Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım süreç uzun olabilir insanı yıpratıyor ama hep umutlu ol herkesin bünyesi farklı kendimden örnek vereyim bir yıllık evliyim en başından beri çocuk istiyoruz hiç olmadı ne düşük ne kimyasal hiç yaşamadım bütün kontroller yapıldı hormon testleri yumurtalık takibi sadece bir iki hormon inip yükseldi oda stresten olabilir normal dedi hap kullandım geçti daha sonra yumurta takibi yaptık yumurtalarım kendiliğinden büyüyüp çatlıyor ama olmuyor yumurta takibinde ilk ay iki tane 19 mm boyutunda vardı igne oldum olur dedi ilk ay çok belirti yaşadım ama olmadı daha sonra hsg istedi acaba rahimde tüplerde tıkanıklık varmı diye çekildim ondada birşey çıkmadı bu ayda yumurta takibi yaptık bu ay 5 tane oldu 19 mm boyutunda onlarda bu ay kesin olması lazım dedi iğne oldum bu ayda olmadı sanırım test yaptım evelsi gece yoktu dün adet tarihimdi gelmedi gecikme olabilir beklemedeyim ama bu ayda olmadı sanırım yani süreç böyle ilerler canımYumurta takibine başlandı şuan yumurta büyüklüğü 16mm doktor tam istediğim kadar büyümüş 18 olması gerekiyor dedi onun için 2gun sonrası çatlatma iğnesi verdi sizce işey yarar mı ?
Şuan 16 ise 2 gün sonra 20 mm falan olur oda çok güzel günde iki artar diye biliyorumYumurta takibine başlandı şuan yumurta büyüklüğü 16mm doktor tam istediğim kadar büyümüş 18 olması gerekiyor dedi onun için 2gun sonrası çatlatma iğnesi verdi sizce işey yarar mı ?
İnşallah en kısa sürede duaların kabul olurCanım süreç uzun olabilir insanı yıpratıyor ama hep umutlu ol herkesin bünyesi farklı kendimden örnek vereyim bir yıllık evliyim en başından beri çocuk istiyoruz hiç olmadı ne düşük ne kimyasal hiç yaşamadım bütün kontroller yapıldı hormon testleri yumurtalık takibi sadece bir iki hormon inip yükseldi oda stresten olabilir normal dedi hap kullandım geçti daha sonra yumurta takibi yaptık yumurtalarım kendiliğinden büyüyüp çatlıyor ama olmuyor yumurta takibinde ilk ay iki tane 19 mm boyutunda vardı igne oldum olur dedi ilk ay çok belirti yaşadım ama olmadı daha sonra hsg istedi acaba rahimde tüplerde tıkanıklık varmı diye çekildim ondada birşey çıkmadı bu ayda yumurta takibi yaptık bu ay 5 tane oldu 19 mm boyutunda onlarda bu ay kesin olması lazım dedi iğne oldum bu ayda olmadı sanırım test yaptım evelsi gece yoktu dün adet tarihimdi gelmedi gecikme olabilir beklemedeyim ama bu ayda olmadı sanırım yani süreç böyle ilerler canım
İnşallah canım hepimizinİnşallah en kısa sürede duaların kabul olur
Benim mi canımSon durumun ne canım ?
