- 24 Ocak 2021
- 306
- 217
- 53
- 32
- Konu Sahibi Canimm oglum
Klomenle kisti oluşan oldu mu? K
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim oluştu suanda adet bekliyorum.ne kadar gecikecek merak ediyorum doğrusuKlomenle kisti oluşan oldu mu? K
Benim de oluştu bu ay.Doktor ara verelim tedaviye dedi adetle atar dedi.2 ay sonraya çağırdı.Neden böyle oldu hiç anlamadım.Benim oluştu suanda adet bekliyorum.ne kadar gecikecek merak ediyorum doğrusu
Peki adet oldunuz mu yada adetiniz kacgun gecikti yumurta cok buyuyor ve catlamayinca kiste donusuyor ne yazikkiBenim de oluştu bu ay.Doktor ara verelim tedaviye dedi adetle atar dedi.2 ay sonraya çağırdı.Neden böyle oldu hiç anlamadım.
Daha var adetime bekliyorum.Tek temennim adetle sökmek kisti.Peki adet oldunuz mu yada adetiniz kacgun gecikti yumurta cok buyuyor ve catlamayinca kiste donusuyor ne yazikki
Doktora gidiyo musun peki sana ne dedi ilaç verdi mi? Bana vermedi.Peki adet oldunuz mu yada adetiniz kacgun gecikti yumurta cok buyuyor ve catlamayinca kiste donusuyor ne yazikki
Bana da ilac vermedi adetim 4 gun gecikti ne yapmam gerekiyor bilmiyorum doktorumu aradim henüz donus yapmadi bakalim ne diyecek adet olunca rahim filmi cekilecektim hersey ertelendi keske catlama ignesi verseymis karmakarisik oldu herseyDoktora gidiyo musun peki sana ne dedi ilaç verdi mi? Bana vermedi.
Öyle düşünme vardır bi hayır.Elimizden hiç bisey gelmiyor.Bu da bizim imtihanınız diye düşünüyorum ben.rabbim bizleri çok yormadan evlat sahibi yapsın inşallah.Sen de üzülme ben de çok üzülüyorum ama sadece kendimize zarar.Bana da ilac vermedi adetim 4 gun gecikti ne yapmam gerekiyor bilmiyorum doktorumu aradim henüz donus yapmadi bakalim ne diyecek adet olunca rahim filmi cekilecektim hersey ertelendi keske catlama ignesi verseymis karmakarisik oldu hersey
Cok dogru benim sorunum amh ne yazikki dusuk 0.86 bu degerle insallah nasip.olirÖyle düşünme vardır bi hayır.Elimizden hiç bisey gelmiyor.Bu da bizim imtihanınız diye düşünüyorum ben.rabbim bizleri çok yormadan evlat sahibi yapsın inşallah.Sen de üzülme ben de çok üzülüyorum ama sadece kendimize zarar.
Olur inşallah.Durumumuzda değişiklik olursa yazalım buraya olur mu.Su an ben incir suyuna başladım 5 gün oldu sürekli içiyorum ayrıca hayıt suyu sabahları ac karnına.Bunlar sadece bahanelerimiz rabbim dilerse olacak inşallah.Dua edelim.Cok dogru benim sorunum amh ne yazikki dusuk 0.86 bu degerle insallah nasip.olir
Ne guzel soylediniz rabbim.isterse olur ben bugun hastalandim cok sukur adet bitiminde rahim filmi çekileceğim nasipseOlur inşallah.Durumumuzda değişiklik olursa yazalım buraya olur mu.Su an ben incir suyuna başladım 5 gün oldu sürekli içiyorum ayrıca hayıt suyu sabahları ac karnına.Bunlar sadece bahanelerimiz rabbim dilerse olacak inşallah.Dua edelim.
Çekilince bana da yazar mısın?Doktor benden de isteyecekti kist olunca kaldı.Merak ediyorum aci oluyor mu acaba ?Rahim filminden sonra cogu gebe kaliyor insallah senin de oyle olur.Adin sinem mi dua edeyim sana da ismenNe guzel soylediniz rabbim.isterse olur ben bugun hastalandim cok sukur adet bitiminde rahim filmi çekileceğim nasipse
Aynen canim.adim.sinem allah razi olsun senin adin nedir acaba bende de kist oluştu yarin muanem var sonrada gun verecek film için insallah kistler gitmistirÇekilince bana da yazar mısın?Doktor benden de isteyecekti kist olunca kaldı.Merak ediyorum aci oluyor mu acaba ?Rahim filminden sonra cogu gebe kaliyor insallah senin de oyle olur.Adin sinem mi dua edeyim sana da ismen![]()
Emine benim de.Doktora gidince yazarsın buraya güzel.haberler alırsın ınsallah.Aynen canim.adim.sinem allah razi olsun senin adin nedir acaba bende de kist oluştu yarin muanem var sonrada gun verecek film için insallah kistler gitmistir
Doktora gidicem demiştin naptın merak ettimAynen canim.adim.sinem allah razi olsun senin adin nedir acaba bende de kist oluştu yarin muanem var sonrada gun verecek film için insallah kistler gitmistir
Pazartesi film cekilecem kistler küçülmeye baslamis benimDoktora gidicem demiştin naptın merak ettim
Çok şükür sevindim kistlerin küçülmesine bir ayda mi küçüldüPazartesi film cekilecem kistler küçülmeye baslamis benim
Merhaba rahim filmine gittin mi ? Bi de kist olduğu ay adetin gecikti mi benim 4 gün var adete ama hiç bir belirtim yok sanırım gecikecek kistten dolayı.Pazartesi film cekilecem kistler küçülmeye baslamis benim
Buguh gilm cekildim 1 gafta5gecikme olduMerhaba rahim filmine gittin mi ? Bi de kist olduğu ay adetin gecikti mi benim 4 gün var adete ama hiç bir belirtim yok sanırım gecikecek kistten dolayı.
Merhaba filmle ilgili bisey dendi mi kanallar kapalı veya açık diye.Benim adetim gecikiyor kistten dolayı sanırım.Senin.adet nasıl geçti pıhtı şeklinde kanama varsa kisti sönüyormuşsun demekmişBuguh gilm cekildim 1 gafta5gecikme oldu