yok düşügum hic olmadi. adetlerimde düzenli. 3 senedir evliyim sadece 1 kes 1 ay regl olmadigimi hatirliyorum ve o dönemde cocuk için uğraşmıyorduk. artik hayirlisi klomen yolunu merakla izlicem nasil olcak. online klomen en fazla 3 ay kullanabildigini okumuştum.Aynen canım benimde kaçıncı hastane hormon testleri normal şuan için esiminde iyi birşey çıkmıyor bir hsg cektirmedim şuan doktor klomen yazdı dediğin gibi beş gün içtim adet dongumden 11 gün sonra gittim yumurtalara bakıyorlar 2 tane var dedi 19 mm iğne vuralım dedi 16 sinda vurduk bugün 5.gun ama hiç umudum yok bilmiyorum inşallah olur umarım sizinde olur hiç düşük falan oldumu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve sonrası
- Konu Sahibi nelida
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- adetsancısı klomen pkos ile hamilelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Aralık 2022
- 1.466
- 602
- 38
Benimde hiç daha ne düşük ne kimyasal olmadı insanı oda düşündürüyor bazı kişilerin enazindan düşüğü falan oluyor diyorum benim oda hiç olmadi ben ilk 3 ay folik asit aldım bir etki olmadı sonra klomeni tek başıma kullandım yine olmadı şimdi doktr kontrolüyle başladım ama yine umudum yok bilmiyorum inşallah sizin oluryok düşügum hic olmadi. adetlerimde düzenli. 3 senedir evliyim sadece 1 kes 1 ay regl olmadigimi hatirliyorum ve o dönemde cocuk için uğraşmıyorduk. artik hayirlisi klomen yolunu merakla izlicem nasil olcak. online klomen en fazla 3 ay kullanabildigini okumuştum.
- 30 Kasım 2017
- 8.695
- 1
- 4.357
- 173
Merhaba canım ben klomeni 3-4 kez denedim her kullandığımda 1 ay ara verdim doktorum ara vererek kullanılması gerektiğini söyledi.. bu dediğin belirtileri 3-4 kez kullanmama rağmen asla yaşamadım son kullandığımda kaşık ağrım olmuştu oda catlama olduğu için. Bu durumda doktora görünmen gerekirdi gittinmi acaba doktora?
- 11 Aralık 2022
- 1.466
- 602
- 38
Doktor tedavisi altında kullanıyorum canım iğne vuruldum siz hiç iğne kullandinizmiMerhaba canım ben klomeni 3-4 kez denedim her kullandığımda 1 ay ara verdim doktorum ara vererek kullanılması gerektiğini söyledi.. bu dediğin belirtileri 3-4 kez kullanmama rağmen asla yaşamadım son kullandığımda kaşık ağrım olmuştu oda catlama olduğu için. Bu durumda doktora görünmen gerekirdi gittinmi acaba doktora?
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. bi ara cok umutsuzdum doktorlar hic net ve yardimci olmayinca ama şimdi en azindan hangi yönde ilerlemem gerektigini gorebiliyorum o bille biraz rahatlatdi aslinda hele bi baslayim klomene daha nekadar gitcek yolBenimde hiç daha ne düşük ne kimyasal olmadı insanı oda düşündürüyor bazı kişilerin enazindan düşüğü falan oluyor diyorum benim oda hiç olmadi ben ilk 3 ay folik asit aldım bir etki olmadı sonra klomeni tek başıma kullandım yine olmadı şimdi doktr kontrolüyle başladım ama yine umudum yok bilmiyorum inşallah sizin olur
- 11 Aralık 2022
- 1.466
- 602
- 38
Uzun bir süreç insan psikolojik olarak yoruluyor siz ne kadardır düşünüyorsunuz iğne falan oldunuzmu?İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. bi ara cok umutsuzdum doktorlar hic net ve yardimci olmayinca ama şimdi en azindan hangi yönde ilerlemem gerektigini gorebiliyorum o bille biraz rahatlatdi aslinda hele bi baslayim klomene daha nekadar gitcek yol
- 24 Eylül 2022
- 649
- 367
- 33
- 35
inşallah güzel sonuçlar alırızAmin inşallah bende 10 aydır evliyim benim hiç olmadı düşük falan da olmadı bende klomen iğne tedavisi görüyorum
biz 1 sene geçkin deniyoyoruz. galiba 10cu yada 11ci ayda doktora gitmeye baslamistim. ve yok iğne felan olmadim daha tam ollarak ne olduğunu da oyüzden bilmiyomUzun bir süreç insan psikolojik olarak yoruluyor siz ne kadardır düşünüyorsunuz iğne falan oldunuzmu?