Ay mesajını okudum insAllah hamilesindir canım ben umutluyum senin adına Rabbim nasip etsinCanım süreç uzun olabilir insanı yıpratıyor ama hep umutlu ol herkesin bünyesi farklı kendimden örnek vereyim bir yıllık evliyim en başından beri çocuk istiyoruz hiç olmadı ne düşük ne kimyasal hiç yaşamadım bütün kontroller yapıldı hormon testleri yumurtalık takibi sadece bir iki hormon inip yükseldi oda stresten olabilir normal dedi hap kullandım geçti daha sonra yumurta takibi yaptık yumurtalarım kendiliğinden büyüyüp çatlıyor ama olmuyor yumurta takibinde ilk ay iki tane 19 mm boyutunda vardı igne oldum olur dedi ilk ay çok belirti yaşadım ama olmadı daha sonra hsg istedi acaba rahimde tüplerde tıkanıklık varmı diye çekildim ondada birşey çıkmadı bu ayda yumurta takibi yaptık bu ay 5 tane oldu 19 mm boyutunda onlarda bu ay kesin olması lazım dedi iğne oldum bu ayda olmadı sanırım test yaptım evelsi gece yoktu dün adet tarihimdi gelmedi gecikme olabilir beklemedeyim ama bu ayda olmadı sanırım yani süreç böyle ilerler canım
Değilim kuzum ya bilmiyorum çok yoruldum vallahi ikinci ignemdi bu ama iki gün önce test yaptım negatiffi dün adet günümdü daha olmadım ya iğneler gecikme yaptı bilmiyorumAy mesajını okudum insAllah hamilesindir canım ben umutluyum senin adına Rabbim nasip etsin
Kan vermeden umutsuz olma canım, benimde lh FSH dan yüksek o yüzden yumurtlamam olmuyo klomene basliyicam herhalde insAllah bu sefer buyurDeğilim kuzum ya bilmiyorum çok yoruldum vallahi ikinci ignemdi bu ama iki gün önce test yaptım negatiffi dün adet günümdü daha olmadım ya iğneler gecikme yaptı bilmiyorum
Canım senin bayağı yumurta oluşmuş İnsan üzülüyor ya 2 tanesi de mi tutmazCanım süreç uzun olabilir insanı yıpratıyor ama hep umutlu ol herkesin bünyesi farklı kendimden örnek vereyim bir yıllık evliyim en başından beri çocuk istiyoruz hiç olmadı ne düşük ne kimyasal hiç yaşamadım bütün kontroller yapıldı hormon testleri yumurtalık takibi sadece bir iki hormon inip yükseldi oda stresten olabilir normal dedi hap kullandım geçti daha sonra yumurta takibi yaptık yumurtalarım kendiliğinden büyüyüp çatlıyor ama olmuyor yumurta takibinde ilk ay iki tane 19 mm boyutunda vardı igne oldum olur dedi ilk ay çok belirti yaşadım ama olmadı daha sonra hsg istedi acaba rahimde tüplerde tıkanıklık varmı diye çekildim ondada birşey çıkmadı bu ayda yumurta takibi yaptık bu ay 5 tane oldu 19 mm boyutunda onlarda bu ay kesin olması lazım dedi iğne oldum bu ayda olmadı sanırım test yaptım evelsi gece yoktu dün adet tarihimdi gelmedi gecikme olabilir beklemedeyim ama bu ayda olmadı sanırım yani süreç böyle ilerler canım
Kuzum benim beş tane var beşinden biridemi tutmaz diyor insan vallaCanım senin bayağı yumurta oluşmuş İnsan üzülüyor ya 2 tanesi de mi tutmaz
Kesinlikle canım benim.İkiz bile tutar ihtimal yüksek.Senin kaçıncı gün canım iğne hariciKuzum benim beş tane var beşinden biridemi tutmaz diyor insan valla
16. Gün bugün canım adetimin gelmesi lazımKesinlikle canım benim.İkiz bile tutar ihtimal yüksek.Senin kaçıncı gün canım iğne harici
Konu sahibini merak ettim aslında sen nasılsın naptınBenim mi canım
Canim iğne tedavisi 3 kere olmuyormuben 4. Defadır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum. Süreç gerçekten uzun ve yorucu.. bazen klomen kist yapabiliyor korkma lütfen 1 ay sonra kendiliğinden atılıyor. Benim suan 4. İğnem 8. Günüm bakalım bekliyorum
istediğin kadar yapabiliyorsun fakat 3 yeterli diyorlar. 3 kerede olmuyorsa aşılama deneyin der çoğu doktor. Ben 4 de denemek istedim bu son yine olmazsa aşılamaya geçeceğizCanim iğne tedavisi 3 kere olmuyormu
istediğin kadar yapabiliyorsun fakat 3 yeterli diyorlar. 3 kerede olmuyorsa aşılama deneyin der çoğu doktor. Ben 4 de denemek istedim bu son yine olmazsa aşılamaya geçeceğiz
Çoğu doktor 3 kez denettiriyor bikere daha dene istersen sendeBnimde ikinci bitti napicam bilmiyorum