MAYSİ CİM...merhaba canım....gün aydın kızlar,,,hiç görmeden sesini bile dıymadan arkadaşlarım dediğim dostlar,,,,,,,,,,,,,,,,,eşim uyanmadan kahvaltıyı hazırlamadan bir iki yazayım dedim.....hepiniz büyük mücadele özveri veriyorsunuz....belki hamileyimdir diye neleri düşünüp hesaplayıp nelerden vazgeçiyorsunuz...hepiniz ayrı ayrı dünyanın en iyi anneleri olmaya layıksınız...bana sorsalardı tek oyumla hepinizi YILIN ANNESİ SEÇERDİM....allahtan ümit hiç kesmedik..............
sudenazcım ateşin düşüşe devam etmemiş bu güzel,geçen ay ateşin kaçken adet görmüştün hatırlıyomusun..adet belirtin varmı..hayırlısı canım inşallah herşey istediğimiz gibi olur..benimde doktor çatladı dediği günden beri ateşim hep düşük,36.5in altında yani ısı tablosuna göre daha bişeyin çatladığı falan yok..yada bu çatlama gününden beri yenibi alışkanlık edindim ben saat 5de uyanıyorum,banyoya zor yetişiyorum,geri yatıp 2 saat sonra ölçüyorum,tek umudum bunun ateşi etkiliyor olması..benimde moralim çok bozuluyo,çok kafam karışıyor ama napalım canım..dua etmekten başka bi şansımız yokki..
merhaba arkadaşlar bugün iki günüm geçti halen adet olmadım göğüslerimde ağrı var kasıklarım oturup kalkarken ağrıyor ama ümitlenmek istemiyorum
maysi cim...herkesin yattığı oda sıcaklığı farklı...kimi en üst kat yanar ev,kimi alt kat ev hep soğuktur,yattıktan iki saat sonra ölçmen de bir mahzur yoktur,sonucu değiştirmez.hep 36.5 da seyrediyor olmasıda zor.ya iner ya çıkar...ölçerken bile heyecan yaptıgına eminim...ah canım....herşeyden nem kapma...rahat ol..........çatlamadı bile olsa,yadını çıkart ilişkinin............bir kere geldin dünyaya....daha da çok önünde zaman var.....evliliğinin tadını çıkart.:teytey:
canım arkadaşım bu ısı muhabbetini okadar çok sordumki burda bi sen cevapladın..valla belirti diye bişey yok arkadaşım bende,36,5 bir haftadır elde ettiğim en yüksek değer yoksa 36.3,36.2 de dolaşıyor hep,tadını çıkarıyorum ama işte canımı sıkıyor...bisürü bahane buluyorum,cam açık,üstüme bişey örtmedim,en üst kat,gece uyandım falan..bunca emek harcayıp sonucun boş olmamasından çok 1 yılda zar zor oluşan 2 yumurta bana kist olarak hatıra kalacak diye korkuyorum..napalım,hakkımızda hayırlısı..
sende kiloya takma,sağlıklı olalımda bugün alır,yarın veririz napalım..öptüm..Allaha emanet ol..
canım her zaman düzenli adet görüyoduysan hamiş olma olasılığın yüksek bence...inşallah bebişin seninledir....yerimseniben
merhaba kıslar ben geldımmmmmmmmmm:dance::dance:
evıme gelelı yaklasık yarım saat oluyor ama hepınızı o kadar cok merak ettımkı..:sm_cool:
yazıların hepsını okudum sanırım umutlar bıraz azalmıs...maalesef benımkıde azaldı.sıze guzel haberlerle donmek ısterdım ama ;yuzumden sıvılceler cıkmaya basladı adetıme 5 gun var ama sımdıden sıvılcelerım cıktı..senağlama
ısımı olcmedıgım ıcın tam bılemıyorum ama bakallım belkıde adetım erken gelır..:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?