- 11 Aralık 2022
- 1.466
- 602
- 38
Anladım canım ben hemen 3. Ayda başlamıştımbiz 1 sene geçkin deniyoyoruz. galiba 10cu yada 11ci ayda doktora gitmeye baslamistim. ve yok iğne felan olmadim daha tam ollarak ne olduğunu da oyüzden bilmiyom
- 24 Eylül 2022
- 649
- 367
- 33
- 35
inşallah klomen ile hamile kalırızAmin inşallah bende 10 aydır evliyim benim hiç olmadı düşük falan da olmadı bende klomen iğne tedavisi görüyorum
- 11 Aralık 2022
- 1.466
- 602
- 38
Kaçıncı günün canıminşallah klomen ile hamile kalırız
merhabalar, ben cumartesi günü ilk kez klomene baslicam doktor sabah akşam tok karnına al dedi hapı. fakat şimdi bi soru kafama takildi klomen hapını hep ayni saatde mi almam gerek ve aralarinda mesala şukadar saat olmasi gerek diye bisey varmi hic sormadim doktora ozm aklima gelmemişti.
- 22 Aralık 2022
- 530
- 539
- 33
- 31
12 saatte bir oluyor sabah akşam denilen ilaçlar.ben sabah 8:30 akşam 8:30 da içiyorum meselamerhabalar, ben cumartesi günü ilk kez klomene baslicam doktor sabah akşam tok karnına al dedi hapı. fakat şimdi bi soru kafama takildi klomen hapını hep ayni saatde mi almam gerek ve aralarinda mesala şukadar saat olmasi gerek diye bisey varmi hic sormadim doktora ozm aklima gelmemişti.
- 24 Eylül 2022
- 649
- 367
- 33
- 35
bugün 3.doza başladım.salı günü tekrar gideceğiz.senin kaçıncı gün canımKaçıncı günün canım
- 11 Aralık 2022
- 1.466
- 602
- 38
8bugün 3.doza başladım.salı günü tekrar gideceğiz.senin kaçıncı gün canım
- 24 Eylül 2022
- 649
- 367
- 33
- 35
hayırlısı olur umarım hakkımızda
- 22 Aralık 2022
- 530
- 539
- 33
- 31
Merhaba arkadaşlar 15 aylık evliyim hiç korunmadık mayıs ayında bir kimyasal gebelik yaşadım bu ay drum klomen ve takip yaptı tek yumurta 21mm ve kendisi çatladı regliye 5 gün var sabah kaset test yaptım ama hayali çizgi mi var yada gözlerim bozuldu:)) bu arada pko var
İnşaallah hepimiz hamile kalırızz
Eklentiler
- 22 Aralık 2022
- 530
- 539
- 33
- 31
merhaba,nedir durum tekrar test yaptınız mı?iğnenin etkisi ile mi çıkmış acaba ikinci çizgiMerhaba arkadaşlar 15 aylık evliyim hiç korunmadık mayıs ayında bir kimyasal gebelik yaşadım bu ay drum klomen ve takip yaptı tek yumurta 21mm ve kendisi çatladı regliye 5 gün var sabah kaset test yaptım ama hayali çizgi mi var yada gözlerim bozuldu:)) bu arada pko var
MErhaba iğne kullanmadım kendisi çatladı bende ama dün sabah kaset test yaptım negatifti cumaya kadar beklicemmerhaba,nedir durum tekrar test yaptınız mı?iğnenin etkisi ile mi çıkmış acaba ikinci çizgi