- 25 Aralık 2023
- 25
- 10
- 31
-
- Konu Sahibi bayankargasa
Evet belli oluyor var, ilk önce kan verin bence 2 günde bir tekrar edip o şekilde gidin doktorunuzun yanına çünkü onlarda aynı şeyi yapıyorlar. Sizde pcos vardı değil mi ? Bende bir aydır thancss woman kullanıyorum, doktorum adetin 2. Günü gel klomen başlayalım dedi kullandığınız ay oldu dimi bu test ?Ben bugun dayanamayip test yaptim aylardir ilk defa silik cizgi goruyorum galiba hamileyim acile gidip kan vercem bir bakarmisin var degil mi?
Kan vericek misinizEvet pcos var eylul ayindan beri denemedeyiz son 6 aydir pikassos inisitol takviye kullaniyorum acikcasi cokda duzenli icmedim.klomen ilk kullanimisimdi bu ay adetin 5.gunu basladim 27/31 mayis araliginda klomen kullandim 4haziranda kontrole gittim sagda 19mm solda 20mm yumurtam vardi 18haziran adet gunumdu 3gun gecti bu sabah dayanamayip test yaptim sonuc bu sekilde.pazartesi kontrole gidcem doktoruma
Merhaba sonuç ne bende pcosum ve aynı tarihten beri denemedeyiz olmadı hala adetlerimde düzenli değil zaten doktorda gittim tarlusal verdi bugün adet oldum yarın randevum var bende gidince klomen tedavisi istiycem size çatlatma iğnesi yaptımı umarım hamilesinizdirPazartesi kan vercem hem kendi doktoruma muayeneye gdcem
Merhaba hayırlı olsun benimde bu ay klomen başladı doktorum bu Çarşamba kontrole gideceğim.iliskiyi nasıl önerdi acaba doktorunuzEvet pcos var eylul ayindan beri denemedeyiz son 6 aydir pikassos inisitol takviye kullaniyorum acikcasi cokda duzenli icmedim.klomen ilk kullanimisimdi bu ay adetin 5.gunu basladim 27/31 mayis araliginda klomen kullandim 4haziranda kontrole gittim sagda 19mm solda 20mm yumurtam vardi 18haziran adet gunumdu 3gun gecti bu sabah dayanamayip test yaptim sonuc bu sekilde.pazartesi kontrole gidcem doktoruma
Sali gitmistim cuma da dahil her gun cumadan sonra 1 gun arayla onerdi 1 saat yataktan kalkma dediMerhaba hayırlı olsun benimde bu ay klomen başladı doktorum bu Çarşamba kontrole gideceğim.iliskiyi nasıl önerdi acaba doktorunuz
Hamileyim bugun kontrole gittim yeni ciktim dr dan biraz uzucu sonuclar aldim sat a gore 6+4 um ama kesr var bebek yok henuz obstetrik usg cekildi orda da gorunmedi bebek 1 hafta daha bekleyelim dedi doktorum insallah haftaya guzel haberler alirimMerhaba sonuç ne bende pcosum ve aynı tarihten beri denemedeyiz olmadı hala adetlerimde düzenli değil zaten doktorda gittim tarlusal verdi bugün adet oldum yarın randevum var bende gidince klomen tedavisi istiycem size çatlatma iğnesi yaptımı umarım hamilesinizdir
Çok teşekkür ederim inşallah bebiş görünür güzel olsun inşallahSali gitmistim cuma da dahil her gun cumadan sonra 1 gun arayla onerdi 1 saat yataktan kalkma dedi
Umarım görünür kötü düşünmemek lazım moralinizi düşürmeyin Allah kalbinize göre versin bu arada çatlatma iğnesi yapmışmıydınız sizHamileyim bugun kontrole gittim yeni ciktim dr dan biraz uzucu sonuclar aldim sat a gore 6+4 um ama kesr var bebek yok henuz obstetrik usg cekildi orda da gorunmedi bebek 1 hafta daha bekleyelim dedi doktorum insallah haftaya guzel haberler alirim