Gebeliğe Hazırlık Klomen ve yumurtlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
pco var cnm bende de. 5 gun kullndm
Benimde ilk ay kullanışım perşembe bitti ilaç. Bugün 12.gün . Doktora gitmedim iğne de vermedi zaten bi dene dedi.. hangi gün iğne oldunuz? Acaba ilaç kullanırken yumurtlama olmuş olabilir mi? Hemen başlamak gerek sanırım ve son güne kadar devam etmek ilişkiye .. bende ovulasyona taktım koyu değil diye.. ügf

ben 25 temmuzda igne olmstm cnm. 15 temmuzda klomene baslamistim

a

min cnm sen ne asamadasin
Benim ne olduğum belli değil esasen :) fiziki muayene de bişey yok yumurtalık normal değerler normal prolaktin hariç ( 26 ) o da yüksek değil çok ama sınır işte. Olmuyor 6 ay oldu denemeye başlayalı. Bu ay klomen içtim ama bilmem ki .. ovulasyon da tık yok. İlacın etkisi olmalı tecrübeli arkadaşlar saolsun destek oluyor..

ins fazla bekletmesin allah. rabbim isteyen herkese versin

ayy yanlış oldu ben sizi karıştırdım maldelmor ..kusura bakmayın.. 5 54Kbr54 size soracaktım..
Yok canım ya pik olcağa benzemiyo bugünde 12. Gün ama hala silikti hayretle bekliyorum normalde 16.da pik oluyo zaten sağ kasığımda batmalar var ama öğleden sonra başladı 1saat sonra tekrarlıycam testi bakalım susadım suda içemiyom etkileyecek diye

Eki Görüntüle 2179079
Benim testlerim durdukça koyulaşıyo en alttaki ilk yarım saatte o kadar belirgin değildi senin nasıl gidiyor testler C cicecik
Şimdi işten geldim ve yaptım. Bu ay 2. Çizgi hep sonradan koyulaştı. İlk saniyede bişey yok 5. Dk olmadan çok koyu olmasada 2. De koyulaştı ve ilk çizgiye yakın bir ton oldu.

Benim bugün pik olmalıydı olma yaaa.. foto ekledim hatta gördün mü? 13. Günüm hiç geçe kalmazdı. Sol kasığım dünden beri iğneleniyo .

Senin bu gece yada yarın pik olur gibi canım takibi bırakma 3 saatte bi yap benimki seninkinden silik 1 saat önce yaptığım bu benimde
Eki Görüntüle 2179097
Haklısın. Yapayım. Buarada dün ve cts ilişki oldu. Pik olursa anca sanki yarın olur. Bidaha ilişki ne zaman olmalı sence? Çokta ardarda olunca da tutmuyor mübarek :)

Haklısın. Yapayım. Buarada dün ve cts ilişki oldu. Pik olursa anca sanki yarın olur. Bidaha ilişki ne zaman olmalı sence? Çokta ardarda olunca da tutmuyor mübarek :)
Testleri yapabilirsen piki görene kadar ilişkide bulunma yarın sabah ilişki için vaktiniz olurmu bilmiyorum eğer olmasa da pik olunca 24 saat içinde çatlıyo diye biliyorum yarın işten gelince de uygun olur bence ama işte testlerin gidişhatına bakmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…