Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar sabah 6 da test yqptım ama beklemeden uyudum geri,şimdi baktım çok silik ikinci çizgi var gibi siz de bakar mısınız bi.adetime de daha 7-8 gün var ama çok garip oldum şimdi
Kızlar sabah 6 da test yqptım ama beklemeden uyudum geri,şimdi baktım çok silik ikinci çizgi var gibi siz de bakar mısınız bi.adetime de daha 7-8 gün var ama çok garip oldum şimdiEki Görüntüle 3187991 Eki Görüntüle 3187991
Daha gününüz varmış bekleyin bence 10 dk içinde çıkan çizgiler geçerli oluyor bende 5 gün kala yaptım çizgi var gibiydi ama bugün regl oldum inşaallah sizin vardır
Daha gününüz varmış bekleyin bence 10 dk içinde çıkan çizgiler geçerli oluyor bende 5 gün kala yaptım çizgi var gibiydi ama bugün regl oldum inşaallah sizin vardır
2 aydır klomen kullanıyorum 12 aralıkta regli olmuştum 3.günü günde 2 kere kullandım doktor yazmıştı 12 ocakta regli olmam gerekiyordu regli olacağım zaman ki gibi karnım ve belim ağrıyor ama klomen gecikme yapıyor 6-7 gün diye biliyorum daha önce bu durumla karşılaşan var mı