• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve yumurtlama günü

Yesmar Yesmarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2021
2.305
1.434
63
Merhaba arkadaşlar ben bu ayın 12sinde adet in üçüncü günü klomene başladım beş gün birer doz kullandım doktor bana çatlatma iğnesi vermedi klomeni bittiği sekizinci günü ilişki önerdi bir hafta boyunca bugün ilişki olsun dediği üçüncü günü ama yumurtlamaya dair hiçbir şey hissetmiyorum bana kontrol e gel demedi klomen kullanıp yumurtlamanin olduğu günler de sizlerde belirtiler oldu mu ben normalde yumurtlama gününde kasık ve göğüs ağrısı yaşarım ama hiç bir ağrı sızı yok

Merhaba ben 3 kez klomen kullandım. Doktorum hep çatlatma iğnesi verdi. Sadece birinde kontorole geç cagiridgu için yumurta kendi çatladı. Eğer çatladı mi catlamadi mi diye şüphe edersen doktora gidersin.eger catlamamamissa ultrasonda görülür.

Merhaba ben 3 kez klomen kullandım. Doktorum hep çatlatma iğnesi verdi. Sadece birinde kontorole geç cagiridgu için yumurta kendi çatladı. Eğer çatladı mi catlamadi mi diye şüphe edersen doktora gidersin.eger catlamamamissa ultrasonda görülür.
Doktor a gidemedim klomen kullandığınızda gebe kalmadığını Z zaman adetiniz gecikti mi ben beş gün geciktim bugün test yspacgm

Eklentiler

• IMG20220613110007.jpg
    IMG20220613110007.jpg
    135,5 KB · Görüntüleme: 173
Back