişmiş dedi boyut soylemedı ıkısındede iğne verdi 2. Klomen de 8 yumurtadan 4 tanesı saglıklı istenılen boyutta dedı diğerlerinden bir tanesı de hafıf gelısmıs dedı ertesı gün için iğne verdı ama polistık over vsr bende ıkı denemede basarısız oldu malesef inşallah guzel haberle gelırsın
İnşAllah canım senin de hayırlı haberlerini bekliyorum benim pkom yok ama pko olan arkadaşım ikinci klomen de hamile kaldı kızı bir yaşına giriyor bikaç güne😍

Back