- Konu Sahibi Muhendisella
-
Benimde ilk ay kullanışım perşembe bitti ilaç. Bugün 12.gün . Doktora gitmedim iğne de vermedi zaten bi dene dedi.. hangi gün iğne oldunuz? Acaba ilaç kullanırken yumurtlama olmuş olabilir mi? Hemen başlamak gerek sanırım ve son güne kadar devam etmek ilişkiye .. bende ovulasyona taktım koyu değil diye.. ügfpco var cnm bende de. 5 gun kullndm
ben 25 temmuzda igne olmstm cnm. 15 temmuzda klomene baslamistimBenimde ilk ay kullanışım perşembe bitti ilaç. Bugün 12.gün . Doktora gitmedim iğne de vermedi zaten bi dene dedi.. hangi gün iğne oldunuz? Acaba ilaç kullanırken yumurtlama olmuş olabilir mi? Hemen başlamak gerek sanırım ve son güne kadar devam etmek ilişkiye .. bende ovulasyona taktım koyu değil diye.. ügf
26.27.28 temmz iliski verdi cnmben 25 temmuzda igne olmstm cnm. 15 temmuzda klomene baslamistim
Belki de iğneden çok kısa süre sonra çatladı ilişkiye kadar denk gelmedi. Bu ay inşallah gelir . Allah yardımcımız olsun.26.27.28 temmz iliski verdi cnm
min cnm sen ne asamadasinBelki de iğneden çok kısa süre sonra çatladı ilişkiye kadar denk gelmedi. Bu ay inşallah gelir . Allah yardımcımız olsun.
Benim ne olduğum belli değil esasen :) fiziki muayene de bişey yok yumurtalık normal değerler normal prolaktin hariç ( 26 ) o da yüksek değil çok ama sınır işte. Olmuyor 6 ay oldu denemeye başlayalı. Bu ay klomen içtim ama bilmem ki .. ovulasyon da tık yok. İlacın etkisi olmalı tecrübeli arkadaşlar saolsun destek oluyor..a
min cnm sen ne asamadasin
ins fazla bekletmesin allah. rabbim isteyen herkese versinBenim ne olduğum belli değil esasen :) fiziki muayene de bişey yok yumurtalık normal değerler normal prolaktin hariç ( 26 ) o da yüksek değil çok ama sınır işte. Olmuyor 6 ay oldu denemeye başlayalı. Bu ay klomen içtim ama bilmem ki .. ovulasyon da tık yok. İlacın etkisi olmalı tecrübeli arkadaşlar saolsun destek oluyor..
bugün ovulasyon yaptınız mı? var mı gelişme : ) ben yapamadım henüz.ins fazla bekletmesin allah. rabbim isteyen herkese versin
Yok canım ya pik olcağa benzemiyo bugünde 12. Gün ama hala silikti hayretle bekliyorum normalde 16.da pik oluyo zaten sağ kasığımda batmalar var ama öğleden sonra başladı 1saat sonra tekrarlıycam testi bakalım susadım suda içemiyom etkileyecek diye
Şimdi işten geldim ve yaptım. Bu ay 2. Çizgi hep sonradan koyulaştı. İlk saniyede bişey yok 5. Dk olmadan çok koyu olmasada 2. De koyulaştı ve ilk çizgiye yakın bir ton oldu.Eki Görüntüle 2179079
Benim testlerim durdukça koyulaşıyo en alttaki ilk yarım saatte o kadar belirgin değildi senin nasıl gidiyor testler C cicecik
3 saat sonra tekrarla testi canım yine aynımı olacak bakalımŞimdi işten geldim ve yaptım. Bu ay 2. Çizgi hep sonradan koyulaştı. İlk saniyede bişey yok 5. Dk olmadan çok koyu olmasada 2. De koyulaştı ve ilk çizgiye yakın bir ton oldu.
Benim bugün pik olmalıydıYok canım ya pik olcağa benzemiyo bugünde 12. Gün ama hala silikti hayretle bekliyorum normalde 16.da pik oluyo zaten sağ kasığımda batmalar var ama öğleden sonra başladı 1saat sonra tekrarlıycam testi bakalım susadım suda içemiyom etkileyecek diye
Haklısın. Yapayım. Buarada dün ve cts ilişki oldu. Pik olursa anca sanki yarın olur. Bidaha ilişki ne zaman olmalı sence? Çokta ardarda olunca da tutmuyor mübarek :)Senin bu gece yada yarın pik olur gibi canım takibi bırakma 3 saatte bi yap benimki seninkinden silik 1 saat önce yaptığım bu benimde
Eki Görüntüle 2179097
Testleri yapabilirsen piki görene kadar ilişkide bulunma yarın sabah ilişki için vaktiniz olurmu bilmiyorum eğer olmasa da pik olunca 24 saat içinde çatlıyo diye biliyorum yarın işten gelince de uygun olur bence ama işte testlerin gidişhatına bakmalısınHaklısın. Yapayım. Buarada dün ve cts ilişki oldu. Pik olursa anca sanki yarın olur. Bidaha ilişki ne zaman olmalı sence? Çokta ardarda olunca da tutmuyor mübarek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